Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple online store üzerinden canlı chatle konuştum Amerikada internetten önsipariş geçerek iPhone X almayı planlıyordum fakat Türkiyede geçerli bir model numarası gelip gelmeyeceğini garanti edemiyorlar yani rastgele bir model numarası geliyormuş internetten siparişte. Bana türkiyedeki satışı beklemen daha iyi olur diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Versace precious kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında inceleme videolarında youtubeda aratırsanız, iPhone 8 versiyonlarını farklı marka wireless standlarında çalıştığı görülüyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

Yurtdışında inceleme videolarında youtubeda aratırsanız, iPhone 8 versiyonlarını farklı marka wireless standlarında çalıştığı görülüyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Banada zaten satıcının çok bilgili olduğu hissi gelmedi açıkçası. Denemek lazım. Tekno marketlerde falan açık ürünler bulursak deneriz artık :) Eve gereksizde ofise almak istiyorum ucuz yollu bir tane. Gün boyu masada duruyor zaten şarj olsun arada bari.
  • sultansari kullanıcısına yanıt
    illa cihazın alındığı ülke olmasına gerek yok herhangi bir ülkeye 3 ay içinde giriş çıkış yapılması yeterli
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • 3 renk'ten Gold plus tercih ettim Cuma elimde olur inş...

Kamerada gerçekten fark açınca note8 'den kaydım...

Pişman olmam inş...

Bu seferki gold biraz farklı hoş görünüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: izzard

quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

Telefonunuz hayirli olsun. Bende dusunuyorum bu cihazi da, citirdama sesi nedir acaba? Ne durumlarda oluyor veya cozumu var mi?

Sağolun hocam.

Telefonla konuşurken geliyor şimdilik çözüm bulamadım.

@İzzard merhaba :)

Öncelikle hayırlı olsun yeni cihazın.

Genel—>Erişilebilirlik—>İşitme yardımı uyumluluğunu açık olarak ayarlayıp ahizeni tekrar kontrol eder misin? Çıtlama sesinin hafifleyeceğini düşünüyorum.

Sağolun hocam ;)

Deneyeyim.

• İphone X ne zaman ülkemizde satışa çıkar bilen varmı arkadaşlar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

Telefonunuz hayirli olsun. Bende dusunuyorum bu cihazi da, citirdama sesi nedir acaba? Ne durumlarda oluyor veya cozumu var mi?

Sağolun hocam.

Telefonla konuşurken geliyor şimdilik çözüm bulamadım.

@İzzard merhaba :)

Öncelikle hayırlı olsun yeni cihazın.

Genel—>Erişilebilirlik—>İşitme yardımı uyumluluğunu açık olarak ayarlayıp ahizeni tekrar kontrol eder misin? Çıtlama sesinin hafifleyeceğini düşünüyorum.

Sağolun hocam ;)

Deneyeyim.

Sonucu buraya yazarsan Hocam arkadaşlarda bilgilensin :)

• izzard İ kullanıcısına yanıt
    Sanırım sorunu güncelleme ile çözecek apple. Eğer sorununuz bu ise.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    iPhone 8 gürültü sorununu çözmek için güncelleme geliyor!
    https://shiftdelete.net/iphone-8-gurultu-sorununu-cozmek-icin-guncelleme-geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: apple34

İphone X ne zaman ülkemizde satışa çıkar bilen varmı arkadaşlar?

Kasım sonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için

• Almanyadayım, kendime iPhone 8 aldım. Diğer pilot arkadaşımın 1 tane telefon getirme hakkı var. Paraya ihtiyacı yok, dileyene iki tarafı da üzmeyecek fiyattan 8 yada 8 Plus getirebilirim. Önümüzdeki Çarşamba dönüyorum, Antalya'dayız. Elden teslim de edebilirim. Pm atınız.

• Dün amerikadan 64gb plus siyah rengini aldığım telefon.Güzel bir teklif gelirse değerlendirebilirim yok gelmez ise kullanıcam gibi duruyor.
  • kalec K kullanıcısına yanıt
    Attığınız ilk mesaja karşılık iyi bir teklif istiyorsanız forumdan birine hediye edin (güzel bir teklif olacaktır ), yoksa kendiniz kullanın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Apple online store üzerinden canlı chatle konuştum Amerikada internetten önsipariş geçerek iPhone X almayı planlıyordum fakat Türkiyede geçerli bir model numarası gelip gelmeyeceğini garanti edemiyorlar yani rastgele bir model numarası geliyormuş internetten siparişte. Bana türkiyedeki satışı beklemen daha iyi olur diyor

İp8+ Türkiye'de hangi modelleri garantili bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terapistci -- 28 Eylül 2017; 11:54:15 >
  • 1905 GSM olması lazım

• Arkadaslar 8 serisi nezaman satisa cikiyor turkiyede.?

Birde suan 5s kullaniyorum fakat yetmiyo hizi dusuk kalmaya basladi artik.aslinsa kafam da 7 serisin den almak vardi cunku seneye x in yeni surumunu almayi planliyorum tam ekran olayindan dolayi.velasin 7 mi yoksa 8 mi almaliyim seneye degisim yaparken degeri de cok kaybolmasin diyorum.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 28 Eylül 2017; 12:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: apple34

İphone X ne zaman ülkemizde satışa çıkar bilen varmı arkadaşlar?

Kasım sonu

X'in Kasım sonu resmi olarak TR'de satışta olması imkansız en iyi ihtimal Aralık sonu benim tahminimse yılbaşından sonraya sarkacağı yönünde
  • X yurt dışı fiyatları belli mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.