Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yurtdışından getirip bir iyilik yapabilecek varmı 8 plus silver lazım telefonsuzum ankaradan direk elden alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Kutuda ne olacak, telefon, kulaklık+adaptör, şarj adaptörü ve kablo o kadar.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalcolM-X- -- 23 Eylül 2017; 0:44:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz_28.

kardeş hayırlı olsun,nerden aldın acaba bende almayı düşünüyorumda

Vodafone den aldim hocam 250 euro pesin ayda 45 euro

11 gb internet konusma mesajlasma sinirsiz duzenli 4 senedir faturami odedigim icin indirimli verdiler bana ev interneti esiminki red tarife oldugu icin uyguna aldim x alacaktim ufakmis birde hosuma gitmedi

• Ilk benmi aldim acaba:)

• X olunca bu sene 8e rağbet yok. 2 ay sonra X alırken kalabalıklaşır buralar.

• O degilde ben pil konusuna taktim. iPhone X pili iPhone7 den 2 saat fazla gidiyor yaziyor applein sayfasinda. Iphone7 nin pil süresine bakiyorum 6S ten 2 saat fazla gidiyor yaziyor. 6S in pil süresine bakiyorum hicbirsey yazmiyor

• Merhaba arkadaşlar,

iPhone 8plus 64gb aldım . Şuan için gayet memnunum.Sormak istediğiniz bi şeyler varsa sorabilirsiniz :) (865$ tax dahil)

• Hocam iphone 7 deki kronik sorunlar giderilmiş mi

• Bir yakınım haftaya İtalya'ya gidecek 8 Plus maliyeti ne olur bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 23 Eylül 2017; 6:27:5 >
  • Work and travel programı aracılığıyla Amerika’dayım yarın dönüyorum ama yeni iPhone’u almayı başarabildim.8 plus space grey 64GB.

• Halloween97 H kullanıcısına yanıt
    hayirlisi olsun hocam Tr ye gelsin bende goldunu alicam

• 4explorer4 4 kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın ;) iPhone 8 Plus 64 GB cihazınızın kutusunda yazan ürün kodu nedir ? Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bir yakınım haftaya İtalya'ya gidecek 8 Plus maliyeti ne olur bilgisi olan var mı?

949 eoru suanitalya apple sayfasında. 100 euro tax free alsanız 840-850 euro civarına gelir buıda ortalama 3000 tl filan yapar.
  • MalcolM-X- kullanıcısına yanıt
    Hocam duvar kağıtlarında pembe ve sarı tonlarında seçenekler var mı? Bazı iPhone 8 inceleme videolarında iOS 11'de olmayan duvar kağıtları gördüm fakat dışarıdan yükleme olup olmadıklarını anlayamadım.
  • Hepsiburada 31 Ekim stok tarihi belirlemiş, hiç getirmesinler bu nasıl iş böyle yahu ?
  • İphone 8 A1897 iphone 8 plus A1905 olsa gerek türkiye de garanti sürecesi geçmesi için..avrupa cihazi yani..bilgilendirelim dedk:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 23 Eylül 2017; 19:29:18 >
  • lprcrc kullanıcısına yanıt
    hiç bir yerde ne zaman çıkacağına dair bilgide yok. ip7 14 ekimde çıkmıştı geçen sene yine o taeihlerde çıkar diye düşünüyorum ekim sonu çok geç alcak olanlarda almaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes81

Hocam duvar kağıtlarında pembe ve sarı tonlarında seçenekler var mı? Bazı iPhone 8 inceleme videolarında iOS 11'de olmayan duvar kağıtları gördüm fakat dışarıdan yükleme olup olmadıklarını anlayamadım.

Baya var hocam hemde

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]baya

• Telefone oynadiginda resimlerede oynuor

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/119284/a2a5f991-3812-435e-80da-c0493660344c.png[/simage

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.