Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1701. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (6 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
34.141
Cevap
1.211
Favori
3.555.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16991700170117021703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son bir sorum daha olacak. HB'den kapıda takas aldım diyelim. Yeni gelen telefonla yan yana getirip dosya aktarma yapmaya fırsatım olmayacak değil mi? önceden yedeklemem lazım.

• 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    Ben 120 hz bir telefondan geçtim çok pişmanım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peter Hammill kullanıcısına yanıt

Yan yana yedek aktarımı uzun sürebilir kurye o kadar beklemez o yüzden kurye gelmeden önce ya geceden yada kargo dağıtıma çıktı mesajından sonra bilgisayara itunes yedekleme yapmanızı öneririm.

Takas bittikten sonra hemen icloud'dan çıkış yapıp sıfırlama yaparsınız sim kartınızı alırsınız olay biter. Yeni telefonu da bilgisayara bağlayıp itunes'tan son yedeği yüklediğinizde iş biter.

• Amazon veya hepsiburada'dan ticari kredi kartıyla taksitli alınabiliyor mu?

Geçen ayarları kurcalarken denk geldim "yeni cihaza aktarım için iclouda yedekle" gibi bir seçenek koymuşlar. Kullandığın iCloud depolamasını umursamadan tüm cihazı buluta yedekliyor. O gibi durumlarda faydalı olabilir, tabi internet çok yavaş değilse ve takasa en az birkaç gün varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 3 Kasım 2024; 23:2:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hepsiburada vade farksız 3 taksit yapıyordu sanırım. Amazon yapmıyor diye biliyorum, baya bir firma yapıyor aslında ama vade farkı çok alıyorlar almayan bildiğim bir Hepsiburada bir de Teknosa, vatan, mediamarkt var o da bazı ürünlerde.

• Etzel45 kullanıcısına yanıt

SE büyük ihtimalle dediklerini barındıracak sadece kameranın 48Mp olacağı şüpheli, şu saatten sonra AI olmayan cihaz zaten tanıtmazlar ama iPhone 13 benzeri tasarımla gelme ihtimaline çok yüksek bakmıyorum, tasarım olarak bir şekilde kırparlar cihazı.

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Rova marka taktırdık yine şişti cihaz hocam. Yan sanayi markaların hepsi aynı. Eğer 13 siparişi geçmezsem batarya takacağım mecbur

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam 13 benzeri tasarım ile gelmezse xr gibi daha geniş bir çentik tek kamera ile gelir bu devirde hala 8-8 plus benzeri bir tasarım getirmezler. 13 33k ya düşerse alıp geçeceğim düşmezse bekleyeceğim artık se modellerini.

• Etzel45 kullanıcısına yanıt
    se ne zaman cıkacak ki hocam bilgin war mi

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Hocam mart sonu diye okudum teknoloji kanallarında.

• Merhabalar androidden iphone a geçecegim. En mantıklisı 15 pro ama bütçemi aşıyor. 15 ile 16 arasinda kaldim arada 9 bin fark var ve 16 da yapay zeka desteği var. Sadece islemci, ram ve yapay zeka desteği için aradaki fark verilir mi sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tevdifeyz T kullanıcısına yanıt
    Tüm telefonlarda taksit oluyor. Mağazadan almanız gerekiyor.

• Acaba hangi migroslarda 16 pro modelleri vardır faizsiz taksit oluyosa güzel

• Apple iPhone 16 Plus (128 GB) - Pembe

69499 TL

amazon
    Apple iPhone 16 Plus (128 GB) - Pembe
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGJ57XGN
  • Pozitif_mood kullanıcısına yanıt

max 50bin tl kredi çıkıyor, fibabank tan veriyor. 50287,50tl geri ödeniyor 3 ayda.

• İmei kayıt ücretleri güncellendi Ocak-Şubat zammı geliyor

• potanmitilla P kullanıcısına yanıt

İşlemci ve RAMin tek göreceğin etkisi de yapay zeka olacal zaten. Bir de şu Resident Evil gibi oyunlara desteği var A18in (tabi kim o oyunlara 1000-2000TL verip alır bilmiyorum) onun dışında pek fark yok.

Aynı ikilemdeyim. Büyük ihtimalle 15 alacağım ama şu yapay zeka ilerde çok gelişir mi ondan emin olamadım. Ama 16 nın Apple mağazasındaki cihazları da 15 ler tertemiz dururken hep yıpranmıştı, o biraz kasa kalitesi olarak şüphelendirdi açıkçası.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Kılıf takacan zaten telefonun rengini bile unutacaksın kafaya takma  

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Orası öyle ama kılıfı çıkartıp bakınca da temiz bir telefon görmek isterim.

• 
Sayfa: önceki 16991700170117021703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.