Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam zaten büyük ekrana alışamadığım için değişiyorum. karşı tarafta büyük ekran istiyor. zarar etmiş olur muyum fark edemeyeceğim bir kronik sorunu olur mu onu düşündüm. anladığım kadarıyla kronik sorunu yok. inş. bataryası da fazla eski değildir.
  • marcoruzzier kullanıcısına yanıt
    M4 Aqua'ya hafıza kartı takılmıyor sanırım , yanlış da biliyor olabilirim , hafızası da 8 gb idi . İnşallah yanlış hatırlıyorumdur , doğru hatırlıyorsam hafıza olayı canını sıkabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pardon yanlış anlamışım , 5c den bahsediyorsan hiç gözünü korkutma hemen takasa gir, ben çok memnunum kronik bir sorunu da yok.

Ben 5 S de aldım ekranı sorun etmeyeceğim için ama sanki 4.3 falan olsa daha iyi. 32 gb kullanıyorum rahatım. 16 gb biraz sıkabilir

• marcozurrıer adam sana kazıgın kralını atmaya calısmıs 5ler öldü ölecek 5s olsa yine tamamda 5c olmaz guncellemesen bile 1-1.5 seneye fişi çekilyor 5 ve 5cler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabıma giremediğim için yenisini açmak zorunda kaldım. O kadar mı mantıksız olur diyorsunuz hocam? Valla kafam karıştı şimdi üstteki yorumlara nazaran hemen yarın sabah alacaktım. hani ben şöyle düşündüm. M4 ü 2 ay önce 850 den ilana koydum genel fiyatta o civardaydı satamadım. 800 yaptım yine satamadım. şimdi ortalama 650-700 e düştü 3.ayımda çünkü hepsibuarada 750 ye satmaya başladı. Telefoncuya gittim 400 verdi. inanıyorum ki 1-1.5 ay sonra peşin satmak istesem 550-600 e zor satacağım hızlı gitsin dersem 500 e satacağım. sanki bu değer kaybı güncelleme çekilse bile 5c de bu kadar yaşanmaz diye düşünmüştüm? Karşının cihaz genel itibariyle benim ki gibi sorunsuz gözüküyor.
  • hocam 2.el iphone A-LIN-MAZ neden dıye sorarsan bunda icloud itunes var adam şifreyi unuttuysa telefon çöp o yüzden güvenilir birinden almak gerek ip5c şuan 900 lira en fazla guncellemeli 1 sene kaldı gerekırse sat ama 5c alma 5s alırsın ekleyip yada z3 g4 gibi piyasada cok iyi teller var ama sen bilirsin sonrada itunes kilitli diye foruma yazmyaın hocam

• 9.3. Güncellemesi benim telefonuma yeni geldi, 6s kullanan arkadaşım bu güncellemeyi yapınca dokunmatik ekranda bazı uygulamalarda sıkıntı yaşadığını söylemişti , 5c de bu güncellemeyi yapan var mı acaba?

• Arkadaşlar yaklaşık 1yıldır 5c kullanıyorum , telefon 8.4de yağ gibi akıyordu şuan 9.3.1kurulu ara ara kasıyor hatta üst bildirim çubuğu çoğu zaman inmeyip yarıda kalıyor telefon saçma sapan kilitleniyor , bu sadece 9.3 için değil 9 dan beri her sürümde ısrarla kasmaya devam etti , bazı arkadaşlar 9.2den memnun kalmışlar sadece bende mi oluyor bu kasma olayı acaba ?

bugun iphone se almak için bayiye gidiyordum , yolda 5c kullanan arkadaşımı gördüm telefonu elime alıp denedim bendekinden 2 kat hızlıydı , sonra bana üst çubukta biriken bildirimleri silmemi söyledi epeyce birikmişti , sildikten sonra eski günlerine geri döndü canavar :D , ios 8 de o bildirimleri silme gibi bi sıkıntım yoktu ancak sanırım 9 da bildirimler birikince telefonun gücü yetmiyor , 5c niz yavaşsa mutlaka deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Signum -- 14 Nisan 2016; 21:36:33 >
  • Beyler konuda illa son zamanlarda 5c alan yada satan vardır. Bende vatanbilgisayardan alınma mavi 5c 32gb var. garantisi şubatta bitti. ekranında ince bir çizik var. beyaz sayfada belli oluyo ama diğer türlü belli olmuyor. arkasında 2 senelik kullanıma bağlı çizikler var. ben bu cihazı satsam kaça satmalıyım. dhde son zamanlarda 32 gb satılan model yok. geçen sene var. pek fiyat belirleyemedim.
  • swap iphone 5c aldım 9.3.1 de şarjı çok iyi gidiyo 9.3.2 ye güncellemeli miyim acaba

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musti38 kullanıcısına yanıt
    Son sürüme güncelleyin (9.3.5). Daha rahat edersiniz.

• Arkadaşlar durumlar nasıl gidiyor ben 2014 temmuz da almıştım şu an arada garip hareketler yapsa da süper devam ediyor sizinkiler nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

Arkadaşlar durumlar nasıl gidiyor ben 2014 temmuz da almıştım şu an arada garip hareketler yapsa da süper devam ediyor sizinkiler nasıl ?

taş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

Arkadaşlar durumlar nasıl gidiyor ben 2014 temmuz da almıştım şu an arada garip hareketler yapsa da süper devam ediyor sizinkiler nasıl ?

benim pil şişti. biraz da benim hatam. cehennem sıcaklarında bir kaç defa güc kaynağı ile kullandım. sanırım ömrüde dolmuştu pilin. yeni pil taktırdım şu an için çok çok iyi. Ne bir yavaşlama ne bişey..
  • 10 numara devam ediyor. Pil değişti, eski haline döndü

• Hadi herkes ekran görüntüsü atsın!

• Beyler ben iOS 10 a güncelleyeceğim

• güncelleyen varmı arkadaşlar son durum ne 5c de _?
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.