Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kamilhan10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.166
Cevap
1.212
Favori
3.557.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16751676167716781679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    13 al hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • revilationer R kullanıcısına yanıt
    Seneye değiştiririz diyorsanız 12, yok biz 2-3 sene kullanırız diyorsanız 13 alın

• 14 pro veya 14pm almayı düşünüyorum...şuan 13 kullanıyorum..eylülde fiyatlar düşer mi sizce ? ip16 çıkınca

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Düşmez, en iyi ihtimalle aynı kalır

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

14 pro almazsınız 15 pro'dan bile daha pahalı 16 pro çıkınca 15 pro daha pahalı olacak 14 pro hepsinden pahalı olacak yeni pro çıkınca eskilerin fiyatı saçmalanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Bankaya harcama itirazı yapın hocam ürün tarafıma teslim edilmedi diye. Eninde sonunda hallolur öyle

• Timurcbc T kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim... 20'sinden beri para hala provizyonda bekliyor... Bir dilekçe verdim bakalım... Cevap için çok teşekkür ederim...

• Eyvallah hocam

• Arkadaşlar merhaba, elimde iPhone 11 var iki sene önce ekranı kırıldı ben de tekefoncuda ekranını değiştirmiştim. Değişim kampanyasında ekranı değişen telefon alıyorlar mı? Alırlarsa hasarsız iPhone 11 e verdiklerinden ne kadar kesinti yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

Hocam neredeyse 2 ay oldu, gelmedi 0 faiz :(

• iPhone 14 512 GB

24.239 TL

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

https://app.hb.biz/dXdqgRiMb274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ht2lgl -- 29 Temmuz 2024; 16:34:48 >
  • ht2lgl H kullanıcısına yanıt

yanlış paylaştınız herhalde

• Merhabalar.

Apple ın kendi sitesiyle diğer siteler (turkcell, amazon, hepsi burada vs) arasında neden 10 bin TL civarı fiyat farkı var ?

Diğer sitelerden aldığımda sorun yaşar mıyım apple store un artısı nedir ?

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt

Bundan 8 sene önce ilk iphone cihazımı almıştım (iphone SE 1.nesil) , hepsiburada üzerinden 1979TL ye , apple da ise 2499TL idi .

hiç sorun yaşamamıştım . yani sorun yaşamazsın yeter ki bilindik yerlerden alın

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

Turkcell sitesinde diğerlerine göre 15 pro fiyatı daha uygun görünüyor. Sorun yaşamam umarım.

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt

apple kendi sitesinden yada mağazasından aldığınızda değişim talebini direk applea yapabiliyorsunuz aracı olmadan ama diğer durumda herhangi bir kozmetik hatada veya ürün arızalı ise apple değişim yapmıyor sadece tamir yapıyor değişimi anca aracı firma yaparsaki yapmıyor thh ile uğraşırsınız

size tavsiyem ürünü aldığınız da kasayı dikkatli inceleyin kozmetik boya hatası çıkabiliyor sonrada farkettiginizde değişim yapmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 30 Temmuz 2024; 17:39:5 >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

Tamamdır. teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar. Apple alma aşamasındayım. Şunu merak ediyorum media market te 1 yıllık sigorta var. 3.700 TL falan. Hiç yaptırdınız mı. Yaptırmak mantıklı mı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • revilationer R kullanıcısına yanıt

bizde yaklaşık 4 ay önce bu ikilemi yaşadık ve aradaki 10bin tl'lik farkın değmeyeceğini öngörerek 12 aldık. tek kıstasımız 256gb olmasıydı.

• Dpumitt D kullanıcısına yanıt
    Mantıksız sakın yaptırmayın.

• 
Sayfa: önceki 16751676167716781679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.