Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika 1000$ ama yurt dışından kastınız hangi ülke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crrelax

Amerika 1000$ ama yurt dışından kastınız hangi ülke

Avrupa fiyatları demek istediğim aslında eksik olmuş. Almanya özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboBoosted

quote:

Orijinalden alıntı: crrelax

Amerika 1000$ ama yurt dışından kastınız hangi ülke

Avrupa fiyatları demek istediğim aslında eksik olmuş. Almanya özellikle.

1200€ civarlarında olur büyük ihtimalle

• iPhone X Almanya fiyatları

64 GB=1149€
    256 GB=1319 €

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 28 Eylül 2017; 15:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Almanyadayım, kendime iPhone 8 aldım. Diğer pilot arkadaşımın 1 tane telefon getirme hakkı var. Paraya ihtiyacı yok, dileyene iki tarafı da üzmeyecek fiyattan 8 yada 8 Plus getirebilirim. Önümüzdeki Çarşamba dönüyorum, Antalya'dayız. Elden teslim de edebilirim. Pm atınız.

Arkadaşlar telefon satıldı. Kendiminkini de sattım. Sadece 2 adet bayan kabin memuru arkadaşın alma hakkı var. Çarşamba gününe kadar 2 adet telefon hakkı kaldı yani, isteyen olursa benimle iletişime geçsin. ADB, AYT ve IST havalimanlarında elden teslim edebiliriz.

• İphone 8 kullanıyorum, abd den aldım. Varsa sorularınız cevaplayabilirim

• Metal arka olsa bence daha güzel olacaktı X ama kablosuz şarj için mecbur cam yaptılar. Birsürü test var cam zaten illa kırılır ama benim için önemli olan çizilmesi. İnşallah kolay çizilmiyordur. Kılıfsız ve koruma camsız kullanırım çünkü. 7 plus camı hiç biryere sürtmeden çok temiz kullanımda bile kılcal çizikler oluşuyor. X dedikleri gibi daha dayanıklıdır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 28 Eylül 2017; 16:31:42 >
  • Şu an iphone 7 kullanıyorum. X i beğendim fakat renk seçeneğinin olmaması ve touch id den memnun olmam dolayısıyla karamsar kaldım.

iphone 7 ile 8 arasında çok bir fark yok zaten, sizce 7 den 8 plus a geçsem iyi bir tercih olur mu?
    Telefonda en çok kameraya önem veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 28 Eylül 2017; 16:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Metal arka olsa bence daha güzel olacaktı X ama kablosuz şarj için mecbur cam yaptılar. Birsürü test var cam zaten illa kırılır ama benim için önemli olan çizilmesi. İnşallah kolay çizilmiyordur. Kılıfsız ve koruma camsız kullanırım çünkü. 7 plus camı hiç biryere sürtmeden çok temiz kullanımda bile kılcal çizikler oluşuyor. X dedikleri gibi daha dayanıklıdır umarım.

Arkası metal olunca, sadece çizilmesin diye silikon ıvır zıvır kılıflar alıyordum.

Fakat arkası cam olunca mutlaka sert kılıf kullanılması gerekiyor. Ne olursa olsun, cihaz birşekilde elden kayabiliyor. Arka cam değiştirme maliyetini de ekran değişimiyle aynı fiyat diyorlar.

En korunaklı kılıf, Apple' ın şu silikon kılıfları olarak gözüküyor. Düşmeleri ciddi oranda emiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Şu an iphone 7 kullanıyorum. X i beğendim fakat renk seçeneğinin olmaması ve touch id den memnun olmam dolayısıyla karamsar kaldım.

iphone 7 ile 8 arasında çok bir fark yok zaten, sizce 7 den 8 plus a geçsem iyi bir tercih olur mu?
    Telefonda en çok kameraya önem veriyorum.

Apple' ın en güzel tarafı yuvarlak parmak izi okuyucusu zaten. Çok iyi algılıyor.
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Evet artık kırılacak tabi. Ben kılıfsız kullanırım çizilmeye dayanıklı olsun cam yeter. Arada apple deri kılıfı var onu takıyorum. Apple silikon ve deri kılıfları çok kaliteli ve yeterli korumada sağlıyor bence.
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 den 8 e geçilmez ama büyük istiyorsanız, 8 plusa geçilir. Hani 8e geçmek için değil de büyüğe geçmek amacıyla 8 plus alınır. Ama eğer X i beğendiyseniz, direk alın bence. Kendi fikrim tabi ama ben X i çok beğendim. Bundan sonraki senelerde çıkacak İphone larında X şekline benzeyeceğini düşünüyorum. İphone 6 dan beri devam eden bu tasarım bu sene nihayete erdi artık. Ki 4 sene aynı tasarımla telefon çıkarmak fazla bile oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hocam 7 den 8 e geçilmez ama büyük istiyorsanız, 8 plusa geçilir. Hani 8e geçmek için değil de büyüğe geçmek amacıyla 8 plus alınır. Ama eğer X i beğendiyseniz, direk alın bence. Kendi fikrim tabi ama ben X i çok beğendim. Bundan sonraki senelerde çıkacak İphone larında X şekline benzeyeceğini düşünüyorum. İphone 6 dan beri devam eden bu tasarım bu sene nihayete erdi artık. Ki 4 sene aynı tasarımla telefon çıkarmak fazla bile oldu.

