Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

arkadaşlar turkcellden nano sim kart çıkartmak için hat sahibiyle birliktemi gitmek gerekiyor ?

ben zamaninda vodafone hattimi 5liraya Turkcell iletisim merkezinde micro sim yaptirmistim. yeniden cikartmaya hat sahibi isteniyor ama kesmeye istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 26 Aralık 2012; 13:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleyin beni de 16 gb beyaz
  • Beni de eklerseniz sevinirim beyaz 16gb..

Bu arada whatsapp yılbaşına kadar ücretsiz arkadaşlar
  • quote:

arkadaşlar turkcellden nano sim kart çıkartmak için hat sahibiyle birliktemi gitmek gerekiyor ?

Hattı kestirebilirsiniz de ama yeni hat çıkartacaksanız hattın yasal sahibinin olması gerekiyor..
  • Ekle beni dostum

1 aydır kullanıyorum ilk iPhone deneyimim ve kafamı duvarlara vurasım geldi ilk zamanlar: Neden daha önce almadım, diye
  • Beni de eklermisiniz 16 GB SIYAH

• Arkadaşlar bu arada aşağıda linkini verdiğim kılıf az önce elime ulaştı , gerçekten çok şık ve kullanışlı, bu kılıfı taktıktan sonra film çekmeye bile gerek olmadığı kanaatindeyim..

MobilCadde.com
    Pcaro iPhone SE / 5 / 5S Lüx Kapaklı Kahverengi Deri Kılıf
    http://www.mobilcadde.com/pcaro-iphone-5-lux-kapakli-kahverengi-deri-kilif-6471
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbenli87

Arkadaşlar bu arada aşağıda linkini verdiğim kılıf az önce elime ulaştı , gerçekten çok şık ve kullanışlı, bu kılıfı taktıktan sonra film çekmeye bile gerek olmadığı kanaatindeyim..

http://www.mobilcadde.com/pcaro-iphone-5-lux-kapakli-kahverengi-deri-kilif-6471

güle güle kullanın ama bu tür kılıflar telefonun bütün görselligini bitiriyor bence. şeffaf slikon kılıf ve jelatin en iyisi oluyor. tabi zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

AT&T A1428 GSM iPhone 5 ile Avrupa (Türkiye) iPhone 5'i arasında (A1429 GSM) 3G'de hız farkı yaşayan, gören, duyan var mı?

3g de hız kaybı olmaz ama 4g de bariz farklar olacaktır. 1428 sadece amerika at&t 4g frekanslarına uyumlu model. dolayısıyla ülkemizde 4g kullanamıcak. 1429 ise avrupa genelinde 4g frekansları uyumlu model. eger daha almadıysanız a1429 olmasına dikkat edin.

Hocam tesekkur ederim ben bayadır a1428 kullanıyorum, verdiğiniz bilgileri de ilk günlerden beri forum üyeleriyle paylaşıp yardımcı oluyorum.
    GoldPunch hocamızın incelemesinde a1428, cdma a1429'a göre daha iyi çekiyor ve daha hızlı 3g bağlantısına sahip diye bilerek a1428 aldırmıştım cdma a1429 yerine.

Yakın zamanda 1-2 gsm a1429 ile a1428 3g hız testi yaptığımda a1429'ların daha yüksek 3g hızlarına ulaştığını fark ettim aynı koşullarda. (Gsm olan a1429'dan bahsediyorum).

A1428 i5 ile Türkiye'ye i5 girmeden önce yaptığım testlerde 10-12 arası aldığım yerlerde i5 TR'ye girdikten sonra 5-7 arası alır oldum.

İki telefon arası gsm veya hücresel bağlantıyı etkileyecek fark yok, apple sitesinden özelliklere bakıncada anlaşıldığı gibi. Sadece LTE bant farklılığı mevcut.

Dolayısıyla aklıma farklı şeyler geliyor bu konu ile ilgili ama

Sormak istediğim buydu

hocam bahsettiğimiz olay dc-hspa 42mbit ve hspa+ değilmi bire bir frekansları aynı gözüküyor apple.com da

emin misiniz a1428 lerin türkiye de daha az mbit aldığına
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbenli87

quote:

Hattı kestirebilirsiniz de ama yeni hat çıkartacaksanız hattın yasal sahibinin olması gerekiyor..

turkcelle sordum elimizde nano sim kart yok dedi 2 bayii..
    en sonunda bi telefoncuya girdim çat diye kesti sim kartı ve çalıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

AT&T A1428 GSM iPhone 5 ile Avrupa (Türkiye) iPhone 5'i arasında (A1429 GSM) 3G'de hız farkı yaşayan, gören, duyan var mı?

