satıcı teknoksa ise 6 yapıyor satıcı diğer dükkanlar ise 3 yapıyor iphone 16 siyah ve beyaz kalmamış diğer renklerde satıcı teknosa var bulunduğunuz ilde teknosaya gidin cihaz yoksa bile getirtiyorlar ve 6 taksit yapıyorlar. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1696. sayfa)
-
-
Fiyat performansına bakacak olursak arkadaşlar aradki farka değermi hangisini almak mantıklı
72.000tl ye 15 pro mu alınmalı
84.000tl ye 16 pro mu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
70’e ikinci el temiz 15Pm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ticari karta taksitle alacağız 16 pro ile 15 pro arasında kaldık 14k fark var ne alalım 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 model arasında 14 k fark verecek inanılmaz bir fark yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 17 Ekim 2024; 12:56:38 > -
Almışken 16 Pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradaki fark sorun olmayacaksa 16 pro.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AĞZIMDA SALYALAR AKARAK OKUYORUM YORUMLARI.
ADAM 70 LİRAYA NE ALSAM FALAN YAZMIS. NE PARALAR BE.
BENIM O KADAR PARAM OLACAK TA GELIP BURAYA YORUM ATACAM HE :)
DONANIM HABER FORUMUN ZENGINLERI SIZLERI SEVIYORUM
-
Şirkete alacak zaten. Şirkete alınca kvd'siydi vs. di %60'ı gidiyor zaten. %40'ını ödüyor sayılır. Birde taksit yaptırıyor, birde döviz kazanan bir şirketse o 6 ayda doların artmasıyla birlikte telefon bedavaya gelir.
-
O zaman tabi ki en yenisi :) 16P.
-
hocam 16 pro maxler de dahilmi söylediğiniz şeye. Çünkü ben sorduğumda stokta yok ne zaman gelir bilmiyoruz diyoılar.
-
Telefonlara verilen ötv kdvden düşüyor mu hocam?
-
Ötv düşmez.
Kdv, aylık kdv beyannamesinden doğan kdv'den, kdv'siz tutar geçici vergiden düşüyor ama tek seferde düşmüyor amortisman olarak kaydedilip aydan aydan aya düşüyor.
-
KDV iadesi ile de kdv'yide alalım lütfen.
-
dahil hocam ama bi kaç gündür stok sıkıntısı var
16 siyah dün yoktu bugün tekrar girdi
takip etmek lazım
-
Gürgençlerden hiç teşhir ürün alan oldu mu ? Fiyatlar çok cazip geldi ama cihazın durumu meçhul olduğu için kararsız kaldım.
gurgencleriPhone 15 Pro 128GB Natürel Titanyum (Teşhir)https://www.gurgencler.com.tr/iphone-15-pro-128gb-naturel-titanyum-teshir?ref=akakce&v=1.99.2 -
Garanti bulunmuyor diyor. 2. El garantili cihaz almak daha mantıklı değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: bömesGürgençlerden hiç teşhir ürün alan oldu mu ? Fiyatlar çok cazip geldi ama cihazın durumu meçhul olduğu için kararsız kaldım.
gurgencleriPhone 15 Pro 128GB Natürel Titanyum (Teşhir)https://www.gurgencler.com.tr/iphone-15-pro-128gb-naturel-titanyum-teshir?ref=akakce&v=1.99.2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Evet hocam ancak kurumsal firma olması olumlu izlenim sergilememize sebep oluyor.
-
Ticari karta neresi taksit yapıyor hocam
-
Valla hocam sürekli ekranı açık oluyor teşhirlerde, ekran korumasız ve kılıfsız olduğu için de çizik olabilir. Zaten aşağı yukarı ikinci el fiyatına satıyorlar, garantili ikinci el bakmak daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X