< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tread7 -- 6 Kasım 2024; 17:28:43 > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1706. sayfa)
-
-
N11 satıcısı seçip kupon uygulasan hem daha ucuz olur hem kafan rahat eder. Diğer satıcıların çoğunda kuponlar geçmiyor.
-
Fiyatı piyasaya göre nasıl vs bilmiyorum ama şu cihazı alacağınıza iPhone 12 alsanız çok daha mantıklı. Hatta üstüne az koyup 13 bile alınabiliyor.
-
hayatta alınmaz paraya yazık
-
Hocam çoğu insan n11'de 1.500 TL kupon olduğundan bahsetmiş ancak benim hesabıma tanımlı herhangi bir kupon yok. Bu kuponları nasıl elde edebiliriz?
-
Ana sayfadan alınıyor. Hesaba tanımlı değil ilk kullananlar alıyor. Ortalama 3-6 saatte bir kuponlar değişiyor.
Not: şuan yok büyük ihtimalle 7 veya 8 de akşam kuponlarını verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Kasım 2024; 17:28:11 > -
16 proda pek indirim vs yok gibi acaba apple store şubelerinde zorluda falan stok durumunu bilen var mıdır çoğu yerde stok dahi yok bir kaç yere sordum bulamadım bugün 16 pro 128gb beyaz
-
Turkcell Pasajda satıcı Turkcell olarak görmüştüm bugün 82.999tl olarak. Ama siyahtı sanırım.
-
Ben uzun zamandır Apple tr ya da Zorlu’dan alıyorum aksesuar alacaksam(kılıf hariç) Artık cihaz fiyatları normal değil, sorun yaratabilecek aksesuarlardan uzak duruyorum. Bilindik büyük sitelerden alsam da içim rahat etmez. Yani naçizane tavsiyem ana yerinden alması daha iyi olur.
-
hocam iphone 16'yı gerçekten sapasağlam tutacak bir kılıf arıyorum. Önerebileceğiniz marka var mıdır?
-
Başka satıcıdan geldiği için farklı süreç olmuştur bir şey olmuştur o yüzden fatura öyle kesilmiştir.
Normal süreçte, destek verilen tutar FATURADAN DÜŞÜLÜR ÖYLE FATURA KESİLİR, AZICIK MUHASEBE BİLEN HERKES ZATEN BUNUN BÖYLE OLMAK ZORUNDA OLDUĞUNU DA BİLİR! BİLMEMEK AYIP DEĞİL AMA YANLIŞ BİLGİ KONUSUNDA ISRAR ETMEK KOMİK!
kafayı yicem ya :)
Alın hadi muhasebe bilginiz yok hepsiburadanın söylediğini dikkate alın bari...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 6 Kasım 2024; 20:44:41 >
-
trendyol.comApple iPhone 12 64 GB Kırmızı Cep Telefonu Aksesuarsız Kutu (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/apple/iphone-12-64-gb-kirmizi-cep-telefonu-aksesuarsiz-kutu-apple-turkiye-garantili-p-54706436?boutiqueId=632934&merchantId=968
iPhone 12 64 GB Kırmızı 25999
-
Ne desem havada kalır hocam yanlış yönlendirmeyeyim.
-
N11 guzelteknoloji satıcısı 15 p max 256 apple turkiye garantili 69.199 a düşürmüş.
Alınır mı bilmem -
-
Kimdir bu güzelteknoloji?
Muhtemelen 15 metrekare dükkandaki bir telefoncu sorun yaşarsanız muhattap bulamayacaksınız riske girmek isteyen alsın.
-
68.799 😀 -
Dediği gibi Apple Türkiye garantili ise ne muhattabı arayacaksınız? 😀 -
-
reis mağaza hacklenmişse onu yazan adamla o fiyatı giren adam aynı olmuyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X