Şimdi Ara

Apple iPhone 6 16GB Akıllı Cep Telefonu Alıcaklar Bir Bakın 2298 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli servete ihanettir bir telefon a bu kadar para vermek xperia z1 999 tl ne fazlası var hatta eksiği var, apple ın kasasında 100 milyarlarca dolar birikti tüketim cılgını insanlar yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

Milli servete ihanettir bir telefon a bu kadar para vermek xperia z1 999 tl ne fazlası var hatta eksiği var, apple ın kasasında 100 milyarlarca dolar birikti tüketim cılgını insanlar yüzünden
    Bencede ihanet bana göre 500 tl den daha fazla verilmemeli cep telefonuna ipohoneciler için soyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Milli servete ihanettir bir telefon a bu kadar para vermek xperia z1 999 tl ne fazlası var hatta eksiği var, apple ın kasasında 100 milyarlarca dolar birikti tüketim cılgını insanlar yüzünden

Konuyla alakasi yok biliyorum ama neye gore milli servete ihanet oluyor.. Cok sacma.. Urun ve marka var, her urunde marka oldugu gibi.. Baskasina gore 999tl de z1 e gore ihanet ise sende ihanet etmis olursun o zaman , cok sacma.. Neden insanlar bmw mercedes e o kadar para veriyorlar binsinler 30 binlik renoya.. Cook ornek var verilecek.. O yuzden hersey imkan meselesi varsa alacaksin yoksa susacaksin..

Edit bu arada ben Samsung E 5 kullaniyorum..799 tlye aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aL-Pi -- 20 Eylül 2015; 15:54:50 >
  • 1 yasında tosun parası mübarek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

quote:

Konuyla alakasi yok biliyorum ama neye gore milli servete ihanet oluyor.. Cok sacma.. Urun ve marka var, her urunde marka oldugu gibi.. Baskasina gore 999tl de z1 e gore ihanet ise sende ihanet etmis olursun o zaman , cok sacma.. Neden insanlar bmw mercedes e o kadar para veriyorlar binsinler 30 binlik renoya.. Cook ornek var verilecek.. O yuzden hersey imkan meselesi varsa alacaksin yoksa susacaksin..

Susmak kabullenmek demektir, aynı seviyede yarı fiyatına daha kaliteli cihaz var ise elbette önerilmeli, hersey imkan olsa kasiyerler ayfon 6 kullanırken zenginler hala 4s kullanmazdı, bu kadar gösteriş budalası cehalette doruk noktası bir milleti bilgilendirmek lazım gelir yoksa umrumda değil ne ile tatmin olduğunuz

• quote:

quote:

quote:

Susmak kabullenmek demektir, aynı seviyede yarı fiyatına daha kaliteli cihaz var ise elbette önerilmeli, hersey imkan olsa kasiyerler ayfon 6 kullanırken zenginler hala 4s kullanmazdı, bu kadar gösteriş budalası cehalette doruk noktası bir milleti bilgilendirmek lazım gelir yoksa umrumda değil ne ile tatmin olduğunuz

Alıntıları Göster
    6s ve 6s plus geliyor onun için şimdiden düşmeye başlaması olağan...

• quote:

quote:

quote:

Boyle diyen insanlari ben cok gordum evinde tabak tabak yemekleri cope atan.. Neyse benden bu kadar, son olarak insanlarin kaliteli pahali mal almasi milli servete ihanet degil tercih meselesidir. Bu telefonda, ayakkabida , tvde her urun icinde aynidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boyle diyen insanlari ben cok gordum evinde tabak tabak yemekleri cope atan.. Neyse benden bu kadar, son olarak insanlarin kaliteli pahali mal almasi milli servete ihanet degil tercih meselesidir. Bu telefonda, ayakkabida , tvde her urun icinde aynidir.

Alıntıları Göster
    Bu foruma kim alınır bilmem ama telefona şu parayı veren adamı almasınlar rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

kedi uzanamadığı muhabbetine bu kadar yakışan başka birisini görmedim :)..

