Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (2021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.512
Cevap
297
Favori
1.299.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20192020202120222023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.200 Ek ödemeyi hb mı verdi hocqm

• phatron_23 kullanıcısına yanıt

Yotubeden “eski sürüm iphone uygulama yükleme” gibi aratırsan videoların altında programı veriyorlar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 19 Temmuz 2022; 0:10:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDogus kullanıcısına yanıt

Tamamdır bakayım hocam

• EndlessDarkness E kullanıcısına yanıt
    Bunun linki var mı bulamadım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Eskiyi Getir Yeniyi Götür - Telefon Değiştirme Kampanyası
    https://www.hepsiburada.com/eskiyi-getir-yeniyi-gotur
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Evet iphone 11 alınırsa 1200 lira ek indirim yapıyor HB nakit olarak. Ama 6s’imi göndermekten vazgeçip başka bir değersiz Samsung telefon gönderiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son güncelleme ile pil değiştirilmiş bile olsa pil sağlığını görebiliyorsunuz. 970+ döngülü Deji batarya.

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU]

• arkadaslar elimde ios 13.3.1 li iphone 6s var, bunu güncelleyeyim mi yoksa böyle mi devam edelim?

• merhabalar,

6s cihazım uyandırmak için kaldır özelliği artık çalışmıyor. ayarlardan açık olmasına rağmen telefonu kaldırımca önceden ekran geliyordu şimdi gelmiyor. saate veya bildirimlere bakmak için tuşa basıyorum. sorun nedir acaba?

• anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

Uygulamaların bir kısmı yakında o sürümde çalışmayacağı için mecburen güncelleyeceksiniz. Zaten olumlu veya olumsuz hiçbir fark yok.

• Arazion kullanıcısına yanıt

“Pusula” uygulaması ile jiroskopun çalışıp çalışmadığına bakın.

• tamamdır hocam teşekkür ederim

• Hocam pusulada çalışmıyor. Hiç dönmüyor

• Arazion kullanıcısına yanıt
    Jiroskop değişimi kolay bir işlem değil. Alelade bir telefoncuya bu konuda güvenmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam teşekkürler bilgi için

• Pederin telefonu güncellenmiş makine rezil olmuş. Hem yavaşlamış hem daha fazla sarj tüketiyor. Bazı yerlerde iPhone 5'in 5 katı daha yavaş.

• Telefon kaç GB? Hafızanın ne kadarı dolu?

• Arkadaşlar benim tel de 6s 16 gb ve 16 gb de dolu güncelleme bile yapamıyorum bi telefoncu 64 gb yaparım dedi 500 TL istedi sizce saglikli çözüm olur mu, telefonda başka sıkıntılar yaşatır mi teşekkürler.

• iPhone 6s Plus 32 GB telefonda son 2 gündür aşırı ısınma problemi mevcut telefonun arka üst kısmı acayip ısınıyor bırakınca soğuyup tekrar çalışmaya başlıyor bende format atmayı denedim belki düzelir umuduyla ama nafile 15.6.1 denen sürümü yükledim yüklemez olaydım pil su gibi tükeniyor hiç dayanmıyor bi kaç telefoncuya gösterdim içini açıp bakıp öyle fiyat verebileceklerini söylediler

Bu arada telefonu hanım ıslak zemine bırakıp hemen geri tekrar kaldırmış ıslak vs diye bu arıza sebebi olabilir mi ?

• Anneme 6s almıştım iOS 13.7 idi çok iyiydi gerekli ayarları vs yaptım kullanıma hazır hale getirip verdim bi süre kullandı en son güncellemeleri engelleyen profili ayarlamayı unutmuşum annem bir şeyi yapamadığını takıldığını vs söylediğinde bakınca anladım iOS 15 e güncellenmiş :( cihaz resmen Can çekişiyordu beni bi sal diyordu o gün sattım
    6s 7 serisi sırf güncelleme vermekten daha çok uygulamarın desteklediği iOS için verilen güncelleme ama öte yandan cihaz resmen pert oluyor bu iki model için en ideal sürüm 13 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 29 Ağustos 2022; 14:56:24 >
  • 
Sayfa: önceki 20192020202120222023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.