Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamii61

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

quote:

iPhone 5C telefon aldım. Telefonuma hiç zarar vermedim, çiziği dahi yok. 2 hafta önce birden saat ayarı bozuldu, bu ayarın bozulmasıyla uygulamaların bir kısmı yanlış çalışmaya başladı. Otomatik ayarla deyince yanlış bir saat atıyor, elle ayarlayınca saat duruyor.Ne yapmam lazım ios a geçtiğime bin pişman oldum

Ben de 2. El almıştım, dediğiniz gibi hatta daha. Kötüsü saat geri gidiyordu , yani da doğrusu kullanırken ileri normal olarak ilerliyor daha sonra beklemedeyken saat 12:00 a doğru kendi kendine tersten gidiyordu , pili bitmiş değişelim falan dediler ama ben hiç riske girmedim, 2. El başka bir 5c aldım, eğerki 2. El ise bence sizde riske girmeyin.

Elden çıkart diyosun yani hocam :)

Yanlış anlama olmasın, ben 2. El olarak almıştım, aldığımın 2. Günü bu hatayı farkettim , yaklaşık 500 TL verdim, bu nedenle riske girmedim, aynı telefoncudan başka bir 5c aldım, benim bir kusurum yoktu.
    Yani sıfır almış olsaydım ve kullandıktan sonra bu hata oluşsaydı yaptırmayı tercih ederdim, yanlış yönlendirme yapmış olmayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone 5C telefon aldım. Telefonuma hiç zarar vermedim, çiziği dahi yok. 2 hafta önce birden saat ayarı bozuldu, bu ayarın bozulmasıyla uygulamaların bir kısmı yanlış çalışmaya başladı. Otomatik ayarla deyince yanlış bir saat atıyor, elle ayarlayınca saat duruyor.Ne yapmam lazım ios a geçtiğime bin pişman oldum

Ben de 2. El almıştım, dediğiniz gibi hatta daha. Kötüsü saat geri gidiyordu , yani da doğrusu kullanırken ileri normal olarak ilerliyor daha sonra beklemedeyken saat 12:00 a doğru kendi kendine tersten gidiyordu , pili bitmiş değişelim falan dediler ama ben hiç riske girmedim, 2. El başka bir 5c aldım, eğerki 2. El ise bence sizde riske girmeyin.

Yanlış anlama olmasın, ben 2. El olarak almıştım, aldığımın 2. Günü bu hatayı farkettim , yaklaşık 500 TL verdim, bu nedenle riske girmedim, aynı telefoncudan başka bir 5c aldım, benim bir kusurum yoktu.
    Yani sıfır almış olsaydım ve kullandıktan sonra bu hata oluşsaydı yaptırmayı tercih ederdim, yanlış yönlendirme yapmış olmayayım.

wifi neyse yaptırılırda şu saat olayı çok garibime geliyo telefonun saati durur mu ya :) otomatik yapsam da aynı ya 12:40 ya da 21:22 başka göstermiyo :) Sorun yok hocam dedğinizi anladım teşekkürler :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

wifi neyse yaptırılırda şu saat olayı çok garibime geliyo telefonun saati durur mu ya :) otomatik yapsam da aynı ya 12:40 ya da 21:22 başka göstermiyo :) Sorun yok hocam dedğinizi anladım teşekkürler :)

Ben Facebook'ta sıkıntı yaşıyordum. İnsanlar 5 saat önce birşey paylaşmış ben yeni paylaşmış gibi görüyordum , bir de çalar saat sıkıntılı oluyor. Bu konuda sakın güvenme telefona

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Facebook'ta sıkıntı yaşıyordum. İnsanlar 5 saat önce birşey paylaşmış ben yeni paylaşmış gibi görüyordum , bir de çalar saat sıkıntılı oluyor. Bu konuda sakın güvenme telefona

Hiçbir şekilde güvenmiyorum elimde patladı zaten öğrenciyim napacağımı bilmiyorum :D

• arkadaşlar 5c de ios 9.1 kullanıyorum whatsapp da birisini aradığım zaman 1,5-2 dakika konuştuktan sonra wifi bağlantısı kopuyor ağa katılamıyorum bir daha ancak kapatıp açarsam wifi bağlantısı geliyor normlade wifi kopmuyor ama sadece whatsapp da bu durum oluyor bu sorunu yaşayan var mı ?
  • Baylar, ios 9.2 beta 4 çok güzel ve stabil olduğunu söylüyorlar. Hiç indiren var mı ? Tavsiye ediyor musunuz ? Şimdi ios 9.0.2 yüklü ve JailBreak yaptım normal çalışıyor ama kasma çok fazla. Ne diyorsunuz ? ios 9.2 beta 4 indireyim mi ?
  • ben de geldim, mavisinden aldım ikinci el, 700 verdim bilmiyorum çok mu ama, telefon güzel, zenfone 5 ten sonra çok iyi geldi :D
  • Arkadaşlar ben de uzun süredir 5c kullanıyorum. Bundan önce de 3gs kullanıyordum. Kısacası yaklaşık 6 senedir iphone kullanıcısıyım. İos'a bir kere alışınca insan çıkmak istemiyor. Ama malum ekonomik durum da kısıtlayıcı.

