Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.448
Cevap
134
Favori
815.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene Eylül sonunda Miami den aldığım iphone 7 plus 128 gb telefonumu New York ta Apple Store a götürüp Iphone X 64gb ile takas etmek istesem böyle bir sistem olduğunu duydum.Daha önce yapan var mı?Varsa üstüne aşağı yukarı kaç dolar para istiyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Konu zaten acik . Acma sebebim olmadigini gormemdi ama nasil olduysa bugun forumda haberlerde gezinirken birisinin imzanindan burdaki basligi kesfetim :D . Icerik filan bence burada devam edeyim dedim ...

Bu da sen bahsetmeden once actigim iphoneX ana konusu :
    https://forum.donanimhaber.com/iphone-x-ana-konusu--128893541#128893541

Ayrica bircok cihazin konusunu da actim yillardir ... Kendi istegimle devrettigim konular bile oldu ...

Neyin kafasindasin .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konuya donersek :

Kiyaslamak aslinda kotu olur cunku Iphone un yeni cikan telefonlari ozellikle IOS11 ile 10 bit lik cekim ve kayit yapmaktadir. Note8 ise 8 bit lik fotograf cekim ve kaydi yapmaktadir.

Note8 ayrica h.264 kodek kullanmasi ile cihazda daha fazla yer kaplamaktadir bu yuzden 10 dk kayit kisitlamasi vardir ya da cihaz asiri isinabilir diye de olabilir bu kisitlama Note8 de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 14 Eylül 2017; 22:1:8 >

• Arkadaşlar Amerika'dan almak istersek Türkiye'de garantinin 1 yıl geçerli olabilmesi için A1901 modeli almamız gerekiyor değil mi?
    Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum cihaz konusu açsan ne olur, açmasan ne olur, devretsen keza, 10 yaşındaki çocukta açar açtığınız konuları.

Ben note 8 Ana konusunun sahibiyim hangi gerekçeyle söylenir, ne düşünmemiz gerekiyor hürmet mi göstermeliyiz, bilginiz varsa paylaşın, gereksiz lafların anlamı yok.,

edit: her neyse kardeşim tartışmanın lüzumu yok, laf anlatmakla uğraşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Eylül 2017; 11:29:54 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    aferin
  • İphone x in tr fiyati nezamn belli olur vatan pc harix

Birde kasimda abd de kasimda cikicak cihaz

Bizde de aralikta mi cikar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: al2t

quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Arkadaşlar Amerika'dan almak istersek Türkiye'de garantinin 1 yıl geçerli olabilmesi için A1901 modeli almamız gerekiyor değil mi?

bende aynı sorunun cevabını arıyorum Türkiyede kullanılacak olanın model numarası A1901 mi yoksa A1865 mi ?

Hocam bu numaralar ne ifade ediyor ben anlamadım :/

• al2t kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de CDMA ağları yok ki, onu için mantıklı olan 1901'in gelmesi.
  • Gelelim Türkiye fiyatlarının tahmini olarak ne olacağına. iPhone 8 fiyatını güncel dolar kuru ile TL'ye çevirdiğimizde 2405 TL ediyor. Bu fiyata %10 TRT bandrolu ve %25 ÖTV ekledikten sonra genel toplama %18 KDV ekliyoruz ve elde ettiğimiz fiyat 3830 TL.

iPhone 8 Plus modeli için ise güncel kur çevirisi 2749 TL. Bu rakama ÖTV, TRT ve KDV eklediğimizde karşımıza çıkan fiyat 4377 TL.

iPhone X için ise 3,438 TL'lik baz fiyata ÖTV, TRT ve KDV eklediğimizde 5475 TL fiyatını elde ediyoruz. Toparlayacak olursak, tahmini olarak fiyatlar şöyle:

-iPhone 8: 3830 TL

-iPhone 8 Plus: 4377 TL.

