Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mechanical01 , mustafatih7 , freeheart44 , dinoooo Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.132
Cevap
1.210
Favori
3.554.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17021703170417051706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler. Kupon yok, fiyat 64.999 iken 2 kez geldi kupon ama kasım kampanyalarını beklemeyi tercih ettim fiyat düştükten sonra da hiç kupon gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Kasım 2024; 12:24:44 >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

hayır sizin dediğiniz doğru.

arkadaş ısrarla aradaki farkı kupon olarak aldığını söylemiyor.

iban'a nakit ödeme alsaydı sizin dediğiniz gibi eksik fatura kesilecekti. kupon olarak aldığı için tam fatura kesiliyor.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Ek ödeme detayını kaçırmışım hocam, sonradan fark edip mesajı sileyim dedim ama çoktan yazmıştınız :) Tekrardan hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• yigit296 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, daha iyilerini Allah sizlere nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

hayır sizin dediğiniz doğru.

arkadaş ısrarla aradaki farkı kupon olarak aldığını söylemiyor.

iban'a nakit ödeme alsaydı sizin dediğiniz gibi eksik fatura kesilecekti. kupon olarak aldığı için tam fatura kesiliyor.

Vallahi iyice kafam karıştı kapıda takas ile nakit takas seçenekleri arasında fatura yönünden fark varmı yokmu hala bilmiyorum

Size ödenen nakit tutara yada hesabınıza tanımlanan kupona fatura kesilmez yada daha açık ifadeyle bu tutarlar faturaya dahil edilmez. Sizin ödediğiniz tutara ve takas ile verip indirim yansımış tutarlara fatura kesilebilir benim durumda olduğu gibi.

Attığım faturada olduğu gibi ben telefonumu 26584 liraya takasa vermişim bir nevi satmışım ve bu tutar yeni telefonun fiyatından düşmüş, üstüne aradaki fark 30.900 küsür ödeme yapmışım bu 2 tutarla fatura oluşmuş, aradaki 4 bin eksik de hepsiburada desteği buna fatura kesilmemiş. Aslında bu tutar da telefon fiyatına dahil olduğundan buna da kesilebilirdi.

Özetle sana ödenen nakit bir para için karşı taraf niye fatura kessin di mi? Hatta senin karşı tarafa fatura kesmen gerekir bir şey sattığın için tabi 2.el kendi ürününün satışı olduğundan kesmeyeceksin mantığı anlaman için verdim bu örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Kasım 2024; 13:50:27 >

var!

takasa verdiğin telefonun incelenip ödemen onaylandıktan 14 gün sonra faturanı -eksik olarak- kesecekler.

• quote:

var!

takasa verdiğin telefonun incelenip ödemen onaylandıktan 14 gün sonra faturanı -eksik olarak- kesecekler.

Nakit ödeme talep edersem telefonun gerçek fiyatına fatura kesecekler değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Size ödenen nakit tutara yada hesabınıza tanımlanan kupona fatura kesilmez yada daha açık ifadeyle bu tutarlar faturaya dahil edilmez. Sizin ödediğiniz tutara ve takas ile verip indirim yansımış tutarlara fatura kesilebilir benim durumda olduğu gibi.

Attığım faturada olduğu gibi ben telefonumu 26584 liraya takasa vermişim bir nevi satmışım ve bu tutar yeni telefonun fiyatından düşmüş, üstüne aradaki fark 30.900 küsür ödeme yapmışım bu 2 tutarla fatura oluşmuş, aradaki 4 bin eksik de hepsiburada desteği buna fatura kesilmemiş. Aslında bu tutar da telefon fiyatına dahil olduğundan buna da kesilebilirdi.

Özetle sana ödenen nakit bir para için karşı taraf niye fatura kessin di mi? Hatta senin karşı tarafa fatura kesmen gerekir bir şey sattığın için tabi 2.el kendi ürününün satışı olduğundan kesmeyeceksin mantığı anlaman için verdim bu örneği.

Hocam sizin faturanız kesilmemiş henüz kesilince sadece 30.900 olarak kesecekler bence

Fatura kesilmiş görünüyor, sonradan değişir mi göreceğiz.

abi senin okuduğunu anlama konusunda bir sıkıntın falan mı var kusura bakma da

daha ne kadar açıklayabilirim sana durumu?

50.000 TL değerinde telefon alırsan, takas kampanyasından 20.000 tl nakit ödeme verirse firma sana 50.000 TL fatura değil 30.000 TL fatura kesecekler.

Farklı dillerde buyur:

If you buy a phone worth 50,000 TL and the company offers a trade-in campaign with 20,000 TL cash payment, they will issue an invoice for 30,000 TL instead of 50,000 TL.

Wenn du ein Handy im Wert von 50.000 TL kaufst und das Unternehmen im Rahmen einer Tauschaktion 20.000 TL in bar zahlt, stellt es dir eine Rechnung über 30.000 TL statt 50.000 TL aus.

Si vous achetez un téléphone d’une valeur de 50 000 TL et que l’entreprise vous offre 20 000 TL en paiement dans le cadre d’une campagne de reprise, elle émettra une facture de 30 000 TL au lieu de 50 000 TL.

