SOT dediğiniz nedir hocam tam olarak? ayarlardan baktım ortalama 6 saat 15 dk ekran süresi görünüyor. |
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (671. sayfa)
-
-
Screen On Time (ekran açık kalma süresi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır
bu ekranda benim 6 saat 15 dk yazıyor.
batarya ciddi ciddi ölmüş demek ki tam tahmin ettiğim gibi :)
-
Deji değişiö ücretini 1000 tl dediler iphone servisinde. Batarya sağlığı %78 ve bazen 3-5 düşüyor batarya. Ne dersiniz mantıklı mı yoksa satıp 3-5 ekleyip başka birşey mi alınmalı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İş telefonu olarak yine iPhone 6S var. 2 çekirdekli işlemcili 6S fakat o telefon, 6 çekirdekli işlemcili iPhone 8’den ilginç bir şekilde daha hızlı çalışıyor.
abi deji bataryanın kendisi zaten 600-700 tl
1000 tl işçlik mi olur. :)
düz bir telefoncudan 100-200 liraya taktırırsınız.
-
yok hocam toplam 1000 tl :)
O zaman normal kabaca benim dediğimle aynı şeye geliyor.
Ben de aynı ikilemdeyim bu aralar karar veremiyorum
Maddi duruma göre karar verip devam edecegim muhtemelen tercihim batarya değişimi olacak 😀
Arkadaşlar sıfır kullanılmamış bir iPhone 8 plus satın aldım. iOS 11 sürümü ile çıktı kutudan, Apple store bağlanmıyor, kamera kalitesi güncelleme ile dusecek diye hemen güncelleme işine girmedim ama sanırım guncellemeye zorluyacak uygulamalar için, bir yonti.var midir ki bu sürümde kullanmanın, hala ios 11 de kullanan arkadaş kaldı mı
bence hiç dokunma hocam
hatta koy kutusuna o sürümüyle kalsın😁
Hocam aslında niyetim benimde o, kamera falan efsane güzel şu an, guncelleyince muhtemelen kalite düşecek diye elim gitmiyor dokunmaya. Ama Apple store hiç baglanmadigi için hiç bir uygulamada inmiyor ki telefona, bu şekilde alo demek için sadece kullanılır 😂
hocam 3-5 seneye sürümü için bile iyi para eder diye düşünüyorum 😁
iPhone 8’in bölgeyi Fransa yapıp yeniden başlattım. Telefon atikleşti. Fotoğraf çekerken donmamaya başladı.
Bu Apple şeytanının garezi bize demek ki. Apple şeytanı, Fransa’dan ceza yemişti planlı eskitme ile mücadele yasasını ihlal ettiği için..
SSD hızları aynı. İşlemcinin yularını saldı herhalde.
Evet tam tahmin ettiğim gibi, CPU’yu kısıyor Apple, Türkiye seçince.
iPhone 8 (A1905, MQ6H2TU/A) iOS 16.7.8 (en güncel sürüm)
Fransa bölgesini seçince;
Türkiye bölgesini seçince;
Türkiye bölgesini seçince;
CPU performansı 178478 -> 136515’e düşüyor. Bu -%23,51 daha kötü işlemci performansı anlamına geliyor.
CPU MIPS performansı 32221 -> 30298’e düşüyor. Bu -%5,96 daha kötü işlemci performansı anlamına geliyor.
GPU performansı 70140 -> 91738’e yükseliyor. Bu +%30,79 daha yüksek grafik işlemci performansı anlamına geliyor.
RAM performansı 90674 -> 89534’e düşüyor. Bu -%1,25 daha kötü RAM performansı anlamına geliyor.
Arayüz performansı 103343 -> 98666’ya düşüyor. Bu -%4,52 kötü Arayüz performansı anlamına geliyor.
Genel performansı 442935 -> 416453’e düşüyor. Bu -%5,98 daha kötü performans anlamına geliyor.
Hissiyat olarak, Fransa bölgesi seçilince işlemci performansı yükseldiği için cihaz daha akıcı çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 8 Temmuz 2024; 1:34:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cihaz 8 plus , son zamanlarda bende wifi sıkıntısı olmaya başladı.
wifi bağlıyken internet kesiliyor, hiç işlem yapamıyorum, mobil veriyi açıp öyle kullanabiliyorum sadece.
sorun bağlantımdan değil, çünkü aynı bağlantıyı android cihazımda veya tabletimde sorunsuz kullanabiliyorum.
muhtemelen bir ayar veya başka bir sıkıntı var ama çözemedim.
bilgisi fikri olan var mıdır?
-
Bir anlık kızgınlıkla tek hamlede telefonu kırdım. 3’e bölündü iPhone 8. Bu anten çizgilerinin olduğu yerler zayıf noktası bu telefonun. X ve üstü bu şekilde 3’e bölünmezdi. Yedeğim vardı hali hazırda. Gittim yine 8 aldım. Sıkı bir pazarlıkla 4800 tl’ye düşürdüm. Yine cihaz tertemiz ve en ufak bir sorunu yok. Rengi siyah bu defa. Bunun ssd’si toshiba marka öncekinden daha akıcı çalışıyor cihaz, bölgeyi Fransa yapmadan. iOS 16.7.8’i dfu moduyla yükledim.
Düşürdüyseniz telefonu Wifi/Bluetooth anteni temassızlık yapıyor olabilir bir ihtimal.
yok hocam düşürme falan olmadı. tahminim yazılımsal bir şey var.
-
tam 2 sene önce bunu almıştım.
2 senenin yaklaşık 1-1.5 senesi gayet başarılıydı ama sonrasında malesef batarya öldü.
cihaz değişikliği mi yapsam diye düşündüm ama fiyatlar çok tuzlu olduğu için aynısından biraz önce bir daha sipariş ettim.
ortalama 2 sene daha beni götürür sonrasına bakarız :)
woyax deji türkiyeiPhone 8 Plus Mucize Batarya Deji 3400mAhhttps://woyax.com.tr/iphone-batarya/656-iphone-8-plus-mucize-batarya-deji-3400mah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 9 Ağustos 2024; 12:21:28 > -
beyler selamlar.
şunun iphone için olanını arıyorum bir türlü bulamadım yok mu böyle bir ayar acaba?
@hakansezginel Telefonu tamire vermeden önce bunu kesin yapmalısın!
♬ Dancin - ShinnCV Remix - Short Version - ShinnCVHakan SezgineltiktokTelefonu tamire vermeden önce bunu kesin yapmalısın!https://www.tiktok.com/@hakansezginel/video/7280187009090473221 -
8 plus cihazıma, deji bataryayı taktım,
günlük 6-7 saate düşen şarj sürem ortalama 24 saate yaklaştı yine :)
dünya varmış.
beni 1-2 sene daha idare eder böyle sonrasını düşünürüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X