Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beksipeys

Ücretsiz sahip olabileceğimiz oyunlar:
    Tetris
    Battlefield 2: Bad Company
    Mass Effect Infiltrator
    The Sims 3
    Mirror’s Edge
    Skate It by EA
    Lemonade Tycoon

1- Öncelikle iphone, ipad yada ipod touchlarınızla
    bu adresi girin.
    http://dailydeals.eamobile.com/
    2- Menü çubuğunda "Daily Spin" e girin.
    3- "Play Now" a girin.
    4- "Tap To Spin" le spin yapın.
    5- Sonra "Get Your Code" tıklayın.
    6- Mailinizi girin. Promo kodu hangi Apple mağazasında kullanacaksanız onu seçin.
    Doğrulama kodunu girin. "Submit" e tıklayıp kodu mailimize gönderiyoruz.
    Kod 1-2 dakika içerisinde mailimizde olacaktır.

Not: Günlük 1 spin hakkımız var. Ama bunu aşmak içinde safari tarihçe ve çerezleri
    siliyoruz. Tekrar aynı şeyleri yapıp defalarca kod alabilirsiniz. Ama her kod için mail farklı olmalı. Bunun içinde
    geçici mail kullanabilirsiniz. Benwww.hazirmail.com 'u kullandım.

Not: Alıntıdır.

Sıcak Fırsatlara açılmış bu konu fakat tesadüf eseri gördüm. Göremeyebilirsiniz diye buraya açtım...

KAÇIRMAYIN ARKADAŞLAR BU FIRSATI :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 24 Aralık 2012; 14:04:52 >
  • Benide ekler misiniz? 16 GB siyah
  • Merhaba arkadaşlar.

Ben de 16 GB siyah iPhone 5 alarak aranıza katıldım. Cihazı SanalPazar'daki bir satıcıdan 1.799 TL'ye satın aldım. Satıcı ilanda ürünlerin Avrupa çıkışlı olduğunu yazmıştı ama gönderdiği telefon Los Angeles'tan alınmış görünüyor. Dünden bu yana kurcalıyorum, şimdilik bir sorun yok gibi. Kamerayı henüz detaylı test edemedim yalnız.

Uzun zamandır bir Android kullanıcısıyım, şu anda HTC One X'im bulunuyor. Büyük ekranlık Android telefonları kullanmaya alışmış biri olarak iPhone 5'in 4 inçlik ekranını biraz yadırgadım başta. Ancak kullandıkça sempatik gelmeye başladı. Ekran kalitesi harika. One X ile kıyaslayınca, renklerin daha canlı, kontrastın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tabii bunda ekranın üzerindeki cam katmanın One X'in ekranındakine kıyasla daha ince olmasının rolü olabilir.

İlk günkü batarya performansı, beni şarj süresi konusunda baya umutlandırdı. Bluetooth, GPS ve wireless açık olmasına rağmen bekleme konumundayken şarjı neredeyse hiç bitmeyecekmiş gibi.

Android'te de iOS'ta da olan uygulamaları karşılaştırdığımda iPhone uygulamalarının daha özenli ve kaliteli hazırlanmış olduğunu fark ettim. İlginç bir nokta bence bu.

Telefon hakkındaki yorumlarım şimdilik bunlar.

Apple iPhone 5 [ANA KONU]
  • iPhone 5 beyaz 16 GB :)

iPhone 4 den sonra baya buyuk geldi alisamadim hala ama apple kalitesi cok belli telefonda :)

Benide eklerseniz sevinirim listeye
  • Siparisi verdim ama Galaxy S3 uzerine fazladan odeyecegim 1000 liraya deger mi hala suphelerdeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

iPhone 5 beyaz 16 GB :)

iPhone 4 den sonra baya buyuk geldi alisamadim hala ama apple kalitesi cok belli telefonda :)

Benide eklerseniz sevinirim listeye

Alıştıktan sonra iPhone 4 çakma ponphonelar gibi geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde bizde o para
  • ya bu iphone 5 de olanların hepsi iphone 3 de de var nedir bu fiyat farkı her telefonda olup da iphone nin yeni keşfettiği kameramı tuhaf valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

ya bu iphone 5 de olanların hepsi iphone 3 de de var nedir bu fiyat farkı her telefonda olup da iphone nin yeni keşfettiği kameramı tuhaf valla

Sallamamışsınız fırlatmışsınız..
  • bende katıldım bugünde nelere dikkat ediyim şu temple run falan paralımı cretsizi yokmu
  • arkadaşlar benide ekleyin siyah 16gb
  • arkadaşlar yardım etseniz yeniyim bu müzik falan nerden yüklicem buna uygulamaları falan bluetotla atsam dinliye bilirim demi
  • Beyler benim telefonun ses açma kapama düğmeleri hafif oynuyor gibi sizede var mı bu tarz sorun?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurozbek

Beyler benim telefonun ses açma kapama düğmeleri hafif oynuyor gibi sizede var mı bu tarz sorun?

Öyle bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangs1905

arkadaşlar yardım etseniz yeniyim bu müzik falan nerden yüklicem buna uygulamaları falan bluetotla atsam dinliye bilirim demi

http://iphoneonarim.com/index.php?option=com_content&view=article&id=60:iphone-muzik&catid=35:iphone-ipucu&Itemid=60

Buna bak kardeş

Bilgisayarına İtunes yüklemen gerek .. Adım adım yapabilirsin buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

quote:

arkadaşlar yardım etseniz yeniyim bu müzik falan nerden yüklicem buna uygulamaları falan bluetotla atsam dinliye bilirim demi

http://iphoneonarim.com/index.php?option=com_content&view=article&id=60:iphone-muzik&catid=35:iphone-ipucu&Itemid=60

Buna bak kardeş

eyw çok sağol free uygulama varmı temple run peki birde yeni sekme açmak alttaki kutucupa bitane daha eklemek
  • quote:

quote:

quote:

Buna bak kardeş

eyw çok sağol free uygulama varmı temple run peki birde yeni sekme açmak alttaki kutucupa bitane daha eklemek

Temple run un oyununu diyorsun heralde ?

Ücretsiz Temple Run var ...

Ara kısmından bak apple storede görürsün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurozbek

Beyler benim telefonun ses açma kapama düğmeleri hafif oynuyor gibi sizede var mı bu tarz sorun?

Öyle bir sorun yok

Eyvallah güzel kardeşim o zaman yarın bi apple store yapıp degistireyim telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

ya bu iphone 5 de olanların hepsi iphone 3 de de var nedir bu fiyat farkı her telefonda olup da iphone nin yeni keşfettiği kameramı tuhaf valla

salladıklarımı yazsanızda bende bilsem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

salladıklarımı yazsanızda bende bilsem

retina ekran, neredeyse 2 katı çözünürlüklü
    büyük ekran
    5mp mobil telefonlardaki en düşük diyafram aralıklı kamera
    720p video cekim
    4 kat hızlı işlemci
    4 kat hızlı ekran kartı

ciddi ciddi cevap veriyorum bende, neyse ya.. şahinde gidiyor bmw de.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.