Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.522
Cevap
212
Favori
745.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendeki sürüm 12.3.0 sorun yok. Hala bu sürüm imzaya açık isterseniz iTunes ile yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Sonrasında hiç güncelleme yaptınız mı?
    Evet 12.4 yüklü
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• sağolun
  • Arkadaşlar kardeşimin iphone 6 sını kullanmaya başladım galaxy s8 den geçtim.Telefon LTE ye alınca çekmiyor Turkcell kullanıyorum.Bu sorunu yaşayan varmı aranızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Hiçbir şey yapamazsınız. Rahmetlinin parmakizi ile telefonu açarsınız en fazla o da Touch ID ister. Cihazı sıfırlamak için ise iCloud şifresini yine isteyecek. Velhasıl bir şekilde diğer maillerine falan iCloud tanımlı ise ve o maile falan ulaşıp da iCloud’u açamazsanız cihaz çöp olarak kalır.
    Cevap için teşekkürler.mail bulamadık bir türlü.
    Yapacak birşey yok.

• arka kamera bulanık cekiyor ve odaklama yapmıyor 6 plus, bir çözümü varmı acaba??
  • Arkadaşlae garanti dahilinde home tuş tamir ediliyor mu mevcut 6 cihazda tuş acayip gevşemiş oynuyor ve bazen tutukluk yapiyor garanti devam ediyor

• kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Bu benim de başıma 6S cihazımda gelmişti. Yazılımsal bir sorun değil. Maalesef kameranın değilmesi gerekiyor.

• Arkadaşlar 6 plus kutu içinden çıkan orijinal kulaklığı iphone sitesinde kaç paraya satılıyor acaba? Araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

• donanıMüdavim kullanıcısına yanıt
    190tl sanırım

• iPhone 6 Son İos Güncellemesini Dün Aldı Hayırlı Olsun Bu Cihaz daha uygulama güncellemelerini 1.5 sene daha almaya devam eder Hayırlısı olsun yola devam :)
  • Selamlar, Iphone 6 home tuşum çalışmamaya başlamıştı 2 ay önce.
    Tuş bozultuktan sonra 2 veya 3 hafta TouchID çalışıyordu, sonra o da gitti.

Tuşu yaptırmak istesem ne kadar tutuyor ortalama?
    Orijinal olarak tuşu değiştirmezsem TouchID çalışmaz tarzı bir şey duymuştum, doğru mudur ?
  • Aras. kullanıcısına yanıt
    Apple servisi dışında touch id tuşu degisiminde parmak izi tanıma çalışmaz. Tuşa basma işlevi çalışır.

• Arkadaşlar aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum.
    Elimizde garanti süresi devam eden ve kullanıcı hatasına bağlı olmayan donanımsal ve yazılımsal problemleri olan bir iphone 6 var.
    Biz bu telefonun değişimini istememiz durumunda bize gönderecekleri cihaz iphone'nun şuan üretimde olan telefonları mı olur yoksa aynı model cihazın swap versiyonunu mu gönderirler?
    Bide bana gönderilecek olan ip6 swap cihaz olduğundan dolayı bu cihaza itiraz edebilir miyim ? edersem bana üst model bir telefon gönderirler mi ?
  • Ellerinde varsa 6 yollarlar yoksa daha üst model. İtiraz durumunu bilmiyorum öğrenirseniz yazın buraya bizde öğrenelim.

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Birkaç güne haber verirler bende aktarırım size.
  • arkadaşlar iphone 6 cihazıma ios 12.4 kurmaya çalışıyorum dfu mod ile fakat yazılım çıkartılırken itunes dan iphone güncellenemedi aygıt bulunamadı hatası alıyorum farklı kablolar denedim driver ı tekrar yükledim ıtunes ı silip tekrar yükledim ama olmadı yinede yardım edebileck var mı
  • genelde orijinal veya sağlam kablo olmamasından kaynaklanıyor. kablonuz orijinal olmayabilir veya yıpranmış olabilir. kablonuzun orijinal ve sağlam olduğundan eminseniz başka bir bilgisayar kullanın. yine olmazsa itunes’da bir hata kodu belirecektir. o hata kodunu google’da aratın ya da burada paylaşın. birileri yardım edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serefsiz yapraklar -- 7 Eylül 2019; 13:58:51 >
  • 12.4.1 6S için yüklemeye değer mi? yoksa artık yüklemeyi kesmemiz mi lazım yeni telefonlar geldikçe eskileri yavaşlatma çabaları falan vs
  • 
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.