Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1672. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 20 Misafir (7 Mobil) - 18 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
34.176
Cevap
1.211
Favori
3.557.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16701671167216731674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönderdiğim S21 FE cihaz için de cevap geldi bugün. Kullandığım kılıf telefon kasasına kalıcı iz bıraktığı için 1500TL kırarak teklif verdiler ve durumu bana ulaşarak açıkladılar, ben de kabul ettim.Daha önce yazdığım gibi A72 için ilk teklifi onaylamışlardı. Alacaklar için fikir olsun diye yazıyorum.

• Merhaba, eşime yeni bir telefon almamız lazım. Iphone 7 kullanıyor ama takas desteği yok sanırım. Bizim için güzel foto çekimi önemli. Hangi model önerirsiniz ? 13-14 ya da max 15 düşünüyoruz.

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt

Üçü de güzel foto çeker 15 baya iyi bu konuda ekimden beri kullanıyorum 15’e çıkamayacaksan 14 de olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. 15 için zorlayacağım bakalım.

• Pro modellere geçemedikten sonra 13 ve 14 hemen hemen aynı 15 bir tık daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaris29 Y kullanıcısına yanıt

Vatan Bilgisayarda 3000 TL geri alım desteği gösteriyor, İp 7 32gb için ise 900 TL yazıyor, bir göz atın isterseniz.

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası - Vatan
    https://www.vatanbilgisayar.com/eskiyi-getir-yeniyi-gotur-telefon/?type=iphone
  • Mexxwelll kullanıcısına yanıt

Zoom ile çok işin yoksa kamerada Pro olup olmaması önemli değil pek fark yok arada. 14'ün kamerası 13 pro max ile aynı. 15'in kamerası 14 pro max'ten daha iyi 15 pro ile hemen hemen aynı. Eylülde çıkacak olan düz 16'nın kamerası 15 pro max'ten daha iyi olur büyük ihtimalle. Zoom ve raw çekim yapmıyorsan kamera kısmında pro fetişçiliği yapmanın mantığı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 14 Haziran 2024; 14:22:54 >
  • alsem A kullanıcısına yanıt

Devam ediyor 3bine düşürmüş o kadar

• Desteği bi aşağı bi yukarı oynatıp duruyorlar. Hanıma 6k aldım, o günden beri takipteyim 3-4-5-6 değiştirip duruyorlar. Max 6 gördüm aceleniz yoksa daha altına tamah etmemenizi tavsiye ederim.

• Şu an 15 pro için en uygun yer ve kampanya nerede arkadaşlar?
    Takip edenler yardımcı olsun lütfen.

• iphone 12 için mantıklı bir kampanya var mı?

• iphone 15 peşin fiyatına nerden taksitli alabiliriz arkadaşlar?

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Ticari kartlara bakmak lazım hocam

ticari kart yok hocm

Ticari kartlarada taksite göre vade farkı ekliyor hb de en mantıklısı limit var ise hb limiti ile 3 e bölmek minimum vade farkı ancak öyle oluyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 17 Haziran 2024; 22:55:29 >
  • İphone 12 128 Beyaz 27399 fiyat nasıl sizce

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    iPhone 12 128 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://app.hb.biz/Su9TntSPFvyz
  • takas desteğini kullanarak iphone 15pm almayı düşünüyorum ,

13 pro max 256gb hatasız cihaza 43.750tl teklif geliyor +6000tl takas desteği mevcut , bu rakamları veriyor mu easycep ve hb yoksa absürd rakamlar teklif edeliyor mu, bu durumu tecrübe eden oldu mu acaba?

telefon fiyatları fırlamadan değiştirmek istiyorum.

• losthell kullanıcısına yanıt

HB de 15 pm sayfasında 5000 gördüm bugün takas desteğini, tekrar yükselmiş mi acaba.

edt: 5000 yazıyor halen

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 26 Haziran 2024; 15:30:54 >
  • mobilde daha fazla veriyor bana +6000 tl şimdi kontrol ettim aynen duruyor

15 pm 512gb sayfasında.

• Maalesef çok tahlihsiz bir yorum bilmiyorsaniz sallamayin lutfen, pro serilerinde ciddi fark var kamerada hala 12 pro max ile cok iyi resimler alabiliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 16701671167216731674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.