Sen cihaza para verirsin xperia alırsın 1 sene sonra yarı fiyatına zor yatarsın ama iphone alırsın 1 sene sonra daha düşük zararla satarsın. Xperia'da güncelleme gelir mi acaba diye beklerken apple bir çok cihazına güncelleme yollar anladın mı ?

Burada sadece parçaya bakmak büyük cehalettir senin gibi insanlar bunu anlamıyor iphone piyasası var 2. elinde bile az zarar edersin zaten bu yüzden pahalı senin zihniyetine göre hiç bir elektronik eşya almıyalım kimse para kazanmasın ama senin beyninin almadığı bu piyasadan onbinlerce ailenin bir şekilde para kazandığı üretim satış v.s v.s ama sen sadece burda gelip IPHONE çok pahalı diye zırvalarsın.

Sen o güzel beyninle çok şey bildiğini zannedip zırvalamaya devam et.

2 Sene öbce HTC m7 aldım ve iphone 5C HTC 600 tl zor sattım iphone şuan 600-700 tl satabilirim aradaki farkı beynin alıyor mu ?

bu bahsettiğin olay tüketim çılgınlığı oluyor işte tabi yükselen euro-dolar kuru da çok etkiliyor.İnsanlar iyi ürün kullanmak istiyor ama pahalı dövizden dolayı sonra da ikinci eline dünya kadar para veriyorlar dolar 1.50 lira olsa o çok övdüğün ikinci el piyasası ne olur düşünebiliyor musun

yoksa bu telefonun ederi 2500 mü sence ya da 6s çıkıyormuş şuan ki dolar kurundan bakarsak 3 bin liraya geliyor neredeyse,avrupaya gidip anlatsan bi tarafıyla gülerler desen ki biz bu kadar para verip iphone alıyoruz.Oradaki insanların alım gücü var okey ama emin ol kimse türkiyedeki gibi maaşının 2 katını bir telefona yatırmaz medeniyet var görgüsüzlük yok orada

koca paragrafta beyin diyip durmuşsun ama keşke birazcık çalıştırıp yorum yapsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 20 Eylül 2015; 16:39:41 >

• 250 te gecen gün sorunsuz full kutu discovery aldım. Simdi o telefonun yapipta bunun yapamadığı nedir arkadaş
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2012 de 1900 TL olan s3 ü bu sene 500 TL ye aldım

Bunuda 3 sene sonra 4s fiyatı olan 750 TL ye alırım acelem yok beklerim
  • O değil de, şu sitenin reklamını yapıp durmayın. Birkaç gündür reklam edilip duruyor birkaç kullanıcı tarafından. Tedarik süresi ve "özel kampanya" ibaresi bile şüphe uyandırıcı. Ayrıca fiyatta da büyütülecek bir durum yok.
  • quote:

Neden vestel'den çöp almıyorsun ? HER KALİTENİN BİR DEĞERİ VARSA IPHONE DEĞERİDE BUDUR ARKADAŞIM BEĞENMİYORSAN ÇÖP BİLE ALMAM DEDİĞİN MARKALARDAN ALMAK ZORUNDASIN

bu kadar açık ve net bak kendin kendi yazdıklarının cevabını vermişsin zaten Vestelden 100 tl çöp almıyorsan o zaman apple'dan 2500 tl değerinde çöp alıcaksın

Asıl tartışılması gereken konu vestel in veya başka türk markasının argesi neden yeterli seviyede değil, veya vestel sadece para hırsı güderek mi belli bir yüzdesini türkiye de üretiyor, veya Apple sadece çin de üretim yapıp neden bu kadar tercih ediliyor,veya amerikanlar bizden daha mı vatansever bunları sorgulayıp saglıklı cevaplarını aldığımız sürece gelişeceğiz yoksa bu ülkede fanboyluktan veya çakallık kültüründen öteye gidemeyeceğiz,vesselam

• quote:

quote:

Neden vestel'den çöp almıyorsun ? HER KALİTENİN BİR DEĞERİ VARSA IPHONE DEĞERİDE BUDUR ARKADAŞIM BEĞENMİYORSAN ÇÖP BİLE ALMAM DEDİĞİN MARKALARDAN ALMAK ZORUNDASIN

bu kadar açık ve net bak kendin kendi yazdıklarının cevabını vermişsin zaten Vestelden 100 tl çöp almıyorsan o zaman apple'dan 2500 tl değerinde çöp alıcaksın

