< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (669. sayfa)
-
-
selamlar.
deji batara kullanıyorum. ayarlarda batarya saglığını hep %100 gösteriyor ama bu doğru değil imkanı yok.
Bunu kontrol edebilmenin bir yolu var mı acaba?
-
Eşimin iPhone 7’sindeki orijinal kapasiteli Deji bataryanın sağlığı düşüyor
Benim 8 Plus’da (ve kızımın 7 Plus’ında) yüksek kapasiteli Woyax var, değişeli birkaç ay oldu hala %100
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 senden fazla oldu deji kullanıyorum.
baya baya şarj kapasitem azaldı ama hala 100 gösteriyor.
düşmemiş olmasına imkan yok o nedenle merak ediyorum
-
Sizinki hangi modelden, standart kapasiteli olan mı yoksa arttırılmış kapasiteli olan mı?
woyax deji türkiyeWoyax Deji Türkiyehttps://woyax.com.tr/s-1/index/hizli_urun_ara-batarya/kategori_2-iphone_batarya/uyumlu_modeller-iphone_8_plus
bu hocam
woyax deji türkiyeiPhone 8 Plus Mucize Batarya Deji 3400mAhhttps://woyax.com.tr/iphone-batarya/656-iphone-8-plus-mucize-batarya-deji-3400mahhaziran 2022 de almıştım nerdeyse 2 yıl olmuş.
ilk aldığımda çok rahat 1 günü çıkartıyordum . şimdi yine 12-13 saate düştü :)
ama pil sağlığında %100 görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 22 Mayıs 2024; 21:18:1 > -
Benim de 3400 olan diğer model
Sanırım arttırılmış kapasiteli olanlarınki göstermiyor
Üstte yazdığım gibi eşimin standart (i7) kapasiteli olan Deji’nin azalıyor
farklı bir yazılım vb başka bir yolla bakabilir miyiz?
-
deji batarya kullandığım için ayarlarda batarya sağlığı doğru görünmüyor.
bunu ekstra bir yazılım vs ile kontrol edebilme şansım var mı?
-
Usta 8 plus yada se 2020 modeli almayı düşünüyorum. Sence hangisini alayım? Kime sorsam 2side çöp diyor kafam karıştı. Kapasite olarak en düşük sanırım 128gb almam gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben 8plus 64 kullanıyorum, hafıza sıkıntı 128 den aşağısı yetmez.
pil dışında pek bir sıkıntım yok şuan günlük kullanımda benim işimi görüyor.
şu ekonomide telefona yatırım yapacak durumda değilim o nedenle devam ediyorum kullanmaya :)
diğer cihaz hakkında bir fikrim yok açıkcası.
-
Fotoğraf video sosyal medya yetsin yeterli. Kamerası iyi sanırım halen? 128 almayı düşünüyorum.. fiyat olarak acaba 2.el ne kadar verilir..
kamera çok iyi değil ama idare eder. günlük işlemler sosyal medya vs için bence hayli hayli yeter.
fiyat için pek bir bilgim yok, valla benim cihazın bataryası değişti,1 kere garantiden anakart değişti.
5k veren var şuan ama yenileme şansım olmadığı için kabul etmedim :)
-
Netten baktım da 8-9k arası para istiyorlar. Realme c55 kullanıyorum tatmin etmiyor maalesef
kendi ayarı dışında, pil sağlığını kontrol nasıl edebilirim hala bulamadım?
deji batarya olduğu için %100 çıkıyor malesef.
-
Uygulama kurmanız lazım sanırım olursa. Android'de aida64 iyi. İos var mı bilmiyorum
varmış indirdim. teşekkürler.
burda battery kısmında şarj yuzdesini gösteriyor sadece birde içerde capacity diyor
bana lazım olan burası mı acaba
-
Capacity önemli
2691 mah yazıyor.
-
Bugün ikinci telefon olarak yenilenmiş sertifikalı gümüş iPhone 8 64gb aldım. Easycep’ten. Cihazın donanımında herhangi bir sorun yok ve tertemiz. Sadece Dfu modundayken iOS yüklenmeye çalışılınca cihaz yükleme ekranını atlayıp açılıyor. iTunes 4016 hatasını veriyor. Thunderbolt portu da dahil olmak üzere çeşitli kablolarla diğer usb portlarında da denedim yinede dfu moduyla iOS kurulumuna cihaz izin vermedi. Bende cihaz üzerinden iOS 16.7.8’i yükleyip sıfırladım. Daha sonra cihazı recovery moduna alıp iTunes kullanarak daha önceden indirdiğim iOS 16.7.8 ipsw dosyasını shift+del ile sorunsuz yükledim.
Türkiye’de aynı fiyat bandında satılan bütün android telefonları inceledim. Arayüzlerinde kaybolmuş hissettim. Android çok çetrefilli gözüktü. Tablette android kullanırım fakat telefonun tıkır tıkır çalışması gerekir, basitlik sadelik bir tek iPhone’da var. En son iPhone’dan başkası yalan deyip iPhone aldım yine. Performansı şimdilik idare eder. Uygulamaların önbellekleri şişince belli olur gerçek durum. Pil sağlığı %100. Şu yaz sıcaklarında kalıcı bir sıcaklık yok cihazda, anlık olarak ısınıp kendi soğuyor yine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X