Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.522
Cevap
212
Favori
745.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11561157115811591160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serty23

Bu sene güncelleme desteği kesildi , kaç sene sonra uygulama destekleri kesilmeye başlar arkadaşlar? Daha doğrusu ios sürümü yüzünden bu uygulama yüklenemiyor yazısı ile karşılaşırız?
    En az 2 sene sıkıntı çıkarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    sanırım o

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu telefonu değiştirmeyi istemiyorum ama ya :( uygulama desteği uzun süre kesilmez umarım ^^

Bir de kaliteli ekran ve pil nereden alabilrim? Cihazı yurt dışından aldığım için apple'da değişim olmuyor ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Ben bu telefonu değiştirmeyi istemiyorum ama ya :( uygulama desteği uzun süre kesilmez umarım ^^

Bir de kaliteli ekran ve pil nereden alabilrim? Cihazı yurt dışından aldığım için apple'da değişim olmuyor ne yazık ki.
    Pil olarak Deji

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iphone 6+ anakarti ariyorum uygun fiyata yurtici kayitli olmali ya da anakart tamir icin onerebileceginiz iyi hir yer var mi ?

Telefon sapasaglam batarya vs yeni degisti ama anakart bozuldu maalesef.

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şimdi ekran kaldı geriye. Bir türlü orjinal ekranın parlaklığında bir ekran bulamıyorum.
  • quote:

Teşekkürler. Şimdi ekran kaldı geriye. Bir türlü orjinal ekranın parlaklığında bir ekran bulamıyorum.
    Aliexpress'te yüksek kaliteli bulabilirsin ama hiçbir replika orjinalinin verdiği canlılığı vermiyor
  • Full aydınlık neredeyse aydınlıkta gözükmüyor. Orada daha kalitelisi var mıdır acaba?

Bu arada telefonum 64gb 6plus 20 gb yeri var ve 11.4.1 sürümü yüklü. Fakat telefon %30lara düştüğünde inanılmaz ısınıyor ve mesaj dahi atamıyorum. Şöyle anlatayım. Mesela "Kanka yarın geleceğim" yazıyorum ekrana 3-4 saniye sonra düşüyor bu yazdığım ^^ Sanki hayalet tuşlara basıyor gibi oluyor.

Burada tavsiye edilen "deji" marka pillerden birini alsam ve formatlasam telefonu çözülür mü acaba? Çünkü kardeşimde 5S var ve benden inanılmaz derecede hızlı telefonu.
  • quote:

Full aydınlık neredeyse aydınlıkta gözükmüyor. Orada daha kalitelisi var mıdır acaba?

Bu arada telefonum 64gb 6plus 20 gb yeri var ve 11.4.1 sürümü yüklü. Fakat telefon %30lara düştüğünde inanılmaz ısınıyor ve mesaj dahi atamıyorum. Şöyle anlatayım. Mesela "Kanka yarın geleceğim" yazıyorum ekrana 3-4 saniye sonra düşüyor bu yazdığım ^^ Sanki hayalet tuşlara basıyor gibi oluyor.

Burada tavsiye edilen "deji" marka pillerden birini alsam ve formatlasam telefonu çözülür mü acaba? Çünkü kardeşimde 5S var ve benden inanılmaz derecede hızlı telefonu.
    Pil sağlığınız çok düşükse o tür sorunlar normal, batarya değişimi çözecektir. Aliexpress'te satılanlar ülkemizde satılan ''sözde orjinal'' ekranlardan epey kaliteli. Görselli yorumlara bakıp karar verebilirsin, orjinal ekran ile karşılaştıranlar mevcut.

• FTaze kullanıcısına yanıt
    kardeşinizin 5S cihazında hangi sürüm yüklü?

• serefsiz yapraklar kullanıcısına yanıt
    10.3.3 sürüm bulunuyor.
  • Arkadaşlar sevdiğim bi abi tanıdığım bildiğim yeni tel alacağım dedi, benim de tel ihtiyacım olduğunu biliyor ip 6 32 gb 1000 liraya al dedi. Ne diyorsunuz?

• 6 Plus için böyle arkası cam yanları silikon gold renk kılıf arıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]
  • Arkadaşlar bı yakinimiz vefat etti iPhone 6 sı vardı rahmetlinin torunu kullanmak istiyor ama iCloud mailini de şifresini de bilmiyorlar
    Apple fatura istiyor fatura yok.kullandigi hat kendine ait değil.
    Apple ile çözüme ulaşamadık.
    Ne yapmamız gerekiyor telefonu iCloud dan kurtarmak için?

• cygnus666 C kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey yapamazsınız. Rahmetlinin parmakizi ile telefonu açarsınız en fazla o da Touch ID ister. Cihazı sıfırlamak için ise iCloud şifresini yine isteyecek. Velhasıl bir şekilde diğer maillerine falan iCloud tanımlı ise ve o maile falan ulaşıp da iCloud’u açamazsanız cihaz çöp olarak kalır.

• İphone 6 16gb mevcut. Nand değişimi ile 64 veya 128 düşünüyorum.
    Sorun şu telefon karımın ve ilerde sorun olursa kafamı ütüler.

Bu işlemi yaptırıp sorun yaşayan var mı????

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

İphone 6 16gb mevcut. Nand değişimi ile 64 veya 128 düşünüyorum.
    Sorun şu telefon karımın ve ilerde sorun olursa kafamı ütüler.

Bu işlemi yaptırıp sorun yaşayan var mı????
    Fotoparçaya yaptırdım, sorun yok.
  • iphone 6 telefonum var. pil %100 (2 - 3 ay önce baseus 2200 mah takıldı) sürüm 12.3.1

telefon acayip yavaşladı bazen kasıyor baya. internet sayfasını kapatırken kasabiliyor. son sürümde olupta teli kasan varmı böyle. bazen duvara fırlatasım geliyo telefonu. geçen sene bir sürümde yağ gibi akıyordu keşke onda kalsaydım salak gibi güncelledik.
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Sonrasında hiç güncelleme yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide sheep

iphone 6 telefonum var. pil %100 (2 - 3 ay önce baseus 2200 mah takıldı) sürüm 12.3.1

telefon acayip yavaşladı bazen kasıyor baya. internet sayfasını kapatırken kasabiliyor. son sürümde olupta teli kasan varmı böyle. bazen duvara fırlatasım geliyo telefonu. geçen sene bir sürümde yağ gibi akıyordu keşke onda kalsaydım salak gibi güncelledik.
    Temiz bir Restore ile sorununuz çözülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11561157115811591160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.