Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wallace_son

turkcellmagaza nın distribütör garantili % 10 indirimli biten kampanyadaki 1961 liranın altinda satan bir yer var mı?

&10 veremezler kar marjı düşük saten.
  • iPhone 4 Vatan bilgisayar paraf kampanyası o fiyata KDV dahilmi + KDV mi ? bilen varmı (gerçi 16 GB stokta kalmadı geciktim ama merakım gitsin)

Ekleme 2. Soru

Bu sitelerdeki ürün GENPA mı ? (fakat kargoyu aynı gün veriyorlarmı - hizmetleri nasıl )
    paraf carta peşin fiyatına taksitli olduğu için işime geliyor. (KDV sini şirkete gider olacak işleteceğim.. (hiç kaçak-pasaport-btk uğraşmayacağım karın ağrısına gerek yok)

http://www.hizlial.com/u02.044.9199.0039/apple-iphone-5-16-gb
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/iphone-5-16gb-beyaz-apple-iphone-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalari,36089.html (Beyaz kalmamış :( )
    http://www.incehesap.com/iphone-5-siyah-fiyati-21165/?gclid=CJHL2Kv0iLUCFYe9zAodYEIAww (Paraf kart yok)

Adanadan selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 27 Ocak 2013; 18:06:02 >

• Bu Migros'ta satilan Iphone 5'lerde TRT bandrolu var mi ? Zira bu konu ciddi bir haksiz rekabet nedeni, cunku TRT %6 nispetinde bu bandrol bedelini alirim diyor. Hic kimse de icinde radyo alicisi vardi yoktu muhabbetine girmemeli cunku TRT gelir kanunu acik ve dogrudan ve dolayli..yani internet uzerinden de yayin alabilen cihazlarda olsa bandrolu alirim diyor..ayrica resmi bir yazilari var bu konuda. Ancak ithalatci firmalar bu konuda farkli farkli davraniyor, kimisi korkup aliyor, kimisi de TRT gelip incelemez deyip almiyor...bu Migros kampanyasinda satilan iphone 5'ler'n TRT bandrolu olup olmadigi hakkinda birileri aydinlatabilir mi bizleri ? Muhim bir konu ve 100 TL'nin uzerinde bir bandrol vergisinin fiyata dahil edilip edilmediginden bahsediyorum.
    Simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtel

Bu Migros'ta satilan Iphone 5'lerde TRT bandrolu var mi ? Zira bu konu ciddi bir haksiz rekabet nedeni, cunku TRT %6 nispetinde bu bandrol bedelini alirim diyor. Hic kimse de icinde radyo alicisi vardi yoktu muhabbetine girmemeli cunku TRT gelir kanunu acik ve dogrudan ve dolayli..yani internet uzerinden de yayin alabilen cihazlarda olsa bandrolu alirim diyor..ayrica resmi bir yazilari var bu konuda. Ancak ithalatci firmalar bu konuda farkli farkli davraniyor, kimisi korkup aliyor, kimisi de TRT gelip incelemez deyip almiyor...bu Migros kampanyasinda satilan iphone 5'ler'n TRT bandrolu olup olmadigi hakkinda birileri aydinlatabilir mi bizleri ? Muhim bir konu ve 100 TL'nin uzerinde bir bandrol vergisinin fiyata dahil edilip edilmediginden bahsediyorum.
    Simdiden tesekkurler.

migrostan aldığım ıphone 5 in kutusunda yok ayrıca geçen sene aldığım turkcell genpa garantili 4 s in kutusundada göremedim acaba artık yapıştırılmıyomu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkale

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: 6582

quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Pegasus garantisi hakkında bilgisi olan var mı?

gold kuruluşudur

koşarak kaçmak lazım o zaman

Ben öncedende yazmıştım ben telefonu migrostan pegasua garantili aldım ve wifisi zayıf çekiyodu migros aracılığı ile garantiye değişim için gönderdim değiştirdiler belkide bunu bir genpa bir kvk yapmazdı..

