Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifix06

Hocam bilgi için teşekkürler, ekran değişmesede olur o sıkıntı degilde önemli olan batarya , batarya değişse 2 yıl daha kullanırım ben bu telefonu. Yeni cihaz almaktansa açıkcası kendi bildigim cihazımla devam etmek isterim. Cünkü verdikleri cihazlarda yenilenmiş cihazlar bildigim kadarıyla

Aynen oyle oluyor 👍🏻

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.2 ye guncelledinizmi değişen nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

9.2 ye guncelledinizmi değişen nedir

Stabillik artmış donma kasma yok daha akıcı bir cihaza büründü 5c bu güncelleme olmuş yani bakalım ben iphone 6s alma niyetindeyim 5c yi de kardeşime vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Stabillik artmış donma kasma yok daha akıcı bir cihaza büründü 5c bu güncelleme olmuş yani bakalım ben iphone 6s alma niyetindeyim 5c yi de kardeşime vereceğim

Şarj değeri Nasıl oldu

• quote:

quote:

quote:

Şarj değeri Nasıl oldu

3g kullanım ile günü rahat çıkartıyorum kardeş şarjından da çok memnunum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj değeri Nasıl oldu

Kardeşim 3 saat kullanımda bitiyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj değeri Nasıl oldu

4,5 saat kullanım süresi alıyorum gün boyunca zaten sürekli açık 3g bildirim geldiğinde okuyorum biraz nette takılıyorum akşama batarya bitmiş oluyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj değeri Nasıl oldu

4,5 saat kullanım süresi alıyorum gün boyunca zaten sürekli açık 3g bildirim geldiğinde okuyorum biraz nette takılıyorum akşama batarya bitmiş oluyor...

Aynen ben de yoğun çalışıyorum , internet sürekli açık, saat başı foruma girip 5 dk kalıyorum Facebook'ta da aynı şekilde kalıyorum, Kısacası 1 saat ortalama internette faal olarak kalma süresi ve gün içinde konuşmalar ve whatsapp yazışmaları dahil 5. Saat süre alıyorum %20 şarjla eve dönüyorum.

• Sinerfru kullanıcısına yanıt
    S.a.iphon daki sadeliğe kullanım kolaylığına alışınca uzun vadede diğer telefonlarla yapamıyorsunuz ve çoğunlukla zarar ederek tekrar iPhone'a dönüyorsunuz:) bazen ayda 4 telefon değiştirdiğim oluyor ve bende durum böyle.bile bile neden değiştiriyorsun diyebilirsiniz. Bütün marka ve modelleri deneme isteği ağır basıyor işte başka bir sebebi yok.ben şuan iPhone 5 c kullanıyorum ve 5 S lerin 1450 liraya kadar düştüğünü görünce ve elimdeki 3 aylık değişimden gelen cihaza da bir arkadaş 1000 lira verince hemen fırsatı değerlendirip yine bir değişiklik yapıp 1100 liraya lg g flex 2 siparişi verdim hemen :)ama sizin durumunuzdaki gibi telefonun üstüne 700 lira koyacak olaydım pek yerimden kımıldamazdım. En fazla bir ay kullanır satar tekrar iPhone dönerim gibi geliyor.bu arada yaptığım bir miktar zararı da kavisli ekran kullanma deneyiminin bedeli olarak düşünürüm artık:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgencer05 kullanıcısına yanıt
    şimdilerde telefon almak niyetindeyim 5c kullanıyorum büyük ekran olsun diye diğer firmaların amiral gemisi modellerine yönelecem ama bir gönlümde iphone 6s al diyor sanırım iphone dan kopamayacağım çok alıştım sisteme birde çok memnunum 5c de bile ne donma ne kasma zerresini yaşamadım
  • O bahsettiginiz donma kasma artik cogu amiral gemisi modellerinde yok. Samsungta da note 4 ile tarih oldu.

