Geçen yıl vergi iadesi ile Apple Almanyadan almıştım. Aşağıdaki konuyu okuyarak bilgi edinebilirsiniz herşey detaylı olarak yazıyor. Benzer şekilde amazondan da iade alabiliyorsunuz o da sitede anlatılıyor ama amazon daha riskli. 1-2 arkadaşın telefon kutusundan oyun hamuru çıkmışlığı var. ucuza uçak Apple'dan Vergi İadesi Nasıl Alınır ? - 2024 - Ucuza Uçak https://ucuzaucak.net/appledan-vergi-iadesi-nasil-alinir/ |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1679. sayfa)
-
-
Amazon değil ama Hepsiburada değişim kampanyasından yararlandım. Varsa sorunuz yanıtlayabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam biraz detay verebilirmisiniz hepsiburada değişimi hakkında.Hangi tlfnu aldınız hangi tlfnu verdiniz takasa?Ön teklifteki rakamı verdilermi?
Bu arada kapıda ödeme çıkmış şimdide hepsiburadada?
Hocam bende Samsung A32 vardı garantisi falan yoktu. Telefona 3 k teklif etti üstüne 6 k destek vardı birde 1 k indirim kuponu totolde 10 k fiyata telefona teklif edildi İphone 15 e karşılık. Kapıda ödeme yöntemiyle aldım bende. Kurye geldi ama benden telefon alacağını bile bilmiyordu. İade varmış falan dedi. Dedim böyle böyle telefonu alacan bana yeni telefonu verecen anlattım durumu. Sağa sola sordu en son benim eski telefonun imei numarasını kontrol etti sadece telefonu incelemedi bile aldı gitti. Ben fiyat kırarlar falan diyordum ama olmadı. Yeni telefonu verdi bana.
Troy kart ise amazonda kullanamazsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok mastercard idi her zaman alışveriş yaptığım site.. Anlamadım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159293780
Paylaşım yaptığın konu kod paylaşım konusu değil; mesajı silmemişsiniz.
-
21 bin liraya sifir iphone 11 64gb alinir mi suan
Amazon'dan değişim kampanyasıyla iPhone 15 aldım ama Easycep 2 ayı geçmesine rağmen destek bedelini ödemiyor... Zaten cihaz bedelini de ertesi gün yatar demişlerdi ama 10 gün falan sonra ödemişlerdi...
Kısaca Amazon'dan değişim kampanyası tavsiye etmem, Hepsiburada'dan 5-6 kez değişim yaptırdım hepsi de sorunsuzdu, paralarım da zamanında yatırıldı...
-
Alınmaz
en az 12 alınır bu saatten sonra bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşimde ıphone se vardı arızalandı garantisi biteli 72 gün olmuş bitmeseydi birebir değişim yapılırdı, isterseniz 20 bin küsüre yenisini verelim demişler.ben de yenileme yoluna bakıyorum @java@KOMANDO ASTEĞMEN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnsenAnsen -- 9 Ağustos 2024; 19:27:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar iphone 15 pro alınır mı şu an? Eylül'de yeni seri tanıtılınca fiyatlar düşer mi? ilk defa iphone alıp kullanacağım, yardımcı olursanız sevinirim.
-
Telefonu alırken tax free alacağını söyle pasaporttun yanında olsun sana bir kağıt veriyorlar. O kağıtla ülkeden çıkmadan önce havalimanında global blue ofisleri oradan nakit yada karta geri tax free alabiliyorsun ben media marketten almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pendik05 -- 9 Ağustos 2024; 21:53:44 >
30 gün için kodunu veren; yanıltıcı reklam yapan hesaplardan uzak durun.
30 gün için ne hale düşüyor bazıları; pes diyorum.
Geçiş ve iptalde iade varmı?
Nakil neden yok?
-
Bu HB ne yapmış fiyatları öyle , 15 pro 256 69 bandindaydi 78 lere çıkarmış. Dolar sabit durduk yere binlerce TL zam yapıyor.
Herhangi bir zam yok
Satıcı hepsiburada bakın
128 gb 67
256 satıcısı hb değil.
Eskiyi yenile mubabbeti hikaye oldu.
Dışarda satın telinizi bu kabzımallara göndermeyin..
Kapıda ödeme nasıl oldu
Neden
HB satıcıli yoktu 256 da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X