< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1677. sayfa)
-
-
Seneye değiştiririz diyorsanız 12, yok biz 2-3 sene kullanırız diyorsanız 13 alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 pro veya 14pm almayı düşünüyorum...şuan 13 kullanıyorum..eylülde fiyatlar düşer mi sizce ? ip16 çıkınca
-
Düşmez, en iyi ihtimalle aynı kalır
14 pro almazsınız 15 pro'dan bile daha pahalı 16 pro çıkınca 15 pro daha pahalı olacak 14 pro hepsinden pahalı olacak yeni pro çıkınca eskilerin fiyatı saçmalanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankaya harcama itirazı yapın hocam ürün tarafıma teslim edilmedi diye. Eninde sonunda hallolur öyle
Çok teşekkür ederim... 20'sinden beri para hala provizyonda bekliyor... Bir dilekçe verdim bakalım... Cevap için çok teşekkür ederim...
Eyvallah hocam
Arkadaşlar merhaba, elimde iPhone 11 var iki sene önce ekranı kırıldı ben de tekefoncuda ekranını değiştirmiştim. Değişim kampanyasında ekranı değişen telefon alıyorlar mı? Alırlarsa hasarsız iPhone 11 e verdiklerinden ne kadar kesinti yaparlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam neredeyse 2 ay oldu, gelmedi 0 faiz :(
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ht2lgl -- 29 Temmuz 2024; 16:34:48 > -
yanlış paylaştınız herhalde
-
Merhabalar.
Apple ın kendi sitesiyle diğer siteler (turkcell, amazon, hepsi burada vs) arasında neden 10 bin TL civarı fiyat farkı var ?
Diğer sitelerden aldığımda sorun yaşar mıyım apple store un artısı nedir ?
-
Bundan 8 sene önce ilk iphone cihazımı almıştım (iphone SE 1.nesil) , hepsiburada üzerinden 1979TL ye , apple da ise 2499TL idi .
hiç sorun yaşamamıştım . yani sorun yaşamazsın yeter ki bilindik yerlerden alın
-
Turkcell sitesinde diğerlerine göre 15 pro fiyatı daha uygun görünüyor. Sorun yaşamam umarım.
-
apple kendi sitesinden yada mağazasından aldığınızda değişim talebini direk applea yapabiliyorsunuz aracı olmadan ama diğer durumda herhangi bir kozmetik hatada veya ürün arızalı ise apple değişim yapmıyor sadece tamir yapıyor değişimi anca aracı firma yaparsaki yapmıyor thh ile uğraşırsınız
size tavsiyem ürünü aldığınız da kasayı dikkatli inceleyin kozmetik boya hatası çıkabiliyor sonrada farkettiginizde değişim yapmazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 30 Temmuz 2024; 17:39:5 >
Tamamdır. teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar. Apple alma aşamasındayım. Şunu merak ediyorum media market te 1 yıllık sigorta var. 3.700 TL falan. Hiç yaptırdınız mı. Yaptırmak mantıklı mı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizde yaklaşık 4 ay önce bu ikilemi yaşadık ve aradaki 10bin tl'lik farkın değmeyeceğini öngörerek 12 aldık. tek kıstasımız 256gb olmasıydı.
-
Mantıksız sakın yaptırmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X