< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (670. sayfa)
-
-
Battery stats kestirmesine en güncel tarihli Analytics logunu okutursanız pilin durumuyla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz iPhone üzerinden.
Örnek, iPhone 8 normalde pil 1821mah fakat benim cihazdakinde 2090mah pil var. %14,77 daha yüksek kapasite ve pilde kullanım süresi demek bu aynı zamanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz dfu moda sorunsuz geçiyor. Bilgisayar ve iTunes tanıyor fakat; yükleme işlemi sırasında, cihaz bekleniyor ekranında, iPhone boot olup açılıyor. iTunes 4016 hatasını veriyor. Şimdilik bir sıkıntı yok. iOS 16.7.9 vs çıkınca denerim artık. Teşekkürler.
Muhtemelen iTunes kaynaklıdır. Ben 3uTools ile sorunsuz işlem yapacağınızı düşünüyorum. Telefonunuz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben bu konuda baya acemiyim. bu dediğinizi tam olarak nasıl yapabilirim?
kısaca anlatabilir misiniz veya okuyabileceğim bir link var mıdır? teşekkürler
-
Teşekkürler. İkinci telefon (diğeri iPhone 14) olarak aldım. Fiyatı da uyguna gelince cezbetti. (5200₺) Cihaz tertemiz ve hiçbir sıkıntısı yok. Bu fiyata daha mantıklı cihaz yoktu. Android’leri incelerken arayüzlerinde kayboldum. Zaten merak ediyordum bu telefonu. Tuşlu iPhone’ların son temsilcisi iPhone 8. CarPlay’i yeter. Kablosuz şarj dahi var.
Kestirmeler uygulamasına Battery Stats kestirmesini yükleyip çalıştırın, daha sonra Ayarlar - Gizlilik ve Güvenlik - Analiz ve iyileştirmeler - Analiz verileri - En güncel tarihli Analytics logunu bulup açın - Sağ üstten paylaş butonuna basıp Battery Stats butonuna basın alttan
Cycle - Pil döngüsü
Nominal - Anlık pil kapasitesi
hocam öncelikle teşekkürler.
ben bu konuda baya bilgisizim malesef. hiç kestirme kullanmadım.
kestirmelere girdiğimde battery stats şeyini bulamadım malesef :(
-
iPhone 8 ömrünü doldurdu be hocam
Tabiki bir iPhone 14 hızında değil. Apple şeytanının planlı eskitmesi hissediliyor. Fakat asgari standartları da karşılıyor. Bu fiyata satılan android’lerde ne OIS var ne 4K video kaydı var ne Siri var ne de CarPlay gibi rahatı var. Tanıdık bilindik arayüz, bildiğim sevdiğim iOS.
iPhone 8 ile çekildi.
maddi sıkıntılardan ötürü model düşürmem gerekiyor s23 ü satıp iphone 8 almayı planlıyorum. bi süre idare eder mi bu telefon, bazı uygulamalar belli ios sürümü altında çalışmıyor. çalışmayan uygulama vs var mı sıkıntı yaşar mıyım
-
8’lerin 128 ve 256 gb olanları nand’ları dolayısıyla biraz daha hızlı cihazlar. 8 Plus’larda aynı şekilde.
Bunların dışında fotoğraf ve video kaliteleri de zamanının en iyilerinden. OIS’li kameraya sahip ve 4K video çekebilen android telefon yok iPhone 8 fiyatında.
8 plus alınır mı? Kime sorsam artık çöp diyor kararsız kaldım.. se 2020 modeli de kafamı kurcalayan
Keyfiniz bilir. İş görüyor mu, görüyor.
öncelikle teşekkürler hocam. sayenizde çözdüm olayı.
bu şekilde görünüyor durum. sizce nasıl?
iphone 8 plus, 3400 mah batarya var. deji.
%84 e mi düşmüş batarya sağlığı doğru mu anlıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 29 Haziran 2024; 15:38:17 > -
Pil Kapasitesi: 3123mah (anlık)
Döngü: 907
Pil sağlığı: %84,89
batarya ölmüş çok net :) farkettim zaten.
ilk aldığımda yaklaşık 1.5-2 sene önce bir günü çok rahat çıkartıyordum. şimdi 12-14 saat anca :)
teşekkürler.
cihaz değiştirme planım var, maddiyata göre olmazsa bunun bataryasını yine deji ile değiştirip 1-2 yıl daha gidebilirim.
-
SOT ekran açık kalma süresi önemli, 1 günde 12-14 saat SOT verebiliyorsa bu hala iyi demek. 8 bucuk saat sot veriyor gibi benim düz 8. iPhone 14, 10 saat SOT veriyordu düştü o da 8 saatlere pil sağlığı düştükçe.
Arama ve Ses kalitesini arttırır aynı zamanda pil ömrünü arttırır demişler yabancılar şu kodu girince. Benim 8’de denedim 2g modunu aktif etti sanırım. Daha önceden sadece 3g ve 4g’ye bağlanıyordu şimdi bu ikisi çekmeyince 2g varsa ona bağlanıyor. Hayat kurtarır acil durumlarda..
*3370#
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X