Şimdi Ara

Apple iPhone 6 16GB Akıllı Cep Telefonu Alıcaklar Bir Bakın 2298 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek çekimde indirim yapılıyor 2298+9 tl kargoya gelıyor
  • Kendi parasiyla iphone alamayan almasin. Babasinin parasiyla alan veletlerde burda artistlik yapmasin.
    Bu sadece bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taklitsis

Arkadaşlar merhaba,
    Artık bu apple vs samsung gibi veya bir telefona ne kadar para verileceği gibi konulardan ve yorumlardan sıkılmış durumdayım. Alan alır almayan almaz bize ne. Ben bir iphone veya samsung çılgını olarak yazmıyorum bu mesajı. Biliyorum ki ben yazdıktan sonra da, her samsung ve apple yeni ürün tanırımının ardından bu tartışmalar devam edecektir.
    Ben sadece kullanıcı olarak şunu yazabilirim. İlk telefonum Kenwood marka bir telefon idi. Hani şu gazete kuponları ile alcatel marka telefonların dağıtıldığı dönemde almıştım. Sanırım o cihazları 1 yıl kullanan olmamıştır. Benim Kenwood un ömrü de aşağı yukarı bu oldu. Ondan sonra nokia 3510i renkli ekran telefon almıştım. O telefonu da uzun süre kullandım diyebilirim. Nokia ve ericson o dönemde bu günün teknolojisine uzak ancak sağlam (dayanıklılık anlamında) telefonlar üretiyorlardı.

İlk akıllı telefonum samsung idi, 1 yıl kullanamadım. Bende o dönemde pahalı bir cihaz olduğu için iphone antipatisi vardı, bu yüzden gittim blackberry aldım. O telefonun başta e-posta ve whatsapp olmak üzere bir çok özelliğinden faydalandım. Onun da ömrü 1 yıl falan oldu benim için. 4S ilk çıktığı dönemde bir 4S aldım. Yurt dışından bir arkadaşım vasıtasıyla. şu anda faturasını buldum tarihi :
    ReturnDate:Dec.21,2011. Satın aldığım tarih bu.

Bu telefonu 1350 TL ye mal ettim o dönemde. Tam olarak 704.98$. Hala telefonu kullanıyordum. Hala ios 6 işletim sistemi yüklü. ve Tüm işlemlerimi görüyordu. İlk günkü gibi. Taki kızkardeşime yaklaşık 1 yıl önce vatan bilgisayardan taksitle aldığım (Odeabank taksit olayı) 5S telefonu kardeşim bana geri verene kadar. Böylece 4S boşa çıktı. Şu anda 4S i satıyorum. Ve ilanımda yazdığım metni aynen buraya yazıyorum.

"IOS 6 sürümü ile kullanmakta olduğum iphone 4S satılıktır. Yoğun olarak Whatsap - e-posta ve kamera bazen de instagram kullanımı ile 1 tam gün çok rahatlıkla pil %10 un altına düşmemektedir. (Telefona bakacağınız zaman dilediğiniz kadar test edebilirsiniz). Telefonda ios 6 sürümü yüklü olduğu için ilk günkü gibi hızlı.
    Cihazım Fuctory Unlock (Sim kilitsizdir yani dilerseniz güncelleme yapabilirsiniz).
    Takas kesinlikle düşünmüyorum. Lütfen takas mesajı atmayınız.
    Alan kişiye hayırlı olmasını iyi günlerde kullanmasını dilerim."

Özetle, bırakın isteyen istediği telefonu alsın. Ben diğer markaların akıllı telefonlarını bilmiyorum o yüzden o telefonlar hakkında burada bir yorum yapamam. Ancak 2011 yılından beri kullanmakta olduğum telefonun iyi yönlerini bir kullanıcı olarak burada paylaşabilirim. Bu arada, Apple firmasının iphone işletim sistemi güncellemelerini hiç bir zaman beğenmedim. Hep bir güncelleme geldiğinde, bekledim. Tıpkı şu anda yaptığım gibi, ios 8 in ilk çıkan sürümünü kullanıyorum 5S telefonda ve gayet memnunum. Apple nin bundan birkaç yıl sonra yazılım anlamında sorunlar yaşayabileceğini, giderek android ile benzer problemler yaşayabileceğini düşünüyorum. Elma yı elma yapan en önemli özelliklerden biri olan "stabil" olma özelliğini her yeni işletim sistemi ve eklentiler ile yitirdiğini düşünmekteyim.

Üşenmedim, Sonuna Kadar Okudum, Yazdıklarınız Çok Güzel, Mantıklı...
    Bravo, Süper, Tebrikler!...

