Şimdi Ara

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Lansmanı Canlı Yayını (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
7
Favori
42.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: interwap

Yanlışım yoksa sadece Apple lansmanlarını böyle yayınlıyorsunuz. Neden?

3bine tek telefon satan firma ondan
  • Yerimizi alalım .

• quote:

Daha geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ASUS'un lansmanını bu şekilde canlı blog olarak yayınladık.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Asusun-iFA-2015-Etkinligi-Canli-Blog-Yayini-Carsamba-saat-1400da.htm

Dolayısıyla bu gibi yayınlarımızın tek bir marka ile sınırlı olmadığı anlaşılıyordur diye umuyorum.

Öte yandan canlı yayın yapabilmek için yayına rahatça ulaşmak, markalar tarafından hazırlık yapabilmek için vakti zamanında bilgilendirilmek, vb. bazı şartlar gerekli.

Önümüzdeki dönemde lansman yayınlarımızı arttırmayı hedefliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Ciktigi gun siraya girip aliyorum Amerikadan. Ayrica burdaki apple storea tv koydular etkinligi apple storedan canli izleyecegim. Yer: King of prussia apple store Iphone 5 ten gecis yapacagim

VAYYY BEE... Geçiş yaparken kendini upgrade ediyosun bi yandan. Harikasın bence ya. Statünü artık koyarsın masaya. Koyacağın tek şey onlar olur gibi zaten.

• notları görünce yayın başladı sandım ilk sayfadan yerimi alıyım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Eylül 2015; 1:28:55 >

• Zaman zaman kucuk hayal kirikliklarina ugratmis olsa da dunyanin en cok merakla beklenen teknolojik etkinliklerinden biridir kendileri. Bakalim Apple bu sene bizlere ne sunacak..

• Merhaba bir sorum olacaktı, 9 eylül akşamı telefon tanıtıldıktan sonra tüm teknik özelliklere sahip olacak mıyız? Yoksa tam anlamıyla tüm özellikleri öğrenmek için telefonun satışa çıkıp testler yapılmasını mı bekleyeceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Merhaba bir sorum olacaktı, 9 eylül akşamı telefon tanıtıldıktan sonra tüm teknik özelliklere sahip olacak mıyız? Yoksa tam anlamıyla tüm özellikleri öğrenmek için telefonun satışa çıkıp testler yapılmasını mı bekleyeceğiz..

Detaylı sonuç için testleri beklemek gerekecektir diye düşünüyorum çünkü iPhone 6'da GeekBench testi gelene kadar 2 Gb Ram söylentileri vardı ve Apple donanım hakkında detaylı bilgi vermemişti sadece tablolar üzerinden konuşmuştu. Bu durum iPad Air 2 içinde böyle oldu ve GeekBench testinden sonra bir çok kişi 2 GB ram ve 3 çekirdekli işlemciyi görünce şaşırmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infoman

quote:

Daha geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ASUS'un lansmanını bu şekilde canlı blog olarak yayınladık.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Asusun-iFA-2015-Etkinligi-Canli-Blog-Yayini-Carsamba-saat-1400da.htm

Dolayısıyla bu gibi yayınlarımızın tek bir marka ile sınırlı olmadığı anlaşılıyordur diye umuyorum.

Öte yandan canlı yayın yapabilmek için yayına rahatça ulaşmak, markalar tarafından hazırlık yapabilmek için vakti zamanında bilgilendirilmek, vb. bazı şartlar gerekli.

Önümüzdeki dönemde lansman yayınlarımızı arttırmayı hedefliyoruz.

Geçen yıl 6 ve 6 Plus etkinliğinde çağırmış olduğunuz simültane çevirmen olacak mı?

• ios 9 yarın mı dağıtılacak??
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Ram değerini dahi öğrenemeyeceksek ne anlamı var ki Yarını beklemenin.. Ben en azından ram, işlemci çekirdeği hızı vb, kamera kaç mp gibi ana soruların yarın Yanıt bulacağını düşünüyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen site ahalisini anlayamıyorum.Apple zaten kendi sitesinde canlı olarak veriyor.Başka yerde izlemeye ne gerek var ki ?
  • Türkiye'deki satışları ne zaman başlayacak
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Türkçe değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: infoman
    quote:

Orijinalden alıntı: interwap Yanlışım yoksa sadece Apple lansmanlarını böyle yayınlıyorsunuz. Neden?
    Daha geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ASUSun lansmanını bu şekilde canlı blog olarak yayınladık. http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Asusun-iFA-2015-Etkinligi-Canli-Blog-Yayini-Carsamba-saat-1400da.htm Dolayısıyla bu gibi yayınlarımızın tek bir marka ile sınırlı olmadığı anlaşılıyordur diye umuyorum. Öte yandan canlı yayın yapabilmek için yayına rahatça ulaşmak, markalar tarafından hazırlık yapabilmek için vakti zamanında bilgilendirilmek, vb. bazı şartlar gerekli. Önümüzdeki dönemde lansman yayınlarımızı arttırmayı hedefliyoruz.
    Geçen yıl 6 ve 6 Plus etkinliğinde çağırmış olduğunuz simültane çevirmen olacak mı?

Bu yayınımızda maalesef simultane tercüme olmayacak. Geçen yıl Apple'ın yayınındaki problemler sebebiyle (hatırlarsanız yayın pek çok defa kesilmişti) çok verim alamamıştık.

Ama WWDC 2015 canlı blog ve video yayınımızı takip etme şansınız olduysa buna benzer şekilde simultane tercümeyi aratmayacak bir yayın planladığımızı söyleyebilirim.

• 2 gb ram gelmeyecek

• tr fiyatı 5k
  • iOS 9 saat kaç gibi yayımlanır beyler??

• çıktıktan bir kaç ay sonra iphone 4s almıştım artık değiştirsem iyi olacak gibi :D ama keşke tasarım olarak 4 serisine benzer bir şey gelse.

satılık iphone 4s :PP
  • Keşke simultane tercüman gelseydi yine.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.