Şimdi Ara

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Lansmanı Canlı Yayını (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
7
Favori
42.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke iPhonedo,Mesut Çevik, Gün Oksay olsa. Efsane olur. :)

• Hadi bakalım 6 dan sonra beklentileri çok aşağı çektim eğer ki güzel bir Donanım ile gelirse beni etkilerler rahatlıkla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılışı mesut reyiz yapmazsa izlemem

• quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

Heyecandan ölüyorum.
    Lansmanın tatilime gelmesi kötü oldu ama yine de izleyeceğim ve alacağım Allah'ın izniyle.

Acıyorum size

Niye? Yeni çıkacak bir telefonun ilgimi çekmesi ve merak etmem çok mu acınası?
    Bunu acınası bulmana acıyorum.

• Almayı düşünmemekle beraber takibi keyif veriyor.

• Pil biraz daha büyük olsa keşke 2 gb ram ile 4-5 sene rahat kullanılır.

• quote:

quote:

quote:

Heyecandan ölüyorum.
    Lansmanın tatilime gelmesi kötü oldu ama yine de izleyeceğim ve alacağım Allah'ın izniyle.

Acıyorum size

Niye? Yeni çıkacak bir telefonun ilgimi çekmesi ve merak etmem çok mu acınası?
    Bunu acınası bulmana acıyorum.

Yorum yapmayacağım. Sadece:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81
    http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-7242.php

Verdigin sitede bile ram bi yerde 1 gb diger yerde 2 gb diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

biz de gittik sessiz sedasız Note5imizi aldık oturduk yerimize. Biz de sırada beklemek istiyoruz. Kılıf mılıf derken 2800 TL para verdik 10 dakka bile sıra beklemedik, çok sıradan hissediyorum.

android dünyasının kralını almışsın boşver napacaksın sırayı işte mis gibi ben dogalgaz olsun vs olsun sıraya girmek istemiom bide o kadar para verdiğim telefona mı sıra bekleyeceğim mis gibi kullan hayırlı olsun....

• gecen sene oldugu gibi bu yilda lansmani turkce dublaj yapip yayinlayacak misiniz? sayenizde 2014 iphone 6 lansmanini izlemistik umarim bu yilda boyle bir calisma yaparsiniz emegi gecen herkeze simdiden tesekkurler

• 9 Eylül Pazartesi mi?????

• herşeyden çok insanlara kaç paraya kitleyeceklerini merak ediyorum 3500 den aşşa girerse gönlüm rahatlamaz almam.

• quote:

quote:

Heyecandan ölüyorum.

Acıyorum size

bende acıyorum bunlara allah islah etsin

sırada beklemek nedir arkadaş hey gidi aziz nesin
  • 3000 liraya yine 16 gb hafıza,sd kart yasak,64 gb istersen 200 euro daha öksürecen diyor.Yeni doğacak bebeğini bekler gibi bekliyor millet.bu iphone nedir diye meraktan 5s aldım,sıradışı bişey göremediğim gibi ne dosyalarımı atabildim (yasak efenim) ne de resimlerim videolarım ve mp3 lerimi sığdırabildim.sattım kurtuldum.madde bağımlılığı gibi milleti bağlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 7 Eylül 2015; 21:13:53 >
  • Haydi bakalım geri sayım başladı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

3000 liraya yine 16 gb hafıza,sd kart yasak,64 gb istersen 200 euro daha öksürecen diyor.Yeni doğacak bebeğini bekler gibi bekliyor millet.bu iphone nedir diye meraktan 5s aldım,sıradışı bişey göremediğim gibi ne dosyalarımı atabildim (yasak efenim) ne de resimlerim videolarım ve mp3 lerimi sığdırabildim.sattım kurtuldum.madde bağımlılığı gibi milleti bağlamış.

Sevmiyorsan yazmazsın.Burası Android mi iOS mu tartışma konusu değil burası kararını iOS olarak zaten çoktan vermiş olanların yenisini almak isteyenlerin konusu.

• Götterfunken kullanıcısına yanıt
    Ne konusu peki ? İphone u yağlama konusumu.Fikrimi söyledim,herkes görüşünü yazabilir.Sen seviyorsan bence sorun yok.

• hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.
  • Yanlışım yoksa sadece Apple lansmanlarını böyle yayınlıyorsunuz. Neden?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.