Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Telefonu şarja takdım. Taktığımda %42'ydi yaklaşık 30-45 dk sonra baktığımda şarj %45 di ve şarj oluyor simgesi yoktu. Telefona bağlı kısmı çıkarttım ve vericilerde siyah lekeler oluşmuş. Yanığa benzettim ben. Tekrar taktığımda kablo orjinal değiş dedi cihaz 1 yıllık ve şarj aleti hiç değişmedi. Neden böyle oldu ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4f41 kullanıcısına yanıt
    Maalesef imzalar kapandığı için artık 8.4.1'e geçmek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanhasan

:/
    Cevap için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4f41 -- 31 Ekim 2015; 23:52:43 >
  • Ben 3 ay önce 199 euroya aldım çok memnunum ios 8,4 var ve hiç takılma olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 4f41

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanhasan

:/
    Cevap için teşekkür ederim.

Jailbreak ile mümkün müdür ?

• dogubeyi41 kullanıcısına yanıt
    ben nereden edinebilirim bir fikriniz var mı?
  • dursun1071 kullanıcısına yanıt
    Maalesef mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzblyp

arkadaşlar ben ciddi ciddi 2. el 5c almayı düşünüyorum, sizce ortalama bi temizlikte telefona maksimum ne kadar ödiyim? Yani atıyorum 5 6 ay garantisi kalan kozmetiği de 10 üzerinden 8 olan bi telefona ne kadar vermem lazım peşin sizce??

Ben bu yaz 800 TL vermiştim, daha doğrusu 500 TL ve üstüne eski s3 mini telefonumu . Telefondan çok memnunum s3 miniden sonra hızlı trende gibiyim

• Sıfırı satılmıyor mu şuan? Satılıyorsa nerede bulabilirim?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoJoPoo

Sıfırı satılmıyor mu şuan? Satılıyorsa nerede bulabilirim?
    Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-2-yil-garantili-alicinin-adina-fatura-duzenlenecektir-239008349/detay

biraz pahalı ama artık sıfırını bulmak zor varsa bile 3-5 yerde vardır en fazla...

• quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-2-yil-garantili-alicinin-adina-fatura-duzenlenecektir-239008349/detay

biraz pahalı ama artık sıfırını bulmak zor varsa bile 3-5 yerde vardır en fazla...

gerçekten pahalıymış ya :D 1400e kadar veririm maviye ama 1800 falan çok.

• Zamanında sıfırını 1100 liraya almıştım yurt dışından gelme.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

gerçekten pahalıymış ya :D 1400e kadar veririm maviye ama 1800 falan çok.

hocam telefonculara bakın belki birilerinin ellerinde kalmıştır sıfır 5c :) telefonun sıfırını bulmak zor ama bulursan da kaçırma son sıfır 5c lerden birilerini almış olacaksın ben 1 yıl önce 1100 tl ye almıştım genpa garantili mavi renk telefonumu spigen kılıfla kullanıyorum üzerinde değil çizik toz bile yok amacım 2-3 yıl daha kullanmak ama artık kılıfsız kullanmak istiyorum kılıfsız telefon harika duruyor

• iPhone 5C telefon aldım. Telefonuma hiç zarar vermedim, çiziği dahi yok. 2 hafta önce birden saat ayarı bozuldu, bu ayarın bozulmasıyla uygulamaların bir kısmı yanlış çalışmaya başladı. Otomatik ayarla deyince yanlış bir saat atıyor, elle ayarlayınca saat duruyor.Ne yapmam lazım ios a geçtiğime bin pişman oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

iPhone 5C telefon aldım. Telefonuma hiç zarar vermedim, çiziği dahi yok. 2 hafta önce birden saat ayarı bozuldu, bu ayarın bozulmasıyla uygulamaların bir kısmı yanlış çalışmaya başladı. Otomatik ayarla deyince yanlış bir saat atıyor, elle ayarlayınca saat duruyor.Ne yapmam lazım ios a geçtiğime bin pişman oldum

hocam recovery moda alıp telefonu sıfırlayın bu sorunu ilk kez sizde duydum inşallah düzelir...
  • quote:

quote:

iPhone 5C telefon aldım. Telefonuma hiç zarar vermedim, çiziği dahi yok. 2 hafta önce birden saat ayarı bozuldu, bu ayarın bozulmasıyla uygulamaların bir kısmı yanlış çalışmaya başladı. Otomatik ayarla deyince yanlış bir saat atıyor, elle ayarlayınca saat duruyor.Ne yapmam lazım ios a geçtiğime bin pişman oldum

hocam recovery moda alıp telefonu sıfırlayın bu sorunu ilk kez sizde duydum inşallah düzelir...

Cevap için teşekkür ederim fakat bazı sitelerde bu durumumdan rahatsız olan kişiler var tek bende değilim deniyorum luan cevabı yazarım olumlu veya olumsuz.

• Saat diliminde bir sorun olabilir mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Saat diliminde bir sorun olabilir mi hocam?

saat dilimi istanbul seçiyo hocam itunes ten güncelleme yaptı düzelmedi buna nasıl hard reset atabilirim
  • quote:

Ben de 2. El almıştım, dediğiniz gibi hatta daha. Kötüsü saat geri gidiyordu , yani da doğrusu kullanırken ileri normal olarak ilerliyor daha sonra beklemedeyken saat 12:00 a doğru kendi kendine tersten gidiyordu , pili bitmiş değişelim falan dediler ama ben hiç riske girmedim, 2. El başka bir 5c aldım, eğerki 2. El ise bence sizde riske girmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

quote:

Ben de 2. El almıştım, dediğiniz gibi hatta daha. Kötüsü saat geri gidiyordu , yani da doğrusu kullanırken ileri normal olarak ilerliyor daha sonra beklemedeyken saat 12:00 a doğru kendi kendine tersten gidiyordu , pili bitmiş değişelim falan dediler ama ben hiç riske girmedim, 2. El başka bir 5c aldım, eğerki 2. El ise bence sizde riske girmeyin.

Elden çıkart diyosun yani hocam :)

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.