< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDO ASTEĞMEN -- 10 Ağustos 2024; 16:30:37 > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1680. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar. iPhone 14 düz alacağım. En uygun nerden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
iPhone 13 pro da bulamadım stoklarda. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. -
Selamlar: iPhone 15 Pro Max'i Hb üzerinden 78500'e satın aldım (mavi renk, 256 gb): Dolar kuru ve verginin artabileceği, Apple'ın yakın zamanda zam yapabileceği ihtimallerine karşın 16 serisini beklemek istemedim:
-
Hayırlı olsun -
-
Amazondan 15 pro 256 alıp geçtim fiyatlar uçacak kısa zamanda.
-
Bende o kafayla aldım. Size de hayırlı olsun.
-
Hocam kesinlikle alınmaz artık iphonlarda alınacak en düşük cihaz 13 -
Bugün amazon dan bir 15 pro da ben aldım. Kılıf tavsiyesi alabilir miyim? Ayrıca mercek koruyucu gerekiyor mu? -
Lensler zaten safirdir, üstüne ucuz ürün eklerseniz görüntü kaliteniz düşer, flash yandığında da yansıma yapar.
Kılıf olarak spigen, esr ; ekran koruyucu olarakta buff yada spigen tercih edebilirsiniz -
Teşekkürler hocam 👍
-
Teşekkür ederim size de. Ancak androidden geçince sudan çıkmış balığa döndüm çok zorlanıyorum şu an için kontrol etmekte. Ancak telefon cidden çok premium, aşırı hızlı, kamera muazzam, oyun kalitesi de bir o kadar iyi. İos 18 betaya katıldım daha iyi oldu ısınma azaldı diyebilirim. Tek sıkıntı her ayar varsayılanda ama 1 günü zor çıkarıyor batarya. Öyle aman aman yoğunda kullanmıyorum diyebilirim. Umarım zamanla bu düzelir.
Kablosuz cebe sığacak bir powerbank ile ekran koruyucu tavsiyesi rica ediyorum bende. Kılıfsız kullanacağım çünkü sevmiyorum kılıfın o kabalığını, hissiyatını.
-
Hangi cihazı aldınız hocam -
15 pro mavi olanı aldım.
-
Çok iyi tercih yapmışsınız yapay zeka sanırsam 15 pro ve üstü cihazlara gelecek kaça aldınız hocam -
Selamlar,iphone 11 128 GB mı iphone 12 64 GB mı tercih ederdiniz?
-
Ben 12 tercih ederdim, 13 olsa daha iyi -
16 pro çıkınca geçmeyi düşünüyorum ama 60k s24 ultra var, 16 pro kaçtan başlar acaba -
Ne kadarsa aldınız hocam -
70k ya aldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X