|
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1703. sayfa)
-
-
Çeki nasıl elde edebiliriz? Ayrıca n11 e çok güvenmiyorum daha öncesinde Amazon'da 40.000 TL'ye aldığım bilgisayarımın iadesini yaparken sıkıntı yaşamamıştım. Oradan almayı düşünüyorum. Sizce 1.500 TL için risk almaya değer mi?
-
Amazonda bu kara cumaları takip etmek lazım o halde en dip rakamları yakalanabilirsiniz.
Amazon anlık düşürdüğü için siz 58 e alırsınız bir başkası 60 a
Çok değişik indirimler yapıyor anlık takip etmek lazım. -
N11 de direkt kupon sayfasında gün içi 3-4 saatte bir geliyor. 50000TL ye 1500TL di en son gelen hep benzerleri geliyor sanırım. N11 bence güvenilir, sadece bazen geç kargo yapabiliyor aceleniz varsa sorun olabilir.
Hepsiburada da Apple marka cihazlarda 1500TL indirim kuponu vermiş sanırım. Her hesapta yok şahsen benim hesabıma Samsung marka cihazlara 3000TL vermiş. Değişiyor sanırım ama o kupon gelen bir hesap bulursan onla alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 5 Kasım 2024; 1:10:32 > -
Bu da moda olmuş yeni nesilde ben de geçen de gördüm Kitapçı da Dini içerikli bir kitapla +18 içerikli bir kitabın yerlerini değiştiriyorlardı. Bunu da bir marifet zannedip kendi tabirleriyle alfalık diyorlar enterasan bir nesil..! -
Evet banada geldi hepsiburada 59600 e alınıyor şu an 16 128 yalnız takasta 2 seçenek var kapıda yenile daha çok fiyat veriyor ancak kapıda telefonu transfer etmek zor gibiquote:
Orijinalden alıntı: 55superxN11 de direkt kupon sayfasında gün içi 3-4 saatte bir geliyor. 50000TL ye 1500TL di en son gelen hep benzerleri geliyor sanırım. N11 bence güvenilir, sadece bazen geç kargo yapabiliyor aceleniz varsa sorun olabilir.
Hepsiburada da Apple marka cihazlarda 1500TL indirim kuponu vermiş sanırım. Her hesapta yok şahsen benim hesabıma Samsung marka cihazlara 3000TL vermiş. Değişiyor sanırım ama o kupon gelen bir hesap bulursan onla alınabilir.
-
Eski cihazı öncesinde bilgisayara veya buluta yedekleyip oradan yeni cihaza geri yükleyebilirsiniz. Çok sorun olmaz gibi.
-
kupon indirimleri iyi güzelde burada tek çekim 61000TL ye düşen iphone 16 fiyatını 3 taksit 65000e falan tercih eden var mı gerçekten?
hele birde ticari kartı olupta teknosa gibi yerlerde bonusa 6 axesse 9 taksit falan varken.
bu enflasyon ortamında vadesiz taksit yapanlar daha sıcak fırsat bana göre.
-
Hiç onu denemedim ama bir başka sorunda kapıda yenile diyince faturayı düşük kesiyor galiba bana faturası lazım. Geçen hafta mediamarkttan 15 128 52 bine almıştım ama kutuyu açmadım daha onu iade edip 16 alacağımquote:
Orijinalden alıntı: 55superxEski cihazı öncesinde bilgisayara veya buluta yedekleyip oradan yeni cihaza geri yükleyebilirsiniz. Çok sorun olmaz gibi.
-
Amazondan alamazsınız, HB'da vad farkı çıkıyor. Artık Vatanda da vade farkı var, vade farksız MM ve Teknosa var. Çoğu 3 taksit . teknosa'da bonus ve axess 6 farklı olarak
-
Sadece hepsiburada ek desteği eklenmiyor faturaya. Telefon fiyatı + takas teklifi tutarının toplamı fatura ediliyor.
-
Hayır hocam müşteri hizmetlerine sordum şimdi kapıda yenile yaparsan sadece ödediğin tutar fatura kesiliyormuş yani telefon 60k ama takasla 40k ödüyorsan 40 kesiliyor dediquote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123Sadece hepsiburada ek desteği eklenmiyor faturaya. Telefon fiyatı + takas teklifi tutarının toplamı fatura ediliyor.
-
-
Hocam siz kapıda yenile mi yaptınız yoksa nakit takas mı anlamadım ?quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brutal55 -- 5 Kasım 2024; 11:36:49 >
-
Mediamarkt'ı bilemem sonuç olarak söylediğim gibi hepsiburada'dan aldığınız fatura telefonunuza verilen takas teklifi + takas teklifi düşüldükten sonraki telefon fiyatı olarak kesiliyor, sadece hepsiburada destek tutarı faturaya eklenmiyor. Ben iphone 13 256 gb takas ettim telefon şirketi 26.584 tl teklif etti, telefon için de 30.900 küsür ödedim bu 2 tutarın toplamına fatura kesildi, ek destek 4000 lira faturaya eklenmedi.
Kapıda eskiyi yenile yaptım tabi daha telefon gelmedi kargoda hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Kasım 2024; 11:40:9 > -
Anladım hocam o zaman müşteri hizmetleri bir bk bilmiyor az önce aradım sordum siteye ne kadar ödediyseniz o kesilir dedi . Faturayı hemen mi kestiler size ? 14 gün sonra kesilir dedi bana birdequote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123Mediamarkt'ı bilemem sonuç olarak söylediğim gibi hepsiburada'dan aldığınız fatura telefonunuza verilen takas teklifi + takas teklifi düşüldükten sonraki telefon fiyatı olarak kesiliyor, sadece hepsiburada destek tutarı faturaya eklenmiyor. Ben iphone 13 256 gb takas ettim telefon şirketi 26.584 tl teklif etti, telefon için de 30.900 küsür ödedim bu 2 tutarın toplamına fatura kesildi, ek destek 4000 lira faturaya eklenmedi.
Kapıda eskiyi yenile yaptım tabi daha telefon gelmedi kargoda hala.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brutal55
Anladım hocam o zaman müşteri hizmetleri bir bk bilmiyor az önce aradım sordum siteye ne kadar ödediyseniz o kesilir dedi . Faturayı hemen mi kestiler size ? 14 gün sonra kesilir dedi bana birde3 kasım gecesi sipariş verdim, 3 kasım akşamı faturası kesildi ve kargoya verildi, faturada imei var.
-
Hayırlı olsun hocam fiyat çok iyi. 57 küsüre nasıl denk getirdiniz?
-
Aslında 61.499'a geldi ama iphone 13 telefonumu takasa verdiğim için benim cebimden 30.900 küsür çıktı.
3 yıllık iphone 13 256 gb telefonuma getmobil şirketi 26.584 tl teklif etti, 4000 tl'de hepsiburada ek desteği oldu. 61.499'dan bunlar düşünce 30.900 küsür ödedim.
Aslında birkaç gün daha bekleseydim 500 lira daha kar edecektim ben aldıktan sonra 500 lira daha düştü telefonun fiyatı kargoda iptal etmek istedim ama reddetti sistem ne yapalım sağlık olsun.
-
hayırlı olsun hocam çok iyi fiyata denk getirmişsiniz. Anladığım kadarıyla bunun içinde 1.500 TL'lik kupon yok doğru mudur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X