arkadaşlar yenilenmiş iphone 8 aldım telefonun hiçbir sıkıntısı yoktu gayet güzel kullanıyordum tusu bozuldu dokunmatiğinde de hafif kırık vardı telefoncu hem tusu hem dokunmatiği değiştirdi. şimdi ise assistive touch u kapatıyorum kendi kendine geri açılıyor sinir oldum yardımcı olabilecek var mı ? |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1675. sayfa)
-
-
Hocam ben aldım az önce teknosa dan 3 taksitle 27.399'a. Akbank alışveriş kredisi verdi. 3 taksit yaptı faizsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4.48 gösteriyor faizi ürün ekraninda alışveriş kredisi sekmesinde. Sipariş geçerken 0 mı gösteriyor yani faizi akbank a 3 taksitte?🤔
Akbank uygulaması yüklü mü? Oraya atıyor. Hesabınızdan işlem yapıyor. 27.399 çekti. Kredilerim kısmında 9.133 X 3 var. Ağustos 16 da başlıyor. Faiz sıfır göstermeli.
Tek çekim yaptıktan sonra uygulamadan 3 e bölüyorsunuz anladım.
Hayır hocam. Kredi kullandırıyor sistem. Bayağı bir belge onaylatıyor. En sonunda da parayı teknosa ya atıp, size kredi açmış oluyor.
Arkadaşlar 9000 lira fark ödeyerek iphone 11'den 12'ye geçmek sizce ne kadar mantıklı? 3 sene oldu 11'i alalı ve pil ömrü de %75'e indi, açıkçası 12-13 modelleri arası fiyat farkı fazla geldiği için kararsız kaldım...
-
devam et bence hocam. sonra ileride durumun iyi olursa 11 den 16 veya 17’ye geçersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
telefonu alınca apple 20w alana kadar 3-4 ay samsung 25w kullandım elinizde varsa bence kullanabilirsiniz bir fark görmedim
ip11 15.7 hala kullanıyorum sıkıntısız gayet memnunum ama 18 yüklememek için 17.6 ve final sürümüne geçeceğim
Hepsiburada dan iphone 7 verip 15 pro almak istiyorum. takas olarak 1.240 TL fiyat çıktı. ek 6 bin ödeme ile 7.240 TL gayet iyi bir ödeme gibi görünüyor. Tek sıkıntı incelediklerinde fiyatın bin TL nin altına düşmesi. Bu yönde bir sıkıntı yaşayan oldu mu acaba ?
-
1000 TL'nin altına düşse ne olacak ki? En fazla 300-400 lira olur düşüş.
-
1000 altına düşerse ek ödemeyi vermiyorlar diye biliyorum.
-
Eğer öyleyse gerçekten de sıkıntı. İnşallah fiyat kırmazlar.
-
-
O da doğru, açıkçası şu ankinin pil ömrü çok düştüğünden bir nevi pil yenileme için mi iphone 11'den 12'ye geçsem diye düşünüyordum... Sizce iphone 16 çıktıktan sonra 12 fiyatında bir düşüş olur mu hocam yoksa bugünlerde Amazon'da 25,5k civarındayken almak mı lazım?
-
12 128 şu anda 26.400₺ , piyasaya göre çok iyi fiyat.
16 çıktığında da fiyat düşmez bilginiz olsun.
Anladım hocam çok sağ olun
-
Ticari karta faizsiz taksit sağlayan site var mı ?
-
Arkadaşkar 12 için kılıf alacağım. Fakat 12 pro kılıfı daha çok. 12 pro için alınan kılıf 12 için de uyumlu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X