< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1694. sayfa)
-
-
Hocam satın almak istediğiniz telefonun sayfasında eskiyi yenile diye bir yer var oraya gir sizi yönlendiriyor. Eski cihazınız ile yeni cihaz arasındaki fark kadar kartınızdan ödeme yapıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cidden ben şimdi aldım 1500
Arkadaş 750 görüyor
😁
😀😀 eskiyi yenile yaptınız mı acaba eskiya yenilemede benim iPhone 13 için 28+3 teklif verdi ve kalan kısım olan 27633 tl çekti kampanyada rakama göre 750 ya da 1500 tl mi çekiyor acaba
Bende eskiyi yenile secince hic düşmüyor ne 750 ne 1500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahaha o da iyiymiş gecenin sonunda 750’tl indirime çok şükür diyeceğiz gibi görünüyor
Anladim sanirim kalan ucret 15bin ustu ise 750
30bin ustu ise 1500 yapiyor
15000 alti yapmiyor
Peki telefonu alacağız yenisi gelecek.ekranında yada dış kısmında biz sorun bulamasak da mağazalarda mutlaka bulunuyor.ödemeyi de yapmış olacağız süreç nasıl devam edecek?
Yok hocam nakit
Kapıda yenild de veri aktarımı için vs bekliyorlar mı arkadaşlar birde diğer telefonu vs sıfırşayacağız nasıl oluyor süreç ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bunu merak ediyorum direkt kapıda teklif mi veriyorlar yoksa alıp merkeze mi kargoluyorlar acaba.
-
83'e amazondan 15 pro max aldım arkadaşlar sizce mantıklı bir hareket mi?
16 pro almayı bekliyordum ama dayanamadım :D
Ayrıca fiyat nasıl iyi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadrcyr -- 11 Ekim 2024; 13:51:39 > -
Stok yok zaten ama 15k fark var bütçen zorlamiyorsa bekleyebilirdin ayrica temiz bulabilirdin belki sitede satan arkadaşlar var temiz şekilde onuda değerlendirebilirdin.
Bence pek mantıklı değil hocam. Banka kampanyası vs ile +10 k koyup 16 max almanız daha mantıklı olurdu.
Hayır sordum canlı desteğe izin vermiyorlarmış
-
Kapıda teklif veriyor. Kapıda fark çıkarsa ödüyorsunuz. Sorun yoksa yeni telefonu veriyor. Yoksa yenisini vermiyormuş.
-
www.n11.comApple iPhone 13 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Kırmızı 128 GB Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-2141312?magaza=ymziletisim#unf-review
Sizce gelirim arkadaşlar
-
İyi yapmışsınız hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İçeri gelip çay falan içiyorlar yemek yiyorsunuz hocam tabi ki bekliyorlar işleri ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X