Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi geceler yarın iphone 5 16gb beyaz almak üzere vodafone bayisinden ayırttım ancak kafama bişey takıldı içinden çıkacak olan şarj cihazı için ek aparata gerek varmı bundan önceki cihazım genpadandı 4s ve şarl adaptörü ülkemize uygundu bu konuda bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkyamaha -- 23 Aralık 2012; 23:32:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkyamaha

Herkese iyi geceler yarın iphone 5 16gb beyaz almak üzere vodafone bayisinden ayırttım ancak kafama bişey takıldı içinden çıkacak olan şarj cihazı için ek aparata gerek varmı bundan önceki cihazım genpadandı 4s ve şarl adaptörü ülkemize uygundu bu konuda bilgisi olan varmı?

Türkiye distribütör cihazıysa bizim prizlere uyumlu adaptör çıkar zaten. Ama yurtdışından geldiyse ek aparat gerekebilir.
  • 32 gb beyaz ekleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

Herkese iyi geceler yarın iphone 5 16gb beyaz almak üzere vodafone bayisinden ayırttım ancak kafama bişey takıldı içinden çıkacak olan şarj cihazı için ek aparata gerek varmı bundan önceki cihazım genpadandı 4s ve şarl adaptörü ülkemize uygundu bu konuda bilgisi olan varmı?

Türkiye distribütör cihazıysa bizim prizlere uyumlu adaptör çıkar zaten. Ama yurtdışından geldiyse ek aparat gerekebilir.

Vodafone bayisinden ayırttım brightstar ürünü vodafonedan iphone 5 alan varmı türkiyeye uyumlu mu adaptör çıkıyor??

• quote:

quote:

quote:

Vodafone bayisinden ayırttım brightstar ürünü vodafonedan iphone 5 alan varmı türkiyeye uyumlu mu adaptör çıkıyor??

Türkiye den aldığınız ürün elbette tr standartlarını taşımak zorunda soru biraz tuhaf olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

quote:

quote:

quote:

Türkiye den aldığınız ürün elbette tr standartlarını taşımak zorunda soru biraz tuhaf olmuş

Geçen sene darty den aldığım üründe priz için dönüştürücü vermişlerdi evo garantili ertesi gün iade edip genpadan almıştım genpada sorun yoktu şimdi vodafonedan alıcam aynı sorun varmı diye sormuştum sorum tuhaf değil:))

• Şaka gibi olmuş neyse bende vodafone den aldım bir sıkıntı yok için rahat olsun

• benide eklermisin iphone 5 a1429 siyah 16gb
  • 16 gb beyaz ekle
  • 16 gb white.
  • 14 aralık günü saat 00:01 de bağdat caddesi turkcellden Jawbone Jambox Kablosuz Hoparlör hediyesi ile birlikte 16 Gb Siyah Almıştım bende burdayım.
  • Yaz beni de dostum

• Bugün S3'ümü satıp almayı düşünüyorum fakat hala karar veremedim cebimden 1000 TL para çıkacak.Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Bugün S3'ümü satıp almayı düşünüyorum fakat hala karar veremedim cebimden 1000 TL para çıkacak.Ne dersiniz?

Çok mantıklı degil ama ille de iOS/iPhone diyorsan alınır..

• quote:

Bugün S3'ümü satıp almayı düşünüyorum fakat hala karar veremedim cebimden 1000 TL para çıkacak.Ne dersiniz?

Bende aynı şekil yaptım, S3 ü satıp yaklaşık 1000 tl üzerine verip iphone5 aldım. S3 çok iyi telefon ancak android işletim sistemi telefonun hızını kesiyor biraz =) iphone5 ise gerçekten güzel bir telefon. S3 ten sonra hem tasarım olarak hemde performans olarak ilaç gibi geldi diyebilirim. Ekran ilk başta biraz küçük gibi gelsede aslında gayet yeterli ve kullanışlı. Telefonu tek elle rahatça kullanmak bile ayrı bir avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Çok mantıklı degil ama ille de iOS/iPhone diyorsan alınır..

Fiyat açısından mantıklı gelmiyor size ancak şöyle bir durum var, ülkemize 2000tl civarından giriş yaptı S3, bir ay dolmadan 1800 e, daha sonra 1500 e kadar düştü. Hatta şu anda 1300 lere kadar türkiye garantili alınabiliyor. Yani sizin elinizdeki ikinci el cihazın en fazla edeceği 1000 tl. Ben yurtdışı almıştım 1400 civarı bir fiyattan, 950tl ye sattım ve buna şükür dedim :=) Bi dahada Samsunga para verirmiyim o ayrı konu, versemde gider 2. el alırım çünki fiyatı çok aşırı değer kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizma6080 -- 24 Aralık 2012; 9:45:37 >
  • beni eklememişssin ama :( Benide ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

arkadaşlar bu 100 tl vergiyi nereye yatırıcazi lla vergi dairesine yatırmak şartmı ? bankalardan olmuyomu veya turkcell şubesinden.bi tanıdığım turkcell bayisinden yatırarak yaptığını söylüyo da kafam karıştı

?

• Arkadşalar 2.148 Liraya Hepsiburada'dan siyah bir tane aldım.S3'ümü satıcam şimdi, teşekkürler...
  • Bende varım 16gb siyah
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.