• Bende okudum arkadaşım gerçekten usenmeden yazmışın okumak boynumuzun borcu
  • fiyat güzel ama indirim+çek birleştirip üzerine kredi kartından puan almadan satın almam. iphone kullanmak bir ayrıcalıktır arkadaşlar. Z1 filan demişsiniz o telefonu herkes alır, önemli olan apple camiasına girmektir bunu asla unutmayın. otobüste iphone 6'sı nı çıkartıp takılan birini bütün otobüs inene kadar süzdü, kızlar bile telefona bakmak için o bölgeye yığıldılar gözümün önünde. O çocuğun elinde z1 olsa otobüsçü arkaya doğru ilerleyin diyecek olay orda bitecekti
  • Paraflyı bitirdik sıra iphone ları bitirmeye geldi.Milli servetmiş.
  • Reklamı yapılacak kadar kaliteli bir firma kesinlikle değil

Sıkıntı yaşamanız muhtemel

Para iade kısmında kesinlikeş sorun çıkartıyorlar

Ha , ben gider mağazadan alırım derseniz ürünlere birşey diyemem

• kargo 6 günde demiş araya bayram girdircekler 6s gelecek bu sırada bunlar 2 hafta kazanmış olacaklar falan bence oyalamaca bu.
  • 1400 liraya iphone 5 varken gerek yok

http://www.cepstop.com/apple/iphone-5/beyaz-64-gb-sifir-3962
  • arkadaşlar

Almak isteyenler 1-2 hafta beklesin
    Fiyatları geri çekiçekler mecburen
    6s piyasaya girince

Bu paralara satamazlar

• Hocam bendede 16 gb iPhone 4 var. 4.5 senedir kullanıyorum yurtdışından 1350 liraya mâl etmiştim. Dediklerinize haklısınız.

O zamanlar ben iPhone alıp cevremdekiler samsung Sony vs almıştı ve oyle boyle ölmüyorlardı telefonlarını. Benim üzerime hepsi telefonlarını 1 kere hatta bazıları 2 kere değiştirdi. Hepside iPhone satın aldı.

iPhone pahalı alınmaz diyenlerin bu olayı anlamaları gec oluyor maalesef..

• Isteyen alir istemeyen almaz. Ihanet falan yok bu iste. Sokaklar bmw, passat, a6 kayniyor. Ise tempra ile gidiyorum millet gulerek bakiyor. Ama ben 20 yasinda baba parasi ile bmw binenlere ihanet falan demiyorum. Tamamen tercih ve para isi. Herkes kendi servetinden harciyor. Ihanet devlet buyukleri devletin parasi ile israf yaparsa olur.

• 2000 ve altına düşcek ama 6s oldugu icin talep az olur (:

• Yahu size ne? Yok israfmış yok kendi parasıyla almayan almasınmış yok şu yok bu. Ne meraklısınız başkasının tercihlerini eleştirmeye. İster baba parasıyla alır ister asgari ücretle 6 plus alır. Size ne? Kim sordu size ayrıca? Sen bildiğini yaşa başkasına karışma, bırak o da bildiğini yaşasın

• Bunun fiyatı falan düşmez bence 2000'e, Ayfon 6'lar çıkınca 5'lerin fiyatı düştü mü ki? Aksine arttı, bundada aynısı olur.
  • Bu telefonu bir şekilde alan kişi fakirlikten, aç kalmaktan dem vurursa o zaman isteyen istediği eleştiriyi yapsın. Ama alan memnun, satan memnun durumu olduğu sürece ihanet, baba parası vs gibi bütün laflar boştur benim için.

O mantikla bakarsak ithalatı da tamamen yasaklayalim. Ülke olarak toplu ihanetten kurtuluruz.

Burası Sıcak Fırsatlar bölümü. İnsanlar aradıkları ürünü üç kuruş daha ucuza alabilir mi diye takip ediyorlar. Konu iphone da olsa, aycekirdegi de olsa değişen bi amaç yok.

O yüzden bu gibi tartışmaların "Konu Dışı" bölümünde yapılması taraftarıyım.

İyi forumlar.

• Halen ios ile androidi kiyaslayan insanlar var Türkiyemde,elmanin alternatifi armut olabilir ama bir iosun alternatifi yine bir ios tur!!! Android; piyasada androide muhtac markalarla kiyaslanir

Not: Blackberry OS ise HiC BiRSEYLE kiyaslanmaz

• Yav bu konu iphone indirim konusu ve şuan piyasasına göre iyi denebilir fiyat yapacaksanız ilan üzerine yorum yapın iphone alınır alınmaz yok hava atmakmış yok xperia z1 miş bunların yeri burası değil

Konunun adı iphone 6 fırsatı iphone 6 ya o kadar para verilir mi diye tartışmıyoruz burada isteyen alır isteyen almaz bu kadar basit firsat sayfasının altını kirletmeyelim lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Isteyen alir istemeyen almaz. Ihanet falan yok bu iste. Sokaklar bmw, passat, a6 kayniyor. Ise tempra ile gidiyorum millet gulerek bakiyor. Ama ben 20 yasinda baba parasi ile bmw binenlere ihanet falan demiyorum. Tamamen tercih ve para isi. Herkes kendi servetinden harciyor. Ihanet devlet buyukleri devletin parasi ile israf yaparsa olur.

Herşeye "ihanet" demek ne kolaylaştı değil mi? tüketimi artırmak için okulların açılışının bile geciktirildiği bir sistemle yönetildği ülkede kendi paranız ile israf yapmak hiçbir zaman suç olmayacaktır.
    Weis dediği devlet parasını gereksiz yere harcamak bile ihanet değil ama kesinlikle suç.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.