Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Drop testler youtube'ta mevcut, her ne kadar Note 8'de biraz daha dayanıklı olsa da yüz veya arka üstü direk düşüşlerde cam çatlamaya başlıyor, çatlayınca da (özellikle arkası) su geçirmezliğe veda edebilirsiniz.
  • Tek bişeyi merak ediyorum 7-7-plus ile gelen hişirti sesi halen devam ediyor mu.??sanirsam ettiğine dair haber gördüm :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deyiz, burası Apple bölge politikasına göre Avrupa kabul ediliyor ve fiyatlar euro üzerinden hesaplanıyor, dolar değil. Yani hesabınızın 500-700 lira üzerinde olur fiyatlar.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ben de çok merak ediyorum, ama öyle bir haber görmedim. Ancak hala mono ses kaydı yaptığı onaylandı.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Yanlişin var € olarak hesaplanmiş olsa vergiler dahil fiyatlar 8-8 plus için 6000-7000 tl bulucaktir..$ üzeri hesaplanip vergileride %50-55 arasi eklersen 4500-4900 olarak cikiyor:))

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğimiz X modeli, onun için fiyatların 6000-7000 arası olmasını bekliyorum ben çok rahat.
  • Arkadaşlar hepsiburada dan ön sipariş ile iphone 8 ve ya 8+ sipariş veren oldumu
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    bunu ben hesaplamdım Verge sitesi iphone 7 ABD ve TR çıkış fiyat farkı oranına göre artış uygulayarak bulmuş onların ne üstünden hesapladığı önemli değil o yüzden siz de önce ABD fiyatını € 'ya (mesela Almanya) ve oradan da Türkiye 7 çıkış fiyat farkı oranını hesaplayabilirsiniz
  • bugun apple’in sitesinde iphone 8 be 8 plus satiş fiyati ve ön sipariş tarihi açıklanir diye bekliyordum ama herhangi bir açiklama yok. ne zaman gelecegine dair bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

İlk partilerden cihaz alacakların dikkatine: pil şişme konusunda bazı haberler internette dolaşmaya başladı. Apple sorunlu ürünü incelemeye almış (büyük ihtimal orijinal olmaya şarl ile kullanıldı diyecektir).
    https://9to5mac.com/2017/09/29/iphone-8-plus-casing-split-open/

Samsung virali. Eleman da zaten Japon'muş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

İlk partilerden cihaz alacakların dikkatine: pil şişme konusunda bazı haberler internette dolaşmaya başladı. Apple sorunlu ürünü incelemeye almış (büyük ihtimal orijinal olmayan şarj ile kullanıldı diyecektir).https://9to5mac.com/2017/09/29/iphone-8-plus-casing-split-open/

Aldık bile artık umarım bir aksilik olmaz, bir saat sonra cihaza kavuşuyorum bir aksilik olmazsa :S
  • Ben de yurtdışından tel. Alacağım . Ip 7-8 veya 8 plus . Bu konuda Öner'i verebilirmisiniz.

• 8 alacağınıza biraz ucuzunu 7 alın. Seneye x i geliştirirler geçecekseniz ona geçersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murderer_utku kullanıcısına yanıt
    X falan gelişmeyecek. Bari yorum yapıyorsanız bilerek yorum yapın. SE gibi X de özel versiyon olarak kalacak. Yani X1 X2 vesaire o olay yok. Böyle yorum yapıyorsanız markayı takip ettiğinizi varsayıyorum ve sağdan soldan duyumlarla yorum yapılmaz diye düşünüyorum. Hala öğrenemediniz. Sallayan sallıyor valla maşallah.
  • iyi akşamlar hafta sonu 8plus gelecek ABD den hıcbıyerde sıyah rengi yokmuş Sızce dıger ıkı renkten hangisini alıyım

• 256 gb sıyahı varmış 150 dolar fark var onumu alsam karar veremedım

• quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

X falan gelişmeyecek. Bari yorum yapıyorsanız bilerek yorum yapın. SE gibi X de özel versiyon olarak kalacak. Yani X1 X2 vesaire o olay yok. Böyle yorum yapıyorsanız markayı takip ettiğinizi varsayıyorum ve sağdan soldan duyumlarla yorum yapılmaz diye düşünüyorum. Hala öğrenemediniz. Sallayan sallıyor valla maşallah.

Gelişir gelişir. X fazla kar yaparsa bu sene, gelecek yıl x te gelişir. Apple bu kafasına göre geliştirir.

• murderer_utku kullanıcısına yanıt
    Siz öyle diyorsunuz ama yorum yaptığınız firmayı daha tanımıyorsunuz bile. SE Amerika'da tüketiciyi en çok memnun eden telefon olarak listelendi ve çok sattı. SE'nin devamı geldi mi? Hayır gelmedi. Zaten gelmeyecek. Apple özel cihaz yapıyorsa o öyle kalır. Üstüne cihaz çıkartmaz. Bilginiz olsun, boşuna insanları umutlandırmayalım diye söyliyeyim dedim.
  • Bu akşam itibariyle siyah iphone 8 plus sahibiyim. Iphone 7 den sonra büyüklüğü haricinde aman aman bir fark hissetmedim.
    Şu anlık kısa süreli kullanıma istinaden diyebileceğim elden çok kaydığıdır. Telefon resmen yağ gibi süzülüyor, kılıfsız kullanmak zor olacak gibi.
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    SE bir ihtiyaca cevaben geldi, boyutu küçük ve işlemci özellikleri yeni olan bir telefon, peki x hangi ihtiyaca cevaben geldi? Madem öyle 8 ve 8 plusı neden çıkarttı? Yaklaşık 8 ölçülerinde 8 Plus ekranına sahip x varken 8 veya 8 plusa neden ihtiyaç var? İhtiyaç yok ama X'i tek başına çıkartsa beklenti 799 dolar seviyesinde olacaktı ama x deyince 1000 dolar seviyesine çıktı fiyat ve gelecek sene 8 ve 8 plusın devamı olan cihaz çıkmazsa X devam ederse küçük bir hamle ile fiyat bandını 1000 dolar seviyesine çıkartmış olacak. Kimse 799 dolar olarak beklemeyecek fiyatı, zaten cihazların gühafızası ile oynanmasıda bundan fiyatı yukarıya çekmek. Siz applen düğmeyi kaldırmış yüz tanımayı getirmişken gelecek yıl geriye giderek X'in devamını çıkartmayıp eski sistem gibi sadece ana ekran tuşu olan 8 veya Plusın devamı olan bir cihaz çıkartacağını düşünüyormusunuz? Benim elimde X olursa gelecek yıl 8 veya Plusın devamı olacak ana ekran tuşu olan cihaza neden geçeyim? Niye geri gideyim?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.