Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.522
Cevap
212
Favori
745.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 6 kullanıyorum 12.3.1 var üzerinde gördüğüm kadarıyla 12.4.2 çıkmış en son. Son yazılım nasıl iphone 6 için kalmalı 12.3.1 te? Performans ve pil açısındıdan 12.4 için şikayetler okumuştum daha önce
  • Selam arkadaşlar elimde iphone 6 var. Telefonumda şöyle bir sıkıntı var telefon kendiliğinden kapanıyor ve hiç bir şekilde tepki vermiyor 3-4 saat sonra kendiliğinden açılıyor sorun ne olabilir gidermem gereken durum nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Compass3548 kullanıcısına yanıt
    Pil sağlığı ne durumda? Kapandığı sırada şarj ediyor musunuz?
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Piş durumu %90 üzerinde, yani kapandığında gişe taktığımda oldu takmadığımda ama takınca da sarj almıyor açılınca hatta kapanırken ki sarjın altında bir sarj ile karsılasıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 Ağustos'ta aldım telefonu. Pil bu yıl hazirandan beri kendini belli etmeye başlamıştı ama çok da sorun değildi powerbank taşıyabiliyordum yanımda. Ancak dün itibariyle home tuşum bozuldu. Assistive Touch'ı etkinleştirdim ben de. Yaza kadar idare etsin yeter. Neredeyse 5 seneye kadar çok rahat dayandı bana. İyi ki almışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

2015 Ağustos'ta aldım telefonu. Pil bu yıl hazirandan beri kendini belli etmeye başlamıştı ama çok da sorun değildi powerbank taşıyabiliyordum yanımda. Ancak dün itibariyle home tuşum bozuldu. Assistive Touch'ı etkinleştirdim ben de. Yaza kadar idare etsin yeter. Neredeyse 5 seneye kadar çok rahat dayandı bana. İyi ki almışım diyorum.
    Powerbank+Home tuşu değişimi ile isterseniz devam edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben 12.3 kullanıyordum. Jailbreak 12.4.0'da var diyerek 12.4'e güncelledim. Jailbreak sonrası cydia içinde doğru dürüst uygulama bulamadım. Sileo ise iphone6'ya yüklenmiyor sanırım. Bu nedenlerden memnun değilim pil tüketimi bariz arttı. Geri dönmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Home tuşu değişimini Apple Store'da ne kadara yaparlar ki? Ayrıca tuş değiştikten sonra parmak izi okumuyor diye bir şey duydum doğru mu bu?
  • 12.4.3 çıktı arkadaşlar bilginize.

• Arkadaşlar merhaba
    İphone 6 almayı düşünüyorum. İkinci el iphone 6, 1300 lira. Acaba iphone 6 almaya değer mi? Fiyatları daha da düşer mi? Güncelleme gelmeme durumu da varmış. Ne tavsiye edersiniz?

• strongergo S kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

6 Kullanıcısı olarak bu saatten sonra o paralar verilmez diyorum. 2 yıl daha götürür mü götürür ama 1.300 lira da az para değil. 6s ya da SE alabilirsiniz ama ios 13 onların da son güncellemesi haberiniz olsun. Bu dönemde iphone alacak olsaydım 7'den aşağı almazdım açıkcası.
  • Impheatus I kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için. Hocam peki iphone 6 fiyatları daha düşer mi bilginiz var mı bu konuda?
    Ayrıca iphone 7 ye baktım 2400 liradan aşağı 2.el bulamadım. O da yüksek geliyor fiyat açısından.

Ülkemizde telefon fiyatları malum kurdan dolayı, alım gücü düştü ve insanlarda İphone hastalığı varken; fiyatlar düşer ama yavaş yavaş olur bu bir anda beklemeyin.

1300 tl bütçe varsa 6s zorlayın, bulamazsanız temiz bir SE bakın tabii küçük gelmezse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 30 Ekim 2019; 2:54:43 >
    İphone 6s'in, iphone 6'ya göre farkı nedir? Avantajları var mı?

Tabii ki. İşlemcisi daha performanslı, ram 2 gb ve kamera daha iyi.
    1650 lira görünüyor 6s. Bunu zorlayabilirim durumuma göre hocam. Ayrıca hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Garantili olsun diye. Çünkü iphone 2.ellerde çok sorun olabiliyormuş.
    Elektromanya sitesi de var. Bilmiyorum orası da ne kadar güvenilir? Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Ekim 2019; 3:5:55 >
    1650 lira swap cihazdır. Yani garantiye girip yenilenen cihazlar, garantileri 2 yıl değil çoğunlukla.. Daha net bilgisi olan bir arkadaş görürse yazar umarım. Elektromanya güvenilir mi bilmiyorum ilk kez duydum onun için de birilerine danışın bence yeni konu açarak.
    Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

Teşekkürler hocam.
    Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden.
  • Arkadaşlar i6 cihazımın bataryası bitik durumda günü çıkarmaz oldu ve batery life uygulamasında yıpranma %49 görünüyor ve yine bu uygulamaya göre pilim 900mAh görünüyor şuanda, durum vahim yani. Ne önerirsiniz? Cihazdan memnunum açıkcası standart kullanıcıyım, pilin değişim için deji olayına girmeyi düşünüyorum epey yorum var tavsiye eden var mı kullanıpta bu deji bataryaları?

• 
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.