Androidde buyuk ekran alinacaksa bu bence note serisi olmali. Zira o kutle ancak cihazda icerik uretilecek olursa bir anlam ifade ediyor.

Note 5 arti ipod touch ile guzel bir ikili yaratirsiniz. Hem ios marketteki uygulamalarinizdan kopmaz, hem de android ve note serisinin degisik dunyasi ile tanisirsiniz.

Ben de iostan note serisine gecen biri olarak tekrar iphone dusunemiyorum. Yanimda ipod touch tasiyarak su anki ios markettr atil durumda kalmis uygulamalarima erisim saglamak istiyorum.

Dahasi note 6 modeli snapdragon 820 ile cikacagi konusuluyor. Veya samsungun yeni islemcisi ile. Her iki turlu de touchwizin su anki halinden de ileriye gidecegi kesin.

Note 6 bence cok dikkat cekici bir cihaz olacak. Memnunsaniz onu bekleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

O bahsettiginiz donma kasma artik cogu amiral gemisi modellerinde yok. Samsungta da note 4 ile tarih oldu.

Androidde buyuk ekran alinacaksa bu bence note serisi olmali. Zira o kutle ancak cihazda icerik uretilecek olursa bir anlam ifade ediyor.

Note 5 arti ipod touch ile guzel bir ikili yaratirsiniz. Hem ios marketteki uygulamalarinizdan kopmaz, hem de android ve note serisinin degisik dunyasi ile tanisirsiniz.

Ben de iostan note serisine gecen biri olarak tekrar iphone dusunemiyorum. Yanimda ipod touch tasiyarak su anki ios markettr atil durumda kalmis uygulamalarima erisim saglamak istiyorum.

Dahasi note 6 modeli snapdragon 820 ile cikacagi konusuluyor. Veya samsungun yeni islemcisi ile. Her iki turlu de touchwizin su anki halinden de ileriye gidecegi kesin.

Note 6 bence cok dikkat cekici bir cihaz olacak. Memnunsaniz onu bekleyin derim

bekleyebilirim hocam para sıkıntım yok Allah'a şükür ama beklemenin sonu da gelmiyor seneye de snapdragon 830 çıkacak diye beklemek istemiyorum ama sd820 ile telefonlar çoşacak şimdiki performanslarını ikiye katlayacaklar bakalım bekleyelim biraz daha benim 5c hala sıfır gibi üzerinde çiziği bırak toz yok biraz daha kullanayım bakarım artık....

Bu arada ios9.2 yi yükleyecekler kararsız kalanlar bence yüklesinler telefon çok akıcı ve seri şarjından ve performansından memnunum apple bu sefer güncellemeyi sorunsuz yapmış

• Ben de sizin gibi dusunurdum. Ama 820 bambaska olmus. En yakin islemciye %40 fark atmak ve neredeyse a9xi yakalamak her baba yigidin harci degil.

A9x zaten mobil platformlarda kullanilabilecek yapida degil. Erdi bey islemcinin kallavi yer tuttugunu ve ozellikle 6 ,6 + gibi bir boyuta sahip bir telefona uyarlamanin su asamada mumkun olmadigini soyledi. Iste Applei apple yapan kendi yaptigi a9xi iphoneda getirmesidir. Yenilikcilik budur bence.

Dolayisiyla 820 beklenebilecek bir islemci olmus. Daha samsung yeni islemcisi ile ilgili bir model piyasaya surmedi. Exynos 8890dan bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Ben de sizin gibi dusunurdum. Ama 820 bambaska olmus. En yakin islemciye %40 fark atmak ve neredeyse a9xi yakalamak her baba yigidin harci degil.

A9x zaten mobil platformlarda kullanilabilecek yapida degil. Erdi bey islemcinin kallavi yer tuttugunu ve ozellikle 6 ,6 + gibi bir boyuta sahip bir telefona uyarlamanin su asamada mumkun olmadigini soyledi. Iste Applei apple yapan kendi yaptigi a9xi iphoneda getirmesidir. Yenilikcilik budur bence.

