Satan telefoncu ne kadar güvenilir bilemedim. Seri numarası kontrolü falan yapıp alabiliyorsanız iyi olur. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1698. sayfa)
-
-
Ben değil hocam arkadaş alacakmış ama stok kalmamış zaten
-
Merhaba, ticari kredi kartıyla hem apple sitesinden hem mediamarkt gibi yerlerden taksitli alınabiliyor mu?
Bir de sizce black friday beklemeye gerek var mı ip16 için?
-
Apple’da ticari karta taksit olmuyordu bir ara şu an durum nedir bilmiyorum, diğer sitelerde ticari karta taksit var fakat taksit sayısı ve vade durumu banka anlaşmasına göre değişir.
Kasım ayını bekliyorum ben, hepsiburada efsane kasım’da güzel indirimler olabilir.
-
MM'a stok gelmiş 16 pro ve pro max lerde gördüğüm kadarı ile, ihtiyacı olan var ise.
edt: ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 31 Ekim 2024; 16:4:11 > -
Amazon da hediye kartı alsam. Telefon alımında bu hediye kartlarını kullanabilir miyim? -
-
Hediye kartı alırken taksit yapıyor mu?
-
Yapmaz -
-
Iphone 16 Siyah 128gb amazon indirimiyle 61.700’e düştü şu an. -
Güzel fiyat, ben de hepsiburada’nın fiyatı aşağı çekmesini bekliyorum takasa gireceğim için mecbur hepsiburada’yı bekliyorum. Normalde amazon fiyatı aşağı çekiği anda hepsiburada’da indirim yapardı ama nedense ağır davranıyorlar.
-
ben de ip16 almayı düşünüyorum. fiyat daha da düşer mi güvenilir sitelerde, yoksa amazon düşürmüşken almak mı lazım? bir de HB'deki takas konusu nedir?
-
Hepsiburada'da eskiyi kapıda yenile seçeneğini seçtiğimde iphone 13 mini'ye 24bin TL çıkıyor. Bu fiyat gerçekse çok iyi. Bilgisi olan var mı?
-
Amazon’un verdiği fiyatın altına düşeceklerini pek sanmıyorum, turkcell’de 62 küsüre satıyor. Şu an en iyi fiyat amazon’da. Hb’deki kapıda eskiyi yenile de sizin telefona bir teklif veriliyor üstüne hb’nin desteği var 3 bin ila 6 bin arası modele göre değişiyor, bu tutarlar direkt alacağınız telefonun fiyatından düşüyor kalanı ödüyorsunuz telefon hepsijet ile geliyor kurye arkadaş eski telefonu kontrol ediyor kapıda sorun yoksa telefonu sıfırlayıp veriyorsunuz yeni telefonu alıyorsunuz işlem bu kadar. Telefonda sıkıntı tespit edilirse fiyat teklifi düşüyor aradaki farkı hemen ödeyip telefonu alıyorsunuz.
-
bu HB kampanyasının aynısı amazonda da yok mu? orada da takas yazıyor ve 5000 tl ek destek. HB yi daha cazip kılan nedir?
-
Hb takası kapıda yapıyor telefona yapılan teklifi direkt yeni telefon fiyatından düşüyor. Amazon’da telefonu aracı şirkete gönderiyorsunuz onlar inceliyor sonra ödeme yapıyor, süreç uzun yani ayrıca saçma fiyat kırmaları olabiliyor.
-
13 256 az kullanılmış siyah 34 bin alınır mı sizce ? şubat 24 vatandan alınmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 2 Kasım 2024; 0:23:2 > -
Acaba 16 nın şarjı günü kurtarırmj ?
-
Kasa ekran temizse pil 85 üstüyse garanti devam ediyorsa çok iyi fiyat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X