-iPhone X: 5475 TL

SDN - ShiftDelete.Net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 15 Eylül 2017; 10:11:19 >
  • al2t kullanıcısına yanıt
    1865 olmasi lazim.!!

• APOLL0 kullanıcısına yanıt
    İphone x 1865 olabilir..!8 ve 8 plus için ise A1863-64 plus için ise A 1897.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 15 Eylül 2017; 10:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

1865 olabilir..!kesinleşince belli olur zaten.!!

Arkadaşlar bu numaralar ne ifade ediyor?
    bu facetime da bazı ülkeden alınanlar sıkıntı yapıyormuş bu değerlerden anlamak mümkün mü
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Çok iyimser hesap yapmışlar, bana göre hesap budur.

Bir de unutmamak gerkiyor ki döviz bazlı direk hesaplarda dolar fiyatını değil Avrupa'daki euro fiyatını baz almak lazım, çünkü bölgesel olarak Apple bizi Avrupa ülkesi olarak görüyor.
  • Bu arada yeni iPhone 8'lerin pil kapasiteleri de azaltıldı yine.

Pocketnow
    iPhone 8 battery sizes down about 8 percent from last year | Pocketnow
    http://pocketnow.com/2017/09/14/iphone-8-battery-sizes-down-about-8-percent-from-predecessors

Tek ümidimiz yeni işlemcinin az güç harcaması olacaktır.

Şebekeyi ifade edyor şebeke bandi yani.. arabistan ülkelerinde facetime yok sadece model numarasi değil seri numarasida önemli bnm iphone 7 yurtdişi ama sanirsam fransa üretimiydi facetime var bu model olarak belirlenmez seri numarasi ile belli olur..!!dikkatli olmak lazim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 15 Eylül 2017; 10:20:47 >
  • Ben bi kaç ay önce yorum yapmiştim apple işlemciyi yenileyip bataryadan kisicak bi işlemci ile adamlar performans ve kullanim saglmaya calişiyor apple her sene yaptiği şey kisacasi 2900-3000amh bile zor görürsünüz işlemciyle Yenileyip bataryadan kisiyolar maliyet ortada apple bu yapar da yapar:))

• İdeal iPhone 8 plus paketi (tüm özelliklerini kullanmak üzere gereken aksesuarlar da dahildir). Bedeli 1083 USDcik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 15 Eylül 2017; 10:32:26 >
  • Teşekkürler cevap için.

Hocam yukarıdaki mesajınızı gördüm şarj kablosu çıkmayacak mı içinden :S

Birde iphone 8 tercih etmenizin özel bir nedeni var mıdır? Ben açıkçası hiçbir fark göremedim.
    Iphone 7 kullanıyorum, iphone x renkli gelmediği için geriye yeni gold rengi seçeneği ile iphone 8 kalıyor ama onuda temin etsem mi emin olamadım:s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 15 Eylül 2017; 10:47:46 >
  • APOLL0 kullanıcısına yanıt
    al2t kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm ama geçen mart ayından beri Türkiye'de global garanti kaldırıldı. Talebin fazlalığı nedeniyle hükümetin baskısı ile Apple'ın bu kararı aldığı ve Türkiye'yi uluslararası garanti listesinden çıkardığı söyleniyor. Aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz:
    Habertürkhthayat.haberturk.com
    Yurtdışından telefon alacaklara kötü haber!
    http://www.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber/1422450-iphone-ve-ipadlerin-turkiye-garantisi-hakkinda-onemli-gelisme

https://tr.sputniknews.com/bilim/201703111027595677-apple-turkiye-garanti-listesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 15 Eylül 2017; 10:56:33 >

İçinden çıkacaklar bunlar:

Ama hızlı şarj istiyorsanız Type-C adaptör ve yine uyumlu Type-c>Lightning kablosunu ayrı almanız lazım.

Ben iphone 8 almayacağım (i7 plus elimdeyken). Sadece paket kaç para tutar diye bir bakayım dedim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 15 Eylül 2017; 10:52:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.