5c nin ekranı artık çok küçük ve yetersiz gelmeye başladı. Günün büyük kısmında telefon kullanıyorum. İnternet, mail, vb için. Pil de yetersiz gelmeye başladı. İphone 6s+ 64gb almak istediğim telefon ama 3500-3800TL bandında. Ve benim bu kadar bütçem yok. Sizce 5c telefonu satıp. 1500-1600 bandında LG g4'e geçmek mantıklı mı?

700-800 tl arasına satsam bana 800tl gibi farkla LG'ye geçme maliyeti oluşuyor. Diğerinde ise neredeyse 3000tl ödemem lazım ki bu neredeyse mümkün değil...

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar elide sıfır ayarında 5c 32 gb var mavi renkte. Koleksiyon amaçlı alındı ve kullanılmadı. İsteyen arkadaşa değerinde satabilirim. Koleksiyonumu bozdum. Birkaç kılıfıda yanında hediye edeceğim. İlgilenenler pm atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Arkadaşlar ben de uzun süredir 5c kullanıyorum. Bundan önce de 3gs kullanıyordum. Kısacası yaklaşık 6 senedir iphone kullanıcısıyım. İos'a bir kere alışınca insan çıkmak istemiyor. Ama malum ekonomik durum da kısıtlayıcı.

5c nin ekranı artık çok küçük ve yetersiz gelmeye başladı. Günün büyük kısmında telefon kullanıyorum. İnternet, mail, vb için. Pil de yetersiz gelmeye başladı. İphone 6s+ 64gb almak istediğim telefon ama 3500-3800TL bandında. Ve benim bu kadar bütçem yok. Sizce 5c telefonu satıp. 1500-1600 bandında LG g4'e geçmek mantıklı mı?

700-800 tl arasına satsam bana 800tl gibi farkla LG'ye geçme maliyeti oluşuyor. Diğerinde ise neredeyse 3000tl ödemem lazım ki bu neredeyse mümkün değil...

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Lg g4 performans olarak 5cden pek de farklı değil. 800 lirayı sadece ekran ve kamera için vereceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunar_08

Baylar, ios 9.2 beta 4 çok güzel ve stabil olduğunu söylüyorlar. Hiç indiren var mı ? Tavsiye ediyor musunuz ? Şimdi ios 9.0.2 yüklü ve JailBreak yaptım normal çalışıyor ama kasma çok fazla. Ne diyorsunuz ? ios 9.2 beta 4 indireyim mi ?

Bir kaç gün sonra 9.2 çıkacak zaten, direk 9.2'ye geçmenizi tavsiye ederim.
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    4inch biraz küçük gelmeye başladı hocam. 5,5 inch ile çok fark olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta neredeyse çaprazda 4cm fark var.

Bunun dışında da 1 gün yetmiyor şarjım. Hiç değilse sabahtan akşamı çıkarsa memnun olacağım.
  • 5C için 9.2'ye geçmelimiyim sizce 8.4.1 yüklü şuanda?
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değil bir İphone'un yerini asla bir android tutamaz. İkinci el İphone 6 alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi

5C için 9.2'ye geçmelimiyim sizce 8.4.1 yüklü şuanda?

Geçmeyin hocam
  • Arkadaş birşey soracağım.

1 yıl daha garantisi olan iphone 5c 2. El fiyatı nedir. Cihazımı olmadı satarım diyorum yılbaşı indirimleriyle yeni cihaz alırım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Arkadaş birşey soracağım.

1 yıl daha garantisi olan iphone 5c 2. El fiyatı nedir. Cihazımı olmadı satarım diyorum yılbaşı indirimleriyle yeni cihaz alırım diyorum

Ben ağustos ayında 800 E almıştım, aynı şekilde 1 yıl garantili, Mavi 5c.

• Telefonumun garantisi ocakta bitiyor. Şuan hem ekranda esneme( ekrana hafif bastırınca tuş gibi tık tık diyip içeri girip çıkıyor çok hafif) birde batarya gücü zayıfladı. Ankaradan kalkıp randevu alıp zorluya gitsem değişim yaparlar mı acaba? Telefonumda tek bir çizik bile yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Telefonumun garantisi ocakta bitiyor. Şuan hem ekranda esneme( ekrana hafif bastırınca tuş gibi tık tık diyip içeri girip çıkıyor çok hafif) birde batarya gücü zayıfladı. Ankaradan kalkıp randevu alıp zorluya gitsem değişim yaparlar mı acaba? Telefonumda tek bir çizik bile yok

Abim appleda calisiyo sordum ona bende 5c kullaniyorum bendede hafif bir ekran esnemesi vardi, kenarinda darbe izi oldugundan degismez bu darbesi olmasa degisirdi dedi , ancak bazi kisiler sadece ekrani degistiriyorlarmis bazilari ise telefonu yani geniuslara derdinizi iyice anlatmaya calisin buyuk ihtimal telefonu segistireceklerdir , ancak taa ankaradan gidip de degistirmezlerse bana sovmemeniz icin %100 diyemiyorum , geniusun kafasina bagli degisim der mudure gosterip degistirebilir ,belkide yalnizca ekran degisir

• omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi için teşekkürler, ekran değişmesede olur o sıkıntı degilde önemli olan batarya , batarya değişse 2 yıl daha kullanırım ben bu telefonu. Yeni cihaz almaktansa açıkcası kendi bildigim cihazımla devam etmek isterim. Cünkü verdikleri cihazlarda yenilenmiş cihazlar bildigim kadarıyla

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.