< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1676. sayfa)
-
-
Yok hoca kamera modül kısmı daha büyük olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kılıfa 12/12pro yazmış satıcı. Aynı dedi. Kılıflar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İ phone Se 2020 var.. 12 sizce alınır mı?Güncelleme yapmayacak Vs. deniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 18 Temmuz 2024; 17:6:17 > -
Hocam dün gece 12’yi aldım Amazon’dan. Açıkçası fiyatı 24.999 TL’ye de düşünce daha fazla beklemeye gerek yok diye düşündüm. Elimdeki iPhone 11’e de 14.400 TL teklif etti Easycep ek ödemeyle birlikte, ki normalde Amazon dışında sanırım hiçbir firma iPhone 12 satın alımlarına ek ödeme yapmıyor… Sözün özü, 12’yi öneririm zaten 2025’te de güncelleme alacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. 64 gb mi aldınız ? 128 gb daha iyi değil midir ?
-
Teşekkürler bilgi için.
-
Merhaba hocam, haklısınız eğer fiyat çok oynamasa 128 GB alacaktım ancak şu an kullandığım iphone 11 64 GB’lık versiyonda da sadece 55 GB’ını kullanıyormuşum. Ki bunun da 10 GB’ı whatsapp’mış, whatsapp’taki görselleri falan temizleyip öyle geçiş yapmayı planlıyorum. Bu sayede yine iphone 12’nin 64’lük versiyonunun yeterli olacağını düşünüyorum, telefonumda 4 bin fotoğraf+video var ama pek fazla oyun oynamadığım için 64 GB bile yeterli oluyor.
Hocam aynı soruyla ben de baş başa geldim bugün :) Aynı olmalılar, çünkü Apple bile kendi resmi sitesinde Magsafe kılıflarını 12/12 Pro ortak başlığında satıyor. Ayrıca izlediğim Youtube videolarında da 12’den çıkarılan kılıfın 12 pro’ya takıldığında hiçbir fazlalık ya da oturmama sorunu gözlemleyemedim şahsen.
Amazonda daha önce telefon takas yöntemini uygulayan arkadaş varsa kısa bir sorum olacaktı.
Telefonu takas ettiğimizde elimizdeki telefonu hemen göndermek şart mı? Önce amazonda telefon gelse verileri aktarsak sonra elimizdeki telefonu göndersek oluyor mu?
Öyle oluyor zaten hocam, o dediğiniz diğer yöntem bir tek Hepsiburada'da var sanırım.
-
Hocam bende aynı şekilde iPhone 11 64 gb dan iPhone 12ye geçmeyi düşünüyorum. Amazon üzerinden bir problem yaşadınız mı? Cihazı aldıktan sonra iPhone 11den fiyat kırma falan oldu mu?
Hocam cihazı daha dün gece söylediğim için henüz elime ulaşıp 11'i geri gönderme fırsatım olmadı :( Ama işlemler easycep üzerinden yürüyor, daha önce bu 11'i alırken de elimdeki iPhone 6'yı easycep üzerinden hepsiburada'ya satmıştım. Açıkçası tam teklifte gösterilen tutarı yatırmışlardı, başka bir zaman da doğrudan easycep websitesinden elimdeki iPad'i satmıştım ve onda da ek bir kesinti yapmamışlardı. Umarım bu da sorunsuz olur
-
O zaman 12pro kılıfı da alabiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iPhone 15 Pro YD elinde olan var mı sıfır kutulu
-
15 / 15 Pro / 15 promax yd mevcut hocam, özelden yazın yardımcı olayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 15 Pro yada 15promax 2 taksit yapma şansıda varsa sevinirim YD Ankarada elinde olan varmı
-
19.07.2024 tarihinde Apple Store üzerinden yapmış olduğum alışverişin, 24.07.2024 tarihinde Apple tarafından sebepsiz bir şekilde iptal edildiği tarafıma mail yoluyla bildirildi...
Apple ile yaptığım görüşmede ise kredi kartından çekilen tutarın kendi sistemlerinde olmadığını beyan ettiler... Bunun üzerine bankayı aradım banka da siparişin iptal edilmediğini ve paranın Apple'da olduğunu söyledi... Kafam çok karıştı...
Daha da ilginç olanı sipariş verdikten sonra bana mail atmışlardı... Bu mailde benim onları arayıp siparişi teyit etmemi istemişlerdi... Ben de bunun üzerine 0216 ile başlayan numaradan onları arayıp gereken teyidi sağlamıştım ve siparişim de Apple tarafından onaylanmıştı...
Dün (24 Temmuz) ise siparişimin iptal edildiği mail geldi... Apple'ı aradığımda da benim onları aradığım teyit görüşmesinin sistemlerinde olmadığını söylediler... Başına böyle bir şey gelen var mıdır...? Ne tavsiye edersiniz...?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
turkcell pasajiPhone 15 512 GB Fiyat & Renkleri | Turkcell Pasajhttps://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/ios-telefonlar/iphone-15-512-gb
1000 lira maximum iadesi mevcut, bu şekilde 57 bine geliyor
-
Arkadaşlar kız arkadaşıma yeni bir telefon alacağız. 13 ile 12 arasında kararsız kaldım. Kendim 11-13-14pro kullanan birisi olarak aralarında gündelik kullanım için ciddi fark olmadığını düşünüyorum. Ancak 12-13 arasında 10bin TLlik bir fark var yaklaşık %30luk.
Ondan dolayı son karar olarak 12 almaya karar verdim siz ne düşünürsünüz bu konuda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X