3g de hız kaybı olmaz ama 4g de bariz farklar olacaktır. 1428 sadece amerika at&t 4g frekanslarına uyumlu model. dolayısıyla ülkemizde 4g kullanamıcak. 1429 ise avrupa genelinde 4g frekansları uyumlu model. eger daha almadıysanız a1429 olmasına dikkat edin.

Hocam tesekkur ederim ben bayadır a1428 kullanıyorum, verdiğiniz bilgileri de ilk günlerden beri forum üyeleriyle paylaşıp yardımcı oluyorum.
    GoldPunch hocamızın incelemesinde a1428, cdma a1429'a göre daha iyi çekiyor ve daha hızlı 3g bağlantısına sahip diye bilerek a1428 aldırmıştım cdma a1429 yerine.

Yakın zamanda 1-2 gsm a1429 ile a1428 3g hız testi yaptığımda a1429'ların daha yüksek 3g hızlarına ulaştığını fark ettim aynı koşullarda. (Gsm olan a1429'dan bahsediyorum).

A1428 i5 ile Türkiye'ye i5 girmeden önce yaptığım testlerde 10-12 arası aldığım yerlerde i5 TR'ye girdikten sonra 5-7 arası alır oldum.

İki telefon arası gsm veya hücresel bağlantıyı etkileyecek fark yok, apple sitesinden özelliklere bakıncada anlaşıldığı gibi. Sadece LTE bant farklılığı mevcut.

Dolayısıyla aklıma farklı şeyler geliyor bu konu ile ilgili ama

Sormak istediğim buydu

hocam bahsettiğimiz olay dc-hspa 42mbit ve hspa+ değilmi bire bir frekansları aynı gözüküyor apple.com da

emin misiniz a1428 lerin türkiye de daha az mbit aldığına

Alıntıları Göster
    Yasadigim hiz problemi SpeedTest uygulamasinda Server'i degistirince cozuldu.

Diger serverlar dusuk hiz gosterirken ilk siradaki Dogan Iletisimde baya yuksek hizlara eristim.

Ingiltere ve Almanya cikisli GSM A1429 ile ABD cikisli GSM A1428 kiyasladim, 3 telefon da ayni hizlara eristi. Problem yok.

Bilgilendireyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 3 Ocak 2013; 16:01:00 >
  • bu kılıfı almayı düşünüyorum ama bu site hakkında fikri olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • 16 beyaz'dan 32 siyaha geçtim. yazın beni de :)
  • Arkadaşlar bugün bir arkadaşıma da hongkong apple store'dan 32gb siyah ip5 geldi jelatinini birlikte açtık telefonun sağ arka tarafta ufak bir sıyrık vardı ufakta olsa göze batıyor böyle birşey yaşayan başka kimse varmı hongkong'a giden bir akrabama versem değişim yaparlarmı yoksa unutup bi bardak soğuk su içip kullanmaya devammı edicez bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler
  • a1428 ile a1429 un 3g de hiçbir fark olmucak, sadece 4g kullanamıcak ülkemizde a1428 ler diye biliyorum. ilerisi düşünülürse kesinlikle a1429 tercih edilmeli şahsen bende öyle yaptım.
    quote:

Orijinalden alıntı: nicorete.35

Arkadaşlar bugün bir arkadaşıma da hongkong apple store'dan 32gb siyah ip5 geldi jelatinini birlikte açtık telefonun sağ arka tarafta ufak bir sıyrık vardı ufakta olsa göze batıyor böyle birşey yaşayan başka kimse varmı hongkong'a giden bir akrabama versem değişim yaparlarmı yoksa unutup bi bardak soğuk su içip kullanmaya devammı edicez bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler

bu ilk serilerde köşelerinde çizikli pençinli çıktığı söylüyorlardı apple store da değiştirenler vardı. çok rahatsız ediyorsa bence zaman geçirmeden değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Türkiye de olsa işlemez buda hongkong da müşteri memnuniyet anlayışına bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 26 Aralık 2012; 20:54:48 >
  • ekle hocam 32gb siyah
  • daha önce 16 siyah demiştim ama arkadaş beyaz getirmiş.. o da güzel:) sağlam çizigsiz cillop gibi çıktı beni ekleyebilirsiniz artık..

ancak

okuduklarımdan anladığım kadarıyla 1428 dense 1429 modele sahip olmak daha iyi gibi görünüyor; sorum şu.. acaba amerikadan alınan bir i5 i japonyada bir apple stordan değişim yapmam mümkün mü, bunu kabul ederler mi??
  • Yaz kardesim 16gb Beyaz

• Şu wifi muhabbeti beni deli etmek üzere yalnız bir görüyor bir görmüyor ne iştir anlamadım bu kadar mı zor bu mereti ayarlamak arkadaş görmesi için ya telefonu yeniden başlatmam gerek ya da ağ ayarlarını sıfırlamam gerek valla kabak tadı vermeye başladı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.