Şimdi Ara

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Lansmanı Canlı Yayını (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
7
Favori
42.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

3000 liraya yine 16 gb hafıza,sd kart yasak,64 gb istersen 200 euro daha öksürecen diyor.Yeni doğacak bebeğini bekler gibi bekliyor millet.bu iphone nedir diye meraktan 5s aldım,sıradışı bişey göremediğim gibi ne dosyalarımı atabildim (yasak efenim) ne de resimlerim videolarım ve mp3 lerimi sığdırabildim.sattım kurtuldum.madde bağımlılığı gibi milleti bağlamış.

şimdi biri de çıkıp androiddeki iphone ile aynı fiyata satılan aletlerdeki gereksizlikleri kasılmaları falan yazsa ne diyeceksin. siz daha mı çok akıllı olacaksınız. iphone alan adamın para sıkıntısı olmuyor ve o verdiği para da koymuyor ona merak etme. sendeki o mp3 lerin kaçını satın aldın da sığdıramamaktan endişe ediyorsun. korsancı liseli gelmiş laf söylüyor burda.

• Lansmandan sonra edit : Bu kadar çok reklam yapılmasına, günler önceden foruma koyulmasına rağmen bir lansman daha sönük geçti ve gereken ilgiyi görmedi, beklentilerin çok altında kaldı. Farkında mısınız ? DH'in yaptığı incelemelerin görüntülenme oranları günden güne düşüyor, ee etme bulma dünyası zamanında sen üyelerini hiçe sayarsan, insanlar düşündüklerini, istediklerini icraatte göremezse gün gelir devran döner, kaçanı da birdaha geri getirmek zor iştir ha demedi demeyin.

Lansmandan önce forumu düzeltin, çöplüğe dönmüş gene.

2 dk takılalım diyoruz, sayfaların açılmasını bekliyoruz, mesaj yolladığımız yere kadar reklamları koymasını çok iyi biliyorsunuz, yakında mesajı göndermek için bu reklama tıklamak zorunda mesajı gelirse hiç şaşırmam...

Mesaj atıyoruz, paso hata veriyor mesaj gitmiyor.

Resim yüklenmesi aylardır sıkıntı, lafa gelince en büyük teknoloji forumu, yaa yaa...

Daha forumunu düzgün hale getiremeyen bir ekipten, kaliteli lansman felan beklemek hayalcilik olur, şu lansmana harcanan veya bundan kazanılan paralarla gidin profesyonel yazılımcılar çalıştırın, harbiden baydı artık bu sorunlar...

Varsa yoksa apple haberleri, geçen herkese bildirim yollamışlardı illa bakın diye, gene öyle bir rezillik olmaz umarım... Yanlış hatırlamıyorsam forumun sahibide iphone kullanıyor ve geçen apple yayınında yanlı yorumları eleştirilmişti...Açık açık reklam yapıyorsanız ya bunu net olarak söyleyin "Evet kardeşim apple haberlerinden veya reklamından şu kadar kazanıyoruz bunu yapmak zorundayız" diye yada belli etmeyin bari... Hitap ettiğiniz kitle 50 yaş üstü ne koysan onu izleyecek bir kitle değil ki, bilinci açık, kafalarının en çok çalıştığı dönemlerinde olan genç kitle, en ufak kusurunuzu görebilir veya sergilediğiniz sahte tutumların farkına varabilir.

Yahu sizin en büyük veli nimetiniz olan forumdaki kullanıcıların sorunlarını, eleştirilerini dinleyip kendinize çeki düzen vermiyorsanız bu forum burada niye var ? Bak dünya kadar şey sayıyoruz, yöneticilerinizi ve forumun işleyişini eleştirmeyen insan kalmadı. Tarafsız olamamalarından tutunda beceriksiz olmalarına kadar...(Acilen, bu işler için istekli, bilgili ve işin ehli olan kişileri görev başına getirmelisiniz.) Açgözlü ve umarsız bir tutum sergileyerek sürekli reklam alma, hit almaya kafayı takmışsınız... Bir forum nasıl yönetilmez sorusunun cevaplarını en iyi şekilde veriyorsunuz. En tepede belli bir güruh, halk umrunda değil gelsin reklamlar gelsin paralar. Ülkenin işleyişi heryere sirayet ediyor herhalde.

Not : şu mesajı sağlıklı bir şekilde gönderebilmek için 2 3 dk uğraştım.