şuan genpa'da bile iphone 5 parçaları zor bulunduğu için direkt olarak anakart değişimine gidiyorlar.hele o parçalar bi çoğalsın o zaman görelim değişimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

quote:

quote:

quote:

gold kuruluşudur

Ben öncedende yazmıştım ben telefonu migrostan pegasua garantili aldım ve wifisi zayıf çekiyodu migros aracılığı ile garantiye değişim için gönderdim değiştirdiler belkide bunu bir genpa bir kvk yapmazdı..

şuan genpa'da bile iphone 5 parçaları zor bulunduğu için direkt olarak anakart değişimine gidiyorlar.hele o parçalar bi çoğalsın o zaman görelim değişimleri

ben değişim derken sıfırıyla değiştirdiler demek istedim.. yanlış anlaşılmasın..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

quote:

quote:

quote:

gold kuruluşudur

ben değişim derken sıfırıyla değiştirdiler demek istedim.. yanlış anlaşılmasın..

cihazı satın aldıktan 30 iş günü geçmemişse ve mekanik arızası varsa zaten kutulu değişim yapmak ZORUNDALAR.

• 32 Gb 2475 tlwww.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=63637&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=28011310%2DKarisikUrunler&utm_term=28011310%2DKarisikUrunlerMail&utm_content=28011310%2DKarisikUrunlerMail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 28 Ocak 2013; 7:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

32 Gb 2475 tlhttp://www.vatanbilgisayar.com/Campain/weeklymail/urunlumail/sepeteEkle.png

Bedavaymış

• Beyler bende paraf card yok.Başvuracam ama bir iki pürüz var 1899tl diyor paraf carda ama birde yeni paraf alanlara hoşgeldin hediyesi olarak 100tl ekstre indirimi yapıyorlar.Bu durumda bu telefon bana 1799 tlyemi gelmiş olacak? birde stok kalmamışsa boşuna başvurmayalım..
  • Ataşehir Migros'un elinde şu an iphone 5 yok maalesef, başka migrosta var mı bilen var mı?
  • Paraf kampanyası ile bir adet siyah iPhone 5 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krombacher -- 30 Ocak 2013; 15:28:53 >
  • iphone 5 in fiyatı yavaş yavaş 1800- 1900 bandına gelecek az biraz bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasking12

Beyler bende paraf card yok.Başvuracam ama bir iki pürüz var 1899tl diyor paraf carda ama birde yeni paraf alanlara hoşgeldin hediyesi olarak 100tl ekstre indirimi yapıyorlar.Bu durumda bu telefon bana 1799 tlyemi gelmiş olacak? birde stok kalmamışsa boşuna başvurmayalım..

Sen başvur, Paraf' ta daha çok kampanya olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Beyler bende paraf card yok.Başvuracam ama bir iki pürüz var 1899tl diyor paraf carda ama birde yeni paraf alanlara hoşgeldin hediyesi olarak 100tl ekstre indirimi yapıyorlar.Bu durumda bu telefon bana 1799 tlyemi gelmiş olacak? birde stok kalmamışsa boşuna başvurmayalım..

Tabii adamlar yeni girdiler tüm olanaklarını seferber ediyorlar . Olabildiğince faydalanmak gerek.
  • quote:

gelmez ekstre erteleme olmazsa 190 tl gelecek 47.5 indirim gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsggg

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Tabii adamlar yeni girdiler tüm olanaklarını seferber ediyorlar . Olabildiğince faydalanmak gerek.

Yıllık Kart aidatı var mı parafın?

• Neredeyse tükendi her yerde 16 gb modelleri, fikri olan var mı? Stock Out olma ihtimali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Neredeyse tükendi her yerde 16 gb modelleri, fikri olan var mı? Stock Out olma ihtimali var mı?

Parası olana her yerde var...

2000 liraya 12 taksit güvenilir bir yer yok mu hala arkadaşla
  • Sahibinden comda satilan 1400-1500 civarlarında satılan cihazlardan alıp kullanan varmı.bu cihazlarda şimdi veya ileride sorun cikma ihtimali nedir acaba.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.