Hocam bende 7 kullanıyorum X ve 8 plus arasında kaldım. FaceID ağır gözüküyor
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Ben de senin gibi kararsızım arkadaşım. Apple anlayamadığım bir şekilde ona yakışmayan hamleler yapıyor. Eski Apple nerede yahu? Mesela 4, 4S gibi efsanevi bir kasayı çıkaran Apple 2017 yılında neden böyle şeyler yapıyor? Sen ne düşünüyorsun? Yani Apple'ın benim gözümde yaptığı en iyi iş(sadece tasarım açısından bakarsak) iPhone 4 ve 4S ve iPhone 7 serisi özellikle belirtmek istiyorum çünkü bir cihaza apayrı bir görünüm kazanmış Jet Black rengi. Benim gözümde Jet Black iPhone X den de 8 serisinden de daha iyidir. Allah aşkına bu cihazların içindekini kaç kişi merak ettiği için alıyor? Bana kalırsa herkes tasarıma, renge, malzeme kalitesine bakıp karar veriyor. Gelelim X serisine;

Renk yelpazesi daha geniş olmalıydı cihazın. Anladığım ve tecrübe ettiğim kadarıyla 2018 ortasında RED(PRODUCT) gibi özel bir renk gelecektir iPhone X için. Bu renk ne olur bilinmez ama Jet Black rengi X'e gelirse çok güzel çok ihtişamlı bir cihaz olur. Ben bütünlük açısından X Space Gray düşünüyorum ama beyaz da aklımı çeliyor. Bakalım elde görmek gerek. Ama tercihim siyahtan yana olacaktır. Son dakika da beyaz gözüme hoş gelirse orasını bilemem :)

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 7 plus var. X i bekliyorum, sizi bilmem ama benim çok hoşuma gitti telefon 8 almayacağım. 7 den 8 e geçmeye gerek yok. Zaten 8 değil 7s demek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: apple34

İphone X ne zaman ülkemizde satışa çıkar bilen varmı arkadaşlar?

Kasım sonu

X'in Kasım sonu resmi olarak TR'de satışta olması imkansız en iyi ihtimal Aralık sonu benim tahminimse yılbaşından sonraya sarkacağı yönünde

www.hurriyet.com.tr
    iPhone X ne zaman Türkiye'ye geliyor? Fiyatı ne olacak? İşte detaylar...
    http://www.hurriyet.com.tr/iphone-x-ne-zaman-turkiyeye-geliyor-fiyati-ne-olacak-40589875

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hocam bende 7 plus var. X i bekliyorum, sizi bilmem ama benim çok hoşuma gitti telefon 8 almayacağım. 7 den 8 e geçmeye gerek yok. Zaten 8 değil 7s demek lazım.

Hocam 7 plus olsa bende 8 düşünmezdim ama 7 plus model ilk çıktığında bulamadığım için 7 almıştım 8 plus için ne diyorsunuz?

• Dayanıksız cam kasa yerine metal kasaya sahip olması ve fiyatının uygunluğundan dolayı iphone 7 > iphone 8

İphone X güzel cihaz ama 2 tane samsung galaxy s8 fiyatına satılırsa alınmaz 6000 TL nedir yav note 8 fiyatından gelsin işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Eylül 2017; 0:47:56 >
  • Abi ne derseniz diyin iphone X çok ciddi satış rakamlarına ulaşacak o fiyatına rağmen. Çöpte deseniz fiyasko da deseniz beğenmeseniz de birileri çıkıp o paraları verip alacak o telefonu. Şahsım iphone 8+ bekliyorum. Diyeceksiniz neden İP8 çünkü ilk defa alacağım iphone o yüzden 8 e bakıyorum. Eğer 5 bin seviyesine
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    7 den 8 e geçilmez ama büyük telefona geçme isteğiniz varsa 8 plus alınır. Yeni gold rengide bence çok güzel.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.