< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 22 Aralık 2024; 21:7:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (673. sayfa)
-
-
HyperOS 1.0’lı Android 14’lü Redmi telefonda da arayüzdeki fps düşmeleri kayboluyor bölgeyi fransa yapınca. Sadece iOS değil Android’de de fark olum yönde oluyor. Fransayı yada fransızları hiç sevmem (Çanakkale’de bize karşı savaştılar) fakat planlı eskitmeye karşı mücadele etmelerini örnek almalıyız. Çıkardıkları yasayı ve neden bunun bir benzerinin Türkiye’de de olması gerektiğini anlattım. Toplumsal farkındalık oluşturmaya çalışıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/planli-eskitmeye-karsi-mucadele-yasasi--159054812
Sabah gazetesinin internet sitesinde köşe yazısı yazılmış konuyla ilgili daha yeni.
sabahPlanlı eskitmeye karşı yasa!https://m.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/sb-mevlut_tezel/2024/11/30/planli-eskitmeye-karsi-yasa/amp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam Bu uygulamaların İos 15 üzeri ios 16 üzeri destekleme durumu falan Fransada nasıl Gerçekten Bölge Fransa’da Düşük güç modunda bile videolar kasmazken ısınma minimumdayken Türkiye’de Hem videolar 1080p 60 fps falan yaptığında takılıyor bir de telefon ısınıyor bu çok adi ve şeref yoksunluğu gerektiren bir şey buna bir eylem bir şey yapılmalı halk bilinçlenmeli resmen salak yerine konuyoruz Bu bilinçli eskitmeyi Yıllar yıllar önce bir nokia telefonda keşfetmiştim ama iphone’da ne kadar adice bir şey olduğu kat kat ispatlanmış..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözüm çok basit;
https://forum.donanimhaber.com/planli-eskitmeye-karsi-mucadele-yasasi--159054812
Ellerini indirip kaldırarak maaş alan milletvekillerimiz bu konuya da ellerini kaldırırsa sorun kökünden çözülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam onlara kalırsa işimiz yaş Böyle ne bileyim Fatih altaylı gibi gazeteciler jahrein gibi yayıncılar falan desteklerde Twitter’da 3 5 gün trend olursa bir ihtimal ama Hükümetin bir çıkarı varsa bu işte hiç zannetmiyorum
Hocam Sen Fransa App store’a baktın mı İos bilmem kaç üstü deyip yüklenmeyen veya yüklense bile çalışmayan güncelleme yap diyen fransız uygulamalar var mı acaba çünkü o da aslında bir bilinçli eskitme aynı uygulamayı belli bir zaman geçtikten sonra çalıştıramıyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamaların kendisi en düşük iOS sürümünü belirliyor. Zaten mağazada uygulama detayında yazıyor en düşük iOS sürümü. Bölgeye bağlı değil yani geliştiricinin seçimi. Fakat bazen Apple yeni iOS sürümlerinde eski iOS sürümleri için kodlanan ve yeni iOS'a adapte edilmeyen uygulamaları yeni iOS'ta çalışmasına izin vermiyor. Bunu ayrıca işlemcileri gizliden yavaşlattığı dönemde sükse yapan uygulamalar içinde yapmıştı. Mağazadan kaldırmaya zorladı uygulamaları. Örneğin CpuX gibi bir uygulama işlemci ve gpu ile alakalı bütün hesaplama testlerini yapıp sonuçları veriyordu. Bunu çalışmaz yaptılar yeni iOS sürümlerinde. Alternatifi de yok maalesef. Ben sık sık aldığım iPhone'ların veya diğer iPhone'lara yükleyip gpu fp32 puanlarını öğreniyordum. Kendi açımdan kötü oldu bu. Hilesi ortaya çıkmasın diye hile açığa çıkaran uygulamayı kapattı apple şeytanı.
Arşiv niteliğinde bir konu oluşturacağım şahsen yukarıda verdiğim bağlantıdaki konuda. İleride eğer böyle bir kampanya olursa kaynaklarıyla beraber bu konuyu baz alarak daha rahat kamuoyu oluşturabiliriz. Kendime düşen payı yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça, denk geldikçe. Bunu yapmayı şimdi planladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam gerçekten çok iğrenç bir şey bir iphone 6 var Bölge Fransa yapınca 2014 senesine dönüyor daha dün almışsın gibi Türkiye yapıyorsun tamam 10 senelik artık eskimiş bu diyorsun.Ama bu kapitalist düzen sanırım sadece fransızlar fark etmiş şu ana kadar tüm dünyada batı ülkelerini düşünürsek..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X