Sanal market üzerinden mi aldınız yoksa mağazadan mı ? Ben sanal market üzerinden almayı denedim ancak herhangi bir taksit ekranıyla karşılaşmadım. Ayrıca sadece iPhone 14'te mi taksitı fırsat vardı? Detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1700. sayfa)
-
-
iphone 13 şu an amazonda 35.000 tl. Sizce fiyatı nereye kadar düşer? Düşmesini bekleyelim mi bu aşamada yoksa yükselmesin diye alalım mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
-
Troy apple n11 mağazasında 34.680
www.n11.comApple iPhone 13 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-2141312?magaza=troyapple&renk=beyaz&dahili-hafiza=128-gb -
Açıkçası 320 tl için n11'e bulaşmak istemedim. Daha önce amazonda çok alışveriş yapmış birisi olarak müşteri hizmetleri politikasından aşırı memnun kaldım. Diğer platformlarda da 1.500-2.000 TL arası bir indirim olmazsa oralardan almayı da düşünmüyorum. Sizce bu fiyatlar 33.000-33.500 bandına düşer mi yoksa hep bu seviyelerde devam mı eder? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
34 sınırına kadar düşebilir ama daha altına inmesi zor gibi.
-
Teşekkür ediyorum hocam sağ olun.
-
Ben 35.000 ne Amazon’dan aldım siyah rengini tavsiye ederim. Amazon en azından ürününün arkasında duran bir firma. 30 günde cayma hakkınız var. -
8 Gb ram 48 mp tek kamera type c ve Apple ai barındıracak diyorlar. Bu şekilde gelmezse beklemenin bir anlamı olmaz bir taraftan da bu şekilde gelmez üst düzey cihazların satışını baltalar diye düşünüyorum. 4 gb ram düşündürüyor ancak kendi cihazımda 3 gb ram var sorun yaşamıyorum. Se modelini kendim değerlendirmem de iyi fikir olabilir ancak daha 5 sene daha gider se 2020 diye hesap ediyorum :) -
iPhone 15 bu ayki indirimlerde minimum kaça düşer sizce? Yurtdışında 500$ lara kadar düşüyormuş sanırım burada da 45 bin bandına geriler mi ne dersiniz? -
45 zor 50'ye iner en fazla.
-
Kesinlikle size katılıyorum. Amazon kalitesi tartışılmaz ancak şu an için aciliyetim yok. Ay sonuna kadar bekleyebilirim. 11/11 ve Kara Cuma'da 33.000 bandına gerilerse amazonda düşünmeden alacağım.
-
Deji batarya alıp değiştirebilir -
Dün 49 bine düşmüştü sanırım, ben en kötü 47-48 binleri görürüz diye düşünmüştüm.
-
Benim ufak oğlana aldım. Çok telefon istiyordu. Baktım 35 bin lira aldım. Bende 15 pro Max var. İphone 13 daha hoşuma gitti. Hızında falanda bir sıkıntı yok. Gayette stabil çalışıyor. Hatta alır almaz 18.1 güncellemesi de yaptım. Bence normal kullanıcı için 5 yıl götürür. Çok profesyonel işler yapmıyorsanız hem İphone eko sisteminden çıkmış olmuyorsunuz hem de kararlı bir şekilde çalışıyor. Zaten bir daha telefon alacaksam pro Max falan almam. Pro alıp geçerim. İPhone dediğim gibi öğrenci için on numara telefon. Bir de evde tüm her şey Apple eko sistemi olunca başka telefona da geçemiyorsunuz. -
Pro Max zaten bence çok büyük ama normal Pro da titanyumdan dolayı hala fazla ağır bence. O açıdan baz modelleri hafif alüminyum kasalarıyla ben çok kullanışlı buluyorum şahsen, şu yıllardır koymadıkları 120Hz ekranı da bir zahmet seneye iPhone 17 ye koyarlarsa müthiş olacak.
-
120 hz ekran getirdik. oo waw imeyzink şakşakşak
2025 eylülde millet 240 hz yaptık gaming monitör gibi diyecek nerdeyse. bir kere de tam ya da zamanında diyelim yapsalar şu telefonu. jobs'tan sonra hep bir adım geriden geliyorlar
-
Arkadaşlar n11 de iphone modelleri piyasanın (amazon, hepsiburada fiyatlarının) 5bin tl altına düşüyor güvenilir mi sizce bunlar? Alan var mı n11den hiç -
120Hz ekranı ilk kullanan firmalardan biri şu Apple. Neden inatla iPhone baz modellerine koymuyor anlamak gerçekten güç.
iPhone X ile ekran konusunda sektöre çağ atlatan yine Apple idi, ama kaç yıldır çentiği adaya çevirmekten ileri gidemediler, rakipleri çoktan çentiği ufak bir nokta boyutuna indirmiş, onu bile ekrana gömülü kamera teknolojisi ile kaldırmaya çalışıyor iken hem de.
Parmak izini ilk kullanan cihazlardan biri yine iPhone, ama şuan rakipleri ultrasonik sensörlere geçmişken kendileri parmak izini hiç kullanmıyor.
Appleyi anlamak gerçekten güç.
-
Çoğu dolandırıcı, sistemde hata var diyip ibana para isteyen çalıntı hesaplar. Geçen 43 bine iPhone 15 görmüştüm imkanı yok hani 😀
-
13 120hz olsa hemen alacağımda mevcut kullandığım cihaz 90hz androiod sanki problem yaşarım gibi hissediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X