Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: riderman , karizmaaa1907 , shahk289 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.152
Cevap
1.211
Favori
3.555.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17041705170617071708
Sayfaya Git
Git
Giriş

eyvallah kral çok yardımcı oldun

• Hepsiburada apple ürün uzmanı bu şekilde bilgi verdi

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple iPhone 15 (512 GB) - Pembe

59939₺

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]amazon
    Apple iPhone 15 (512 GB) - Pembe
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHX7SWSG
  • tread7 kullanıcısına yanıt

kardeşim cahilsin bak bunu hakaret amaçlı söylemiyorum. bu konuda cahilsin diğer konularda çok zekisindir belki bilmem.

ancak bir konu hakkında bu kadar cahil olup hala iddialaşan insanlar ayrıca komik oluyor :)

hepsiburada soruna cevap bile vermemiş gelmiş bir de ekran görüntüsü paylaşmışsın ahahaha ya kafayı yicem

destek parası yeni satın alınan cihazın fatura bedelinden düşülür, nokta!

• BM35 kullanıcısına yanıt

ahahaha ya kral boşuna yorma kendini buradaki cahil ama çok bilmişler için...

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

ahahahahahahahahahhaa ya rezil olmuş bir de üste çıkmaya çalışıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

kardeşim cahilsin bak bunu hakaret amaçlı söylemiyorum. bu konuda cahilsin diğer konularda çok zekisindir belki bilmem.

ancak bir konu hakkında bu kadar cahil olup hala iddialaşan insanlar ayrıca komik oluyor :)

hepsiburada soruna cevap bile vermemiş gelmiş bir de ekran görüntüsü paylaşmışsın ahahaha ya kafayı yicem

destek parası yeni satın alınan cihazın fatura bedelinden düşülür, nokta!

İşin gücün yok burda boş muhabbet yapıyorsun. Ben bana aktarılan bilgiyi ve kendi mantığımda olması gerekeni aktardım. Yanlıştır, doğrudur umrumda değil. İnsanlara cahilsin yaftası vurmak ne kadar doğru. Hepsiburada çalışanları da bence tam olarak ne olması gerektiğini bilmiyor ya da süreç nasıl işliyor bilmiyor. Atıp tutacağına bu kampanyadan yararlanmış birisini bekle. Çünkü ben telefonumu aldım kullanyorum zaten.

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Kral senin yazdığın da sana gelen email de pek açık değil ve bana verilen cevapla çelişiyor, kendim telefon alacak değilim sistem nasıl diye bir yazayım dedim durum bu

• tread7 kullanıcısına yanıt

sorun zaten -hadi cahil demeyeyim- bilgisiz bir hepsiburada çalışanının saçma mesajını paylaşmış olman.

hala inatlaşıyorsun hatalı olduğunu kabullenmek yerine sevgili abim :)

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu, demek istediğin ek verdiği desteği faturadan düşürüyor ise okey.

Benim söylemek istediğim verdiğimiz telefonun değerini faturadan düşüremeyeceği.

• hepsiburadadan 2 kere takas işlemim oldu. Hb çalışanı doğru aktarmış 100.000 telefon dersek 50.000 eskiye sayarsa fatura 100.000 kesiyor. Ancak ek takas indirimi varsa atıyorum 5.000 onu faturadan düşüyor 95.000 olarak fatura kesiyor. Bu işlem eski telefonu kargo ile teslim edersen oluyor. Kapıda değişimde farklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tantana yaptınız kardeşim eskiyi yenileme kampanyasında nasıl fatura kesildiğini size zaten kesilen faturayı buraya koyarak göstermiştim niye kavga edip birbirinizi kırıyorsunuz. Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

Görmeyenler için tekrar koyayım.

Görüldüğü üzere takasa verdiğiniz ve indirim olarak yansıyan eski telefonunuzun bedeli + ödediğiniz tutar fatura ediliyor. (hepsiburada ek desteği fatura edilmiyor)

iphone 13 için getmobil teklifi 26.587 tl, hepsiburada ek desteği 4.000 tl, benim üzerine ödediğim 30.912 tl = toplam tutar 61.499 / 4.000 tl ek desteği düştükten sonra fatura edilen tutar 57.499 tl. Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Kasım 2024; 12:6:13 >

• 
Sayfa: önceki 17041705170617071708
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.