Not2: Yazı, forumda dile getirilen yüzlerce görüşün ve kendi görüşlerimin harmanlanmış bir özetidir. (En çok artı alan yorum bu olmuş, demek burada yazanlar kişisel görüşün ötesinde, GERÇEKLER...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Eylül 2015; 0:09:17 >

• Okullar açıldıktan sonra çıkaydı iyiydi, ipini koparan buraya gelir şimdi.
  • 2 gb ram bence gelmez 7'ye bir şey kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 8 Eylül 2015; 20:13:12 >
  • RAM 1.5 GB olacak, demişti dersiniz.
  • Klasik forum işte fakirler garibanlar zenginleri yerden yere vuruyor olum hadis var hadis kafanı secdeden kaldırmasan gene cennete giremiyorsun zinadan bile milyon kere büyük günah kibirli fakir.. Allah cennetin kokusunu haram etmiş keşke forumun kokusunuda haram etseymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizm ve teknoloji köleleri için tarihi an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Alın alınn.Bir üst modeli çıktı direk alın.Tabakhane sizin sayesinde çok tıkalı oldu.Bu nedir arkadaş.Ülke olarak diplerdeyiz.Ekonomi politika desen berbat dolar desen roket misali yükselişte.Hala millet araba peşinde iphone cart curt phone peşinde.Verilen fiyatlarda bildiğin 2 ila 3 aylık asgari ücret.Ulan kullan işte bozulana kadar kullan.Mokmu var her çıkan modele atlayacaksın.Sizin gibiler yüzünden ekonomi iyice çıkmaza çıktı.İthalat fırlıyor gün geçtikçe.İhracat desen yerlerde.Bu sayede dolar düşermi.Nahhh düşer.Dövizi tutun ülkede biraz.Görende ölüm kalım meselesi zannedecek.Bizim ülke kadar görgüsüz bir halkı olan devlet yoktur.Milletin götünde don yok elinden son model teli eksik tutmaz.Lise ve ünv ortamlarında düşük model telin var diye nerdeyse asacaklar o derece aşağılamalar.Şimdi bir yandanda kime anlatıyorum diye ikilem arasında kaldım ama neyse yazdım bi kere.Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

Sanane kardeş ? Param var alıyorum adama bak.

Sanamı soracağız neyi alıp almayacağımızı ?

Ülke olarak dipteymişiz. Tabii canım. Hatta iflasın eşiğindeyiz.

Millette para b*k kendinizi kandırmayın.

Yeni çıkan bir araba ertesi gün milletin altında. Gelip tatava yapmayın.

Bunlar hep fakir tesellisi.

• 2gb ram ve ön arka kameralarda gelişim bekliyorum.

• Eskisi gibi heyecanlandırmiyor artık. Yeni teknolojiler lazım galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Alın alınn.Bir üst modeli çıktı direk alın.Tabakhane sizin sayesinde çok tıkalı oldu.Bu nedir arkadaş.Ülke olarak diplerdeyiz.Ekonomi politika desen berbat dolar desen roket misali yükselişte.Hala millet araba peşinde iphone cart curt phone peşinde.Verilen fiyatlarda bildiğin 2 ila 3 aylık asgari ücret.Ulan kullan işte bozulana kadar kullan.Mokmu var her çıkan modele atlayacaksın.Sizin gibiler yüzünden ekonomi iyice çıkmaza çıktı.İthalat fırlıyor gün geçtikçe.İhracat desen yerlerde.Bu sayede dolar düşermi.Nahhh düşer.Dövizi tutun ülkede biraz.Görende ölüm kalım meselesi zannedecek.Bizim ülke kadar görgüsüz bir halkı olan devlet yoktur.Milletin götünde don yok elinden son model teli eksik tutmaz.Lise ve ünv ortamlarında düşük model telin var diye nerdeyse asacaklar o derece aşağılamalar.Şimdi bir yandanda kime anlatıyorum diye ikilem arasında kaldım ama neyse yazdım bi kere.Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

Sanane kardeş ? Param var alıyorum adama bak.

Sanamı soracağız neyi alıp almayacağımızı ?

Ülke olarak dipteymişiz. Tabii canım. Hatta iflasın eşiğindeyiz.

Millette para b*k kendinizi kandırmayın.

Yeni çıkan bir araba ertesi gün milletin altında. Gelip tatava yapmayın.

Bunlar hep fakir tesellisi.

herkes kriz var diyor daha dün haberlerde araba satışları geçen yılın aynı ayına oranla %30 civarı artmış bende inanmıyorum para olmadığına

• Ülkemizde 3500-4000 tl bandında satılır artık.

• Büyük gün sonunda geldi çattı hadi bakalım heyecan dorukta.

• Ya millet ister 5 bin e ister 3 bin e alır hep aynı tarz yorumlar bıkmadınız mı arkadaş? Gidin biraz bizi bu durumlara çemkirin.

• Bir android kullanıcısı olarak yeni apple tvde olacak gelişmeleri merak ettim. Gerçekten tvler de eğlenceli olabilir belki.

• Bekle Bekle Bir Hal Olduk =)
  • ipad pro var tek takip ettiğim, lansman falan izlemem ama aynı dakika düşer nasılsa gazetelere forumlara tüm detaylar
  • 5s ile mutluyum bakalım ne farkı var :)

• bilseydim magic mouse almazdım daha 1 hafta oldu alalı :(

• Amcam apple da genel müdür ram 1.25 gb olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.