Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 GB Siyah
  • Operetor logosu yapan varmi arkadaslar Vodafone .
  • Benide ekleyiniz 16 gb beyaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 GB Beyaz

• quote:

Orijinalden alıntı: *CSR

benide ekleyebilirsin 32GB beyaz

dostm 3 seferdir yazıyorsunda zaten eklisin 80. sıraya bakarsan görürsün kendini. liste güncellendi.
  • Selam,bu aralar uygun yakalarsam ip5 alacam bende bir tane,aklıma takılan bir soru var...
    Şimdi bende ipad2 vardı ve bir apple kimliği,bu ipad için store dan bi sürü program satın aldım,ipadi sattım,peki ip5 e bu programları yükleyebilir miyim?Yoksa sil baştan yeniden programları satın almam gerekli mi?İpad mini de alıyorum,ipad 2 ile mini çözünürlüğü aynı sorun olmaz sanırım ama ip5 farklı bu yüzden bunu merak ettim.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.İp5 alınca ak kara meydana çıkacak ama şimdiden aklımı kurcalıyor ve sormak istedim.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Yasadigim hiz problemi SpeedTest uygulamasinda Server'i degistirince cozuldu.

Diger serverlar dusuk hiz gosterirken ilk siradaki Dogan Iletisimde baya yuksek hizlara eristim.

Ingiltere ve Almanya cikisli GSM A1429 ile ABD cikisli GSM A1428 kiyasladim, 3 telefon da ayni hizlara eristi. Problem yok.

Bilgilendireyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 3 Ocak 2013; 16:07:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Operetor logosu yapan varmi arkadaslar Vodafone .

JB'siz oluyor mu bu iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

AT&T A1428 GSM iPhone 5 ile Avrupa (Türkiye) iPhone 5'i arasında (A1429 GSM) 3G'de hız farkı yaşayan, gören, duyan var mı?

3g de hız kaybı olmaz ama 4g de bariz farklar olacaktır. 1428 sadece amerika at&t 4g frekanslarına uyumlu model. dolayısıyla ülkemizde 4g kullanamıcak. 1429 ise avrupa genelinde 4g frekansları uyumlu model. eger daha almadıysanız a1429 olmasına dikkat edin.
  • 64 GB SIYAH
  • son 1 saattit itunes bağlanamıyor hatası alıp duruyorum başka bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? özellikle uygulama indirmeye başlarken yapmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

son 1 saattit itunes bağlanamıyor hatası alıp duruyorum başka bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? özellikle uygulama indirmeye başlarken yapmaya başladı.

aynı sorun bendede var. facebook poke indirirken 2-3 kez tekrarladım.
  • az önce google maps ve earth indirdim. Mecburen abd ye çevirdim az sonra Tr ye dönüş yaparım bu arada navigasyon için copilotu mutlaka deneyin
  • Dikkatimi çekti çogu arkadas beyaz almış biz siyah alanlar az sayıda galiba 5 de 4s in tersine beyaz kullanıcısı çok olacak :)

• Beni de ekle iPhone 5 16gb Siyah

• merhaba ben sabahtan beri app store'a giremiyorum bi bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

AT&T A1428 GSM iPhone 5 ile Avrupa (Türkiye) iPhone 5'i arasında (A1429 GSM) 3G'de hız farkı yaşayan, gören, duyan var mı?

3g de hız kaybı olmaz ama 4g de bariz farklar olacaktır. 1428 sadece amerika at&t 4g frekanslarına uyumlu model. dolayısıyla ülkemizde 4g kullanamıcak. 1429 ise avrupa genelinde 4g frekansları uyumlu model. eger daha almadıysanız a1429 olmasına dikkat edin.

Alıntıları Göster
    Yasadigim hiz problemi SpeedTest uygulamasinda Server'i degistirince cozuldu.

Diger serverlar dusuk hiz gosterirken ilk siradaki Dogan Iletisimde baya yuksek hizlara eristim.

Ingiltere ve Almanya cikisli GSM A1429 ile ABD cikisli GSM A1428 kiyasladim, 3 telefon da ayni hizlara eristi. Problem yok.

Bilgilendireyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 3 Ocak 2013; 16:02:37 >
  • 16 siyah, beni de ekleyebilirsin.
  • arkadaşlar turkcellden nano sim kart çıkartmak için hat sahibiyle birliktemi gitmek gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.