إذا اشتريت هاتفًا بقيمة 50,000 ليرة تركية وقدمت لك الشركة عرض استبدال بقيمة 20,000 ليرة تركية نقدًا، فستصدر لك فاتورة بقيمة 30,000 ليرة تركية بدلاً من 50,000 ليرة تركية.

Se acquisti un telefono del valore di 50.000 TL e l’azienda offre una campagna di permuta con un pagamento di 20.000 TL, ti emetteranno una fattura di 30.000 TL invece di 50.000 TL.

• Amazon sanırım Easycep ile bir takas kampanyası yapmış, iPhone 16 serisine 5 bin lira ek takas desteği veriyor. Bu kampanyadan yararlansam fatura neye göre kesilir? Bir de Easycep güvenilir mi verdiği fiyatı saçma sebeplerle çok kırar mı?
  • quote:

abi senin okuduğunu anlama konusunda bir sıkıntın falan mı var kusura bakma da

daha ne kadar açıklayabilirim sana durumu?

50.000 TL değerinde telefon alırsan, takas kampanyasından 20.000 tl nakit ödeme verirse firma sana 50.000 TL fatura değil 30.000 TL fatura kesecekler.

Farklı dillerde buyur:

If you buy a phone worth 50,000 TL and the company offers a trade-in campaign with 20,000 TL cash payment, they will issue an invoice for 30,000 TL instead of 50,000 TL.

Wenn du ein Handy im Wert von 50.000 TL kaufst und das Unternehmen im Rahmen einer Tauschaktion 20.000 TL in bar zahlt, stellt es dir eine Rechnung über 30.000 TL statt 50.000 TL aus.

Si vous achetez un téléphone d’une valeur de 50 000 TL et que l’entreprise vous offre 20 000 TL en paiement dans le cadre d’une campagne de reprise, elle émettra une facture de 30 000 TL au lieu de 50 000 TL.

إذا اشتريت هاتفًا بقيمة 50,000 ليرة تركية وقدمت لك الشركة عرض استبدال بقيمة 20,000 ليرة تركية نقدًا، فستصدر لك فاتورة بقيمة 30,000 ليرة تركية بدلاً من 50,000 ليرة تركية.

Se acquisti un telefono del valore di 50.000 TL e l’azienda offre una campagna di permuta con un pagamento di 20.000 TL, ti emetteranno una fattura di 30.000 TL invece di 50.000 TL.

Düzgün konuş sana bir daha cevap vermicem üstteki arkadaşın yaşadığına bak bakalım senin dediğin gibi mi olmuş

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar a bakabilirsiniz. Ön fikir oluşur easycep ile ilgili.

Benim de bu konuda tereddütlerim var. Ancak telefonuma zaten 1.500 TL teklif ediyor bu durumda 5.000 TL ek destek kampanyası alabilir miyim? Ya da alırken bir hiçlik* yapabilirler mi onu bilmiyorum.

• tevdifeyz T kullanıcısına yanıt

Benim cihaza da 4500TL diyorlar. Hadi birkaç kusur da bulup 4000e alsınlar o kadarı sorun değil de ek ödeme kesin verilir mi? Veya işlemde bir sorun çıkartıp bizim cihazları hiç ederler mi emin olamıyorum.

Orası tam bir muamma. Dediğiniz her şey olabilir. Yalnız Easycep'in sitesinde +5.000 TL'lik bir destek yok. Bu parayı kim veriyor? Amazondan mı çıkıyor? Ayrıca kurye ile telefonun teslim alınmaması sadece kargo yoluyla takas desteğinin sağlanması yine akıllarda şüphe uyandırıyor.

• tevdifeyz T kullanıcısına yanıt

Amazondaki Easycep linkine girince destek çıkıyor. Sipariş numarası falan istiyor. Büyük ihtimalle desteği amazon verecek (30 gün sonra diye belirtmişler) cihaz parasını easycep verecek. İki firma arası iletişim sağlıklı değilse sorun çıkabilir gibi geliyor.

Amazon +5.000 TL niye veriyor onu anlamdırabilmiş değilim. Benim telefonuma 1.000 TL teklif ederlerse ben neden iPhone aldığım için +5.000 TL kardayım? Başka hiç bir yerde bu denli yüksek destek yok. Teknosa benim telefonuma takas teklifi bile yapmıyor. Ben deneyeceğim. Kaybedecek hiç bir şeyim yok. Telefonu da maalesef nakit olarak Amazon'dan alacağım.

Telefonumun desteği şu an +5.000 TL ile birlikte 6325 TL'ye denk geliyor. Vakıfbank'ta da 40.000 TL ve üzeri alışverişe 1.100 TL indirim var. yani toplamda 7425 TL karım söz konusu. 60.899 TL'den de düşünce 53.747 TL gibi bir fiyata iPhone 16 sahibi olabiliyorum. Sanırım şu an yapılacak en mantıklı iş bu.

• hepsiburada kuveyttürk finansmanı ile 61049₺ tutarındaki Iphone 16 Beyaz 128GB', 3 taksitle 64bin ₺ geri ödeme koşuluyla sipariş geçtim.

• 
Sayfa: önceki 17021703170417051706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.