Asıl tartışılması gereken konu vestel in veya başka türk markasının argesi neden yeterli seviyede değil, veya vestel sadece para hırsı güderek mi belli bir yüzdesini türkiye de üretiyor, veya Apple sadece çin de üretim yapıp neden bu kadar tercih ediliyor,veya amerikanlar bizden daha mı vatansever bunları sorgulayıp saglıklı cevaplarını aldığımız sürece gelişeceğiz yoksa bu ülkede fanboyluktan veya çakallık kültüründen öteye gidemeyeceğiz,vesselam

Alıntıları Göster
    19 lirada kargo ekliyor.. buzdolabı gönderiyor sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzkar -- 20 Eylül 2015; 17:18:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

O değil de, şu sitenin reklamını yapıp durmayın. Birkaç gündür reklam edilip duruyor birkaç kullanıcı tarafından. Tedarik süresi ve "özel kampanya" ibaresi bile şüphe uyandırıcı. Ayrıca fiyatta da büyütülecek bir durum yok.
    6s 2300 u veriyorsan biraz daha ver 6s al.

ben 580 tl ye xiaomi redmi note 2 kullaniyorum mutluyum.

en azindan telefonu savurabiliyorum. :D
  • Zenginin parası zügürdü çenesi olayı olmuş.Bu kadar tartışmaya degecek bir ürün degil,paranız varsa daha faydalı işlerde kullanın derim ,mesela ingilizce kursuna yazılın ,ingilizce bilginiz iyiyse çince özel kursuna yazılın ,ilerde 100 lerce iphone kazanacak işler yapmaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

Zenginin parası zügürdü çenesi olayı olmuş.Bu kadar tartışmaya degecek bir ürün degil,paranız varsa daha faydalı işlerde kullanın derim ,mesela ingilizce kursuna yazılın ,ingilizce bilginiz iyiyse çince özel kursuna yazılın ,ilerde 100 lerce iphone kazanacak işler yapmaya bakın.
    geçen sene çıktıgında 2250 liraya almıştımki kampanyalarla falan 2000 altına alanlarda olmuştu. dolar kuru yaktı bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superBULUT

6s 2300 u veriyorsan biraz daha ver 6s al.

ben 580 tl ye xiaomi redmi note 2 kullaniyorum mutluyum.

en azindan telefonu savurabiliyorum. :D

Alıntıları Göster
    her konusu olay olan bir firma. :)

eskiden apple dediğimizde kimsenin haberi olmayan bir firmaydı ( türkler için ) şimdi herkes biliyor .her çıkardığı olay oluyor , sayfalar dolusu kavgası bitmiyor.

ama gelgelelim bundan 17 sene önce lisedeydim nike giyerdim bir tomar para bayılırdım . altının gramı 20 tl olduğu zaman 180 tl ye swatch almıştım.

şimdi ise 3 bine iphone ...

biz her zaman kazıklandık şimdide kazıklanmaya devam ediyoruz .

kazıklanıyorsun ama her ortamda sana duyulan saygı artıyor. bizim insanımız böyle kürküne göre adamsın bu ülkede......

• quote:

Orijinalden alıntı: acemix

her konusu olay olan bir firma. :)

eskiden apple dediğimizde kimsenin haberi olmayan bir firmaydı ( türkler için ) şimdi herkes biliyor .her çıkardığı olay oluyor , sayfalar dolusu kavgası bitmiyor.

ama gelgelelim bundan 17 sene önce lisedeydim nike giyerdim bir tomar para bayılırdım . altının gramı 20 tl olduğu zaman 180 tl ye swatch almıştım.

şimdi ise 3 bine iphone ...

biz her zaman kazıklandık şimdide kazıklanmaya devam ediyoruz .

kazıklanıyorsun ama her ortamda sana duyulan saygı artıyor. bizim insanımız böyle kürküne göre adamsın bu ülkede......

