Şimdi Ara

Apple Iphone 5, Samsung Galaxy Note 2, Nokia Lumia 920 Hangisini Seçerdiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum sizden de fikir almak istedim. Siz hangisini tavsiye edersiniz?(Fiyatı önemli değil.) Yorum yaparken o telefonu seçme nedeninizi de açıklarsanız sevinirim. Lütfen yorumlarınıza bütçeyi katmayınız. Teşekkür Ederim.
    Samsung Galaxy Note 2
    Apple Iphone 5
    Nokia Lumia 920
    Samsung Galaxy S3

• Note 2 diger uc cihazdan cok farkli. Yari tablet gibi birsey, guzel cihaz ama bir telefon icin fazla buyuk. S3 baya oldu cikali fiyat onemli olmadigina gore S4 ciktiginda almak daha mantikli. Nokiayi takip etmeyi birakali cok oldu yorum yapamam. Ben olsam aralarindan IP5 tercih ederdim. iOS'un uygulama yelpazesi cok genis ve stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün çıkmış çıkacak telefonları da eklesen o listeye, iPhone 5 listende olduğu sürece gerisi boş,tek seçenek o çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,arada kaldığınız 4 seçenekteki telefonuda kullanmış birisi olarak ve şuada da halen İphone 5 Ve Lumia 920 kullanan birisi olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim...Bir tarafta İos bir tarafta Android ve çok yeni olan Windows phone. Öncelikle şunu bilmelisiniz ki sizin ihtiyaçlarınızı sizden başka kimse daha iyi bilemez! Bu telefonlar arasında Note 2 yi eğer ki telefon kategorisine koyuyorsanız ve büyüklük takıntınız yoksa düşünebilirsiniz ben Note 2 aldığımda zamanla büyüklüğüne alışırım dedim ama maalesef ki bunu beceremedim özellikle yaz aylarında taşıması yeri geldi eziyet oldu...Üstelik 2 gb Ram'e aldandım ama android halen aynıydı stabilite ve zamanla işletim sisteminin şişmesi sonucunda beklenmeyen resetler...Lumia 920,İphone dışında şuana kada kullandığım en stabil ve hızlı telefondur,aynı zamanda eğer ki bluetooth takıntınız varsa iosa alternatif olarak düşünebilirsiniz yalnız her işletim sisteminde olan bir takım eksikler Lumiadada mevcut örn:Bir instagram şuan halen yok! Oyunlar halen çok yetersiz! sizin için uygulama vazgeçilmez birşey ise kesinlikle şimdilik Lumia düşünmeyin derim zamanla bu durum düzelecektir...Lumianın güzelliği gece resim çekimlerinde çok iyi sonuç vermesi ve Videodaki OİS teknolojisi...İphone 5 ise,artık herkezin bildiği İos stabilitesi hızı ve kalitesi ile uygulamalardaki önceliğin İosa tanınması ile ve satarken size zorluk çıkarmaması ile düşünülebilir...Ben şuanda 64 gb lığını kullanıyorum oldukça memnunum! İphone 5 tercih ederseniz eğer önlü arkalı jelatin kaplatmanızı ve ekstra olarak kılıf ile kullanmanızı tavsiye ederim...Sonuçta herkezin görüşü kendine göre değişkenlik gösterebilir maksadım burda İOS VE ANDROİD tartışması yaratmak olmamakla birlikte yaşadığım tecrübeyi aktarmaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 12 Şubat 2013; 19:35:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.