Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti38

teknosada 1399 a görmüştüm mavisini

Onlar tükendi kalmadı ya. Ben bayağıdır araştırıyorum Türkiyede 5c bulmak çok zor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4f41 kullanıcısına yanıt
    anadolu yakası bazı mağazalarda var ama gezmek lazım tabi
  • sıfır 5c bulunsa bile 1000 tl den fazla para vermeyin ederi ancak bu kadardır
  • 2 hafta önce değişim cihazı aldım 1000 liraya hemde 32 gb ve beyaz fazla para vermeyin
  • Merhaba arkadaşlar, iPhone 6 16 GB Gold kullanıcısıyım. Ve eskiden beri aklımda olan iPhone 5C'ye geçiş yapmayı düşünüyorum. Sıfırını bulabilir miyim 1000 lira civarına? Bir başka sorum ise ikinci el olarak sahibinden'e güvenebilir miyim, kullanıp satan normal kullanıcılar var telefonlarını satan mesela.

Bir de elimdeki 6'yı da elimden çıkarmayı düşünüyorum. Hangi yollarla satmamı önerirsiniz? Bir de ederi ne kadardır ki ortalama bir fiyat verseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

Merhaba arkadaşlar, iPhone 6 16 GB Gold kullanıcısıyım. Ve eskiden beri aklımda olan iPhone 5C'ye geçiş yapmayı düşünüyorum. Sıfırını bulabilir miyim 1000 lira civarına? Bir başka sorum ise ikinci el olarak sahibinden'e güvenebilir miyim, kullanıp satan normal kullanıcılar var telefonlarını satan mesela.

Bir de elimdeki 6'yı da elimden çıkarmayı düşünüyorum. Hangi yollarla satmamı önerirsiniz? Bir de ederi ne kadardır ki ortalama bir fiyat verseniz?

merhaba hocam sıfırını direk bulmak zor ama swap cihazlar mevcut sıfır olarak 1000 tl civarına alabilirsiniz.Elinizdeki telefonu temizse en kötü 1900-2000 tl ye satabilirsiniz.5c ye geçmeye korkmayın hocam attan inip eşeğe binmiş olamayacaksınız performans farkını anlamazsınız bile...Artı eğilip bükülmez kısaca iphone'lar arası geçiş yaptığınız için bir kaybınız olamayacak

• Cevap için çok teşekkürler. Swap'ten kasıt nedir tam olarak? Ayrıca yine sahibinden'den mi bulabilirim ya da önereceğiniz başka bir ortam var mı?

• quote:

Cevap için çok teşekkürler. Swap'ten kasıt nedir tam olarak? Ayrıca yine sahibinden'den mi bulabilirim ya da önereceğiniz başka bir ortam var mı?

swap garantiden sıfır olarak değiştirilen telefon demektir sahibinden de falan ilanlarda görebilir telefonculara bakabilirsin illa ki 1000 tl civarına bulabilirsin ben ocak ayında telefoncudan swap cihazı 16 ay garantisi kalmıştı 1000 tl ye almıştım.Araştırın mutlaka bulursunuz.
  • Hocam 8.4.1 kadar stabil mi diyorsunuz ? Ben pek inanmıyorum buna çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanhasan

Hocam 8.4.1 kadar stabil mi diyorsunuz ? Ben pek inanmıyorum buna çünkü.

ios 9.1 final sürümünü kullanıyorum gayet akıcı stabil takılma donma v.s. hiç yaşamadım ios 10 u bile alacaktır ilerde ama durum ne olur bilmem....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Merhaba arkadaşlar, iPhone 6 16 GB Gold kullanıcısıyım. Ve eskiden beri aklımda olan iPhone 5C'ye geçiş yapmayı düşünüyorum. Sıfırını bulabilir miyim 1000 lira civarına? Bir başka sorum ise ikinci el olarak sahibinden'e güvenebilir miyim, kullanıp satan normal kullanıcılar var telefonlarını satan mesela.

merhaba hocam sıfırını direk bulmak zor ama swap cihazlar mevcut sıfır olarak 1000 tl civarına alabilirsiniz.Elinizdeki telefonu temizse en kötü 1900-2000 tl ye satabilirsiniz.5c ye geçmeye korkmayın hocam attan inip eşeğe binmiş olamayacaksınız performans farkını anlamazsınız bile...Artı eğilip bükülmez kısaca iphone'lar arası geçiş yaptığınız için bir kaybınız olamayacak

Arkadaşım yapma Allah aşkına 5C ile 6 arasında baya bir fark var yani hadi 5S'e geçse tamam derim ama 6 dan bahsediyoruz. Bu cihazın İOS10 ile ömrümden bir tık daha düşecek ama 6 öyle mi olacak. Hocam size gelince öyle bir şey yapmanızı tavsiye etmem eğer parasal bir durum değilse. Artık bazı oyunlar bile yüklenmiyor cihaza metal'i desteklemiyor diye

• quote:

Hocam 8.4.1 kadar stabil mi diyorsunuz ? Ben pek inanmıyorum buna çünkü.

8.4.1 kadar değil. Cihaz bariz yavaşladı ama 8.4.1'e göre iyi yönleride var yazılımın.
  • Mesela ne var merak ettim çünkü tabiri caizse pusuda bekliyorum hala 8.4.1 de :)
  • quote:

Mesela ne var merak ettim çünkü tabiri caizse pusuda bekliyorum hala 8.4.1 de :)

Uygulama açılış hızları mesela, daha geç açıyor uygulamaları 8'e göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet maalsesef öyle, iphone 5de bizzat gördüm uygulama açılışındaki bugları, umarım apple 5 ve 5cyi de düşünerek kararlı bir sürüm yayınlar, şu anda telefon yağ gibi 8.4.1 de
  • Biraz mali bir durumda hocam, evet. Şimdikini satıp iPhone 5C alıp üstü para da bana kalsın istiyordum ama anlaşılan pek önermiyorsunuz.

• Dostlar whatsapp'ta sık sık donma sorunu yaşıyorum 7.1.2 iOS sürümüm.. Sizde de oluyor mu ne önerirsiniz Hayırlı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursun1071 -- 31 Ekim 2015; 4:28:14 >
  • dursun1071 kullanıcısına yanıt
    Bende herhangi bi problem yok 8.4.1 deyim. En sonki whatsapp güncellemesi mi yüklü ?
  • quote:

Bende herhangi bi problem yok 8.4.1 deyim. En sonki whatsapp güncellemesi mi yüklü ?

Evet usta Whatsapp son ama iOS eski. Kasar diye yeni sürümleri yüklememiştim, 9 kasar diyor bazı arkadaşlar. 8.4.1 yükleme şansım var mı şuan?

• quote:

Orijinalden alıntı: dursun1071

quote:

Evet usta Whatsapp son ama iOS eski. Kasar diye yeni sürümleri yüklememiştim, 9 kasar diyor bazı arkadaşlar. 8.4.1 yükleme şansım var mı şuan?

Ben de 8.4.1e geçmek istiyorum. Nasıl yaparız arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.