Dolayisiyla 820 beklenebilecek bir islemci olmus. Daha samsung yeni islemcisi ile ilgili bir model piyasaya surmedi. Exynos 8890dan bahsediyorum.

hocam apple 6s ler 2000 civarına bir düşse yarın gider alırım hemen ios başka bir dünya en az 4 yıl güncelleme ve destek garanti ama fazla vermek istemiyorum bir telefona da altı üstü telefon 3000-4000 tl ye alanlara akıl erdiremiyorum o parayla gider eksiklerimi alırım.6s 2000 tl ye kadar düşecek gibi 3099 tl den 2700 lere düştü şimdiden

• 2000 den bu yana yaklaşık 400 telefon kullandım bütün işletim sistemleri ve bütün üst seviye modelleri denemeye çalıştım. Sonuç olarak klasik bir kullanıcıysanız en sorunsuz sistem bana göre iOS .ama illaki android olacaksa şimdiye kadar en beğendiğim android cihaz motorla oldu özellikle moto x serisi.hatta 350 liraya aldığım ikinci el moto g bile bir çok üst seviye android cihaza göre çok daha stabil di şaşırtıcı bir şekilde.fakat Türkiye'de satışı yok ne yazık ki. Türkiye'de satışı olan android cihaz markalarından ise favorim htc.fakat dediğim gibi ben çok sık değiştiriyorum en az bir sene kullanacak olsam iPhone serilerini takip ederdim sürekli.elimde ki cihazında sayarsak 7. iPhone 5 c yi kullanıyorum ve iPhone deneyecem fakat çok pahalı diyenlere de 5 c yi tavsiye ediyorum.zaten kullandıklaımdan 4 tanesini yakın çevreme sattım çok hoşlarına gittikleri için ve alanlar 800 liraya daha iyisi olamaz deyip dua ediyorlar:)sonuç itibari ile sık telefon değiştirmek iyi değil:)(biraz tuhaf bir sonuç cümlesi oldu farkındayım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 19 Aralık 2015; 15:50:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugun babamin kullandigi ip5c beyaz renk cihazi değişim yaptirdim.. Kasa ile ekran oynuyordu hatta ekran kasadan disari cikiyor ve icerdeki aydinlatmayi gorebiliyordum . Bataryada kötü durumdaydı kapanmaya falan baslamisti.. Bugun randevu ile gittim 5 dakikada yeni cihaz aldim geldim.. Pil e bakti ordaki calisan arkadas 500 count u gecmis abi 780 count olmuş batarya miladini doldurmuş dedi. Kesinlikle git değişim yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CsMaNiA_ -- 5 Ocak 2016; 22:51:07 >
  • herkese merhaba.

ekim 2013 ayından beridir büyük bir keyifle kullandığım iphone5c ile son zamanlarımızı yaşamaktayım. son 2 aydır hafıza donma ve en önemlisi sarj sorunları ortaya çıkmaya başladı. sizde nasıl durumlar hala iyi performansı alan var mı telefondan?
    bir de 6s e bütçem yetmeyecek muhtemelen ,zenfone 2 veya lg g3-4 düşünüyorum. sizce büyük zorluk çekermiyim ?
    teşekkürler.

• devilcry kullanıcısına yanıt
    Lg cephesinde G3 önermiyorum aşırı kasan bi cihaz adreno330 malesef 2K ekrana yetmiyor. G4 parmak izi okuma falan yok. Ya G5i bekleyin yada 5c kullanmaya devam edin. İos alicam derseniz 6S tavsiyemdir hocam efsane 4S ten sonraki en iyi iphone cihazi rahatlikla diyebilirim

• _CsMaNiA_ _ kullanıcısına yanıt
    hocam bilgi için çok teşekkürler. Her türlü androide geçmek zorlayacak beni ,biraz daha sabredip yazın 6s alacağım sanırım

• Selam arkadaşlar güncellemeyi yükleyen varmı yükleyenler yorum yapabilirmi

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.