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Artık bu apple vs samsung gibi veya bir telefona ne kadar para verileceği gibi konulardan ve yorumlardan sıkılmış durumdayım. Alan alır almayan almaz bize ne. Ben bir iphone veya samsung çılgını olarak yazmıyorum bu mesajı. Biliyorum ki ben yazdıktan sonra da, her samsung ve apple yeni ürün tanırımının ardından bu tartışmalar devam edecektir.
    Ben sadece kullanıcı olarak şunu yazabilirim. İlk telefonum Kenwood marka bir telefon idi. Hani şu gazete kuponları ile alcatel marka telefonların dağıtıldığı dönemde almıştım. Sanırım o cihazları 1 yıl kullanan olmamıştır. Benim Kenwood un ömrü de aşağı yukarı bu oldu. Ondan sonra nokia 3510i renkli ekran telefon almıştım. O telefonu da uzun süre kullandım diyebilirim. Nokia ve ericson o dönemde bu günün teknolojisine uzak ancak sağlam (dayanıklılık anlamında) telefonlar üretiyorlardı.

İlk akıllı telefonum samsung idi, 1 yıl kullanamadım. Bende o dönemde pahalı bir cihaz olduğu için iphone antipatisi vardı, bu yüzden gittim blackberry aldım. O telefonun başta e-posta ve whatsapp olmak üzere bir çok özelliğinden faydalandım. Onun da ömrü 1 yıl falan oldu benim için. 4S ilk çıktığı dönemde bir 4S aldım. Yurt dışından bir arkadaşım vasıtasıyla. şu anda faturasını buldum tarihi :
    ReturnDate:Dec.21,2011. Satın aldığım tarih bu.

Bu telefonu 1350 TL ye mal ettim o dönemde. Tam olarak 704.98$. Hala telefonu kullanıyordum. Hala ios 6 işletim sistemi yüklü. ve Tüm işlemlerimi görüyordu. İlk günkü gibi. Taki kızkardeşime yaklaşık 1 yıl önce vatan bilgisayardan taksitle aldığım (Odeabank taksit olayı) 5S telefonu kardeşim bana geri verene kadar. Böylece 4S boşa çıktı. Şu anda 4S i satıyorum. Ve ilanımda yazdığım metni aynen buraya yazıyorum.

"IOS 6 sürümü ile kullanmakta olduğum iphone 4S satılıktır. Yoğun olarak Whatsap - e-posta ve kamera bazen de instagram kullanımı ile 1 tam gün çok rahatlıkla pil %10 un altına düşmemektedir. (Telefona bakacağınız zaman dilediğiniz kadar test edebilirsiniz). Telefonda ios 6 sürümü yüklü olduğu için ilk günkü gibi hızlı.
    Cihazım Fuctory Unlock (Sim kilitsizdir yani dilerseniz güncelleme yapabilirsiniz).
    Takas kesinlikle düşünmüyorum. Lütfen takas mesajı atmayınız.
    Alan kişiye hayırlı olmasını iyi günlerde kullanmasını dilerim."

Özetle, bırakın isteyen istediği telefonu alsın. Ben diğer markaların akıllı telefonlarını bilmiyorum o yüzden o telefonlar hakkında burada bir yorum yapamam. Ancak 2011 yılından beri kullanmakta olduğum telefonun iyi yönlerini bir kullanıcı olarak burada paylaşabilirim. Bu arada, Apple firmasının iphone işletim sistemi güncellemelerini hiç bir zaman beğenmedim. Hep bir güncelleme geldiğinde, bekledim. Tıpkı şu anda yaptığım gibi, ios 8 in ilk çıkan sürümünü kullanıyorum 5S telefonda ve gayet memnunum. Apple nin bundan birkaç yıl sonra yazılım anlamında sorunlar yaşayabileceğini, giderek android ile benzer problemler yaşayabileceğini düşünüyorum. Elma yı elma yapan en önemli özelliklerden biri olan "stabil" olma özelliğini her yeni işletim sistemi ve eklentiler ile yitirdiğini düşünmekteyim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.