Hepsiburada da veriyor düz modele 4 bin Prolara 6 bin. Bu iki firma hariç ben de görmedim. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1705. sayfa)
-
-
Vakıfbank'ın hangi kampanyası bu acaba nasıl öğrenebilirim? yada müşteriye özel mi acaba?
-
Gün içerisinde takas seçeneği ile iphone 11 64GB telimi 15k’ya verip 55.950₺ ye iphone 15 256GB aldım ve kargoya verildi. Sormak istediğim iphone 11 telimi kurye arkadaş gelmeden icloud çıkışı yapıp sıfırlarsam sorun olur mu? Süreç nasıl işliyor bilmiyorum. -
Hayır sıfırlama yapmayın, çünkü birçok fonksiyonu test edebiliyorlar face id v.b. gibi, ayrıca ödeme farkı çıkarsa ödeme için telefonunuz aktif olmalı.
Siz sadece itunes üzerinden yedek alın ve kuryeyi bekleyin sorun yoksa zaten kurye telefonu sıfırlamanızı ister icloud’dan çıkış yapıp sıfırlama yapıp sim kartınızı alıp telefonu teslim edin, sonra yeni telefonunuzu bilgisayara bağlayıp itunes açtığınızda zaten direkt yedekten yükleme ekranı gelecektir hepsi bu kadar.
-
Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim.
Peki sadece tel teslim ediliyor değil mi? Şarj kablosu, kulaklık vs. gerek yok değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 5 Kasım 2024; 20:1:21 > -
Telefon haricinde hiçbir şeyi istemiyorlar.
-
Arkadaşım 16 Pro max için orijinal şarj kablosu alacak. Şuan en uygun hangi sitede? -
Kurye teslim almadan önce icloud vs çıkış yapıp telefonu sıfırlayın yazıyordu koşullarda sanırım geçen yıl o şekilde aldılar değiştiyse bilemem tabii -
Eskiyi kapıda yenile sistemi ağustos ayında başladı, geçen seneki sistem daha farklı olabilir.
-
Euro 1 tl düştü indirimler yakındır. -
Bekleyelim mi hocam almayalım sizce şu an için iPhone 16'yı 60.849'dan?
-
Kısa vadede alışveriş haftasında maksimum 58 olur oda çekle puanla vs. -
teşekkürler hocam
-
her kasımda sağlam indirimler oluyordu yine olacak mı acaba -
Satıcı güvenilir mi? Bilen arkadaşlar var mı?
www.n11.comApple iPhone 16 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/apple-iphone-16-128-gb-apple-turkiye-garantili-59257801?magaza=cephaneteknoloji&renk=siyah&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel -
-
teşekkürler hocam ama maalesef kartın takla atmasını bekliyorum. Durumu müsait olan arkadaşlar değerlendirebilir o halde.
-
Hocam benimki de dün takla attı ama hem daha da düşer hem de diğer kart takla atınca daha geç öderim diye bekliyorum iPhone 13 için. :) -
Valla takla atsa da buradan alır mıydım bilmiyorum amazondan almak varken 1.000 TL için riske girmezdim sanırım :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevdifeyz -- 6 Kasım 2024; 13:53:16 > -
Apple 2022 iPhone SE (128 GB) - Yıldız Işığı (3. nesil)
28.999 TL
amazonApple 2022 iPhone SE (128 GB) - Yıldız Işığı (3. nesil)https://www.amazon.com.tr/dp/B09V45QW34
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X