Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fatihkm Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.132
Cevap
1.210
Favori
3.554.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17031704170517061707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsiburada da veriyor düz modele 4 bin Prolara 6 bin. Bu iki firma hariç ben de görmedim.

• tevdifeyz T kullanıcısına yanıt

Vakıfbank'ın hangi kampanyası bu acaba nasıl öğrenebilirim? yada müşteriye özel mi acaba?

• Gün içerisinde takas seçeneği ile iphone 11 64GB telimi 15k’ya verip 55.950₺ ye iphone 15 256GB aldım ve kargoya verildi. Sormak istediğim iphone 11 telimi kurye arkadaş gelmeden icloud çıkışı yapıp sıfırlarsam sorun olur mu? Süreç nasıl işliyor bilmiyorum.
  • tzadkiel T kullanıcısına yanıt

Hayır sıfırlama yapmayın, çünkü birçok fonksiyonu test edebiliyorlar face id v.b. gibi, ayrıca ödeme farkı çıkarsa ödeme için telefonunuz aktif olmalı.

Siz sadece itunes üzerinden yedek alın ve kuryeyi bekleyin sorun yoksa zaten kurye telefonu sıfırlamanızı ister icloud’dan çıkış yapıp sıfırlama yapıp sim kartınızı alıp telefonu teslim edin, sonra yeni telefonunuzu bilgisayara bağlayıp itunes açtığınızda zaten direkt yedekten yükleme ekranı gelecektir hepsi bu kadar.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim.

Peki sadece tel teslim ediliyor değil mi? Şarj kablosu, kulaklık vs. gerek yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 5 Kasım 2024; 20:1:21 >
  • tzadkiel T kullanıcısına yanıt

Telefon haricinde hiçbir şeyi istemiyorlar.

• Arkadaşım 16 Pro max için orijinal şarj kablosu alacak. Şuan en uygun hangi sitede?
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Kurye teslim almadan önce icloud vs çıkış yapıp telefonu sıfırlayın yazıyordu koşullarda sanırım geçen yıl o şekilde aldılar değiştiyse bilemem tabii
  • Osvajac kullanıcısına yanıt

Eskiyi kapıda yenile sistemi ağustos ayında başladı, geçen seneki sistem daha farklı olabilir.

• Euro 1 tl düştü indirimler yakındır.
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

Bekleyelim mi hocam almayalım sizce şu an için iPhone 16'yı 60.849'dan?

Kısa vadede alışveriş haftasında maksimum 58 olur oda çekle puanla vs.
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• her kasımda sağlam indirimler oluyordu yine olacak mı acaba
  • Satıcı güvenilir mi? Bilen arkadaşlar var mı?

Bu firmadan 1 yıl önce Realme C55 marka telefon aldım anneme. Bir sorun yaşamadım gayet memnun kaldım. Ama o telefonun fiyatı 6499₺ idi 10 kat fark var arada. :) ama yine de çok iyi fiyat değerlendirilebilir. İPhone 13’te ciddi bir indirim yapsalar alırdım bu firmadan

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam ama maalesef kartın takla atmasını bekliyorum. Durumu müsait olan arkadaşlar değerlendirebilir o halde.

Hocam benimki de dün takla attı ama hem daha da düşer hem de diğer kart takla atınca daha geç öderim diye bekliyorum iPhone 13 için. :)
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

Valla takla atsa da buradan alır mıydım bilmiyorum amazondan almak varken 1.000 TL için riske girmezdim sanırım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevdifeyz -- 6 Kasım 2024; 13:53:16 >
  • Apple 2022 iPhone SE (128 GB) - Yıldız Işığı (3. nesil)

28.999 TL

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]amazon
    Apple 2022 iPhone SE (128 GB) - Yıldız Işığı (3. nesil)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09V45QW34
  • 
Sayfa: önceki 17031704170517061707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.