Satici hb ise yada o fiyata aldiysan seve seve göndermek zorunda.. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1682. sayfa)
-
-
bu söylediklerinizi nerden kontrol edebilirim takip ettiğim instagramda indirim sayfasından gördüğüm %10 indirim vardı almayı düşünüyodum fiyat hep 67 k gözüküyordu uygun olunca ani bir kararla hemen aldım bende
-
evet satıcı hepsi burada çarşamba teslim olarak gözüküyor bir aksilik çıkmazsa
-
nasıl bir kampanya bu?
-
Kutu arkasinda yazar Sonu TU ile bitiyor model numarasi büyük ihtimal ile turkiye garantilidir hb problem cikmaz gibi yinede tedbiri elden birakmamak lazim.hayirli olsun
-
PREMİUM anne çocuk üyelerine özel hb mağzasında %10 indirim vardı ve apple telefonlarda geçiyodu öylelikle aldım
-
evet hb siparişimi iptal etti (yanlış fiyatlandırma sebebi ile açıklama yazmış ) halbuki yanlış fiyatlandırma yoktu sepette ekstre %10 indirim uyguluyordu
-
hb üzerinde aldığım 15 pro iptal edilmiş (hatalı fiyat ile satışa sunulan ürün iptal edildi ) yazıyor sözde güvenli satıcı gel görki ürünü sorgusuzca iptal edip göndermiyor
-
Saçmalikk,sağlik olsun 16 pro alirisiniz belki:)
-
Bebek bezlerinde geçerli bir indirimdi
-
iphone 15 256-512 için takipteyim indirim gelirse alıntı yapın lütfen :)
-
Amazon bu takas işini telefon yeni çıkınca ilk bir ay mı yapıyor mesela
MacBook için de böyle takas kampanyası yapıyor mu -
iPhone 16 80 bine çıkacak felan derler siz ne diyorsunuz kaça çıkar sizce?
-
Fiyatlara güncelleme mi geliyor? Amazon tüm Apple ürünlerini listeden çekmiş. -
Hikâye Apple artırsa da muhtelif yerlerde benzer fiyata devam eder. Tahminimce satılmıyor eskisi kadar zira Ocak gibi iki cihaz aldım birilerine. Arada bir zam geldi ama Hepsiburada da hala benzer fiyat. -
tüketici hakem heyetine başvurun kazanırsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: rcpycl06
tüketici hakem heyetine başvurun kazanırsınıze devlet üzerinden başvurumu yaptım ama süreç nasıl ilerliyo ne kadar sürüyor bilgim yook ilk defe böyle birşey yaptım
-
Önce thh lehine karar verecek , eğer karar lehine ise kararın posta yoluyla tebliğ edilmesini bekleyeceksin.Tebliğ edildiği günden itibaren karşı taraf yani HBnin 15 gün itiraz süresi var , itiraz süresi dolmadan olayı tüketici mahkemesine taşımaz iseler iletişime geçip kararı uygulamaları söyleyeceksin.3 ila 6 ay arası en kısa süreç , yoğunluğa göre süre uzayabilir. -
Fiyat hatası için THH leri tüketici lehine artık karar vermiyor, özellikle hepsiburada için. Bu konuda savunma yapan Hepsiburada Yargıtay kararı ile savunma veriyor.
Tüketici lehine karar verilenler için ise Hepsiburada tüketici Mahkemesi’nde İptal davası açıyor ve kazanıyor.
Avukatlık, yargılama masrafları ve bu süreçte THH kararına istinaden tahsil ettiyseniz faizi ile geri alıyorlar, bilginiz olsun. -
o zaman ne anlamı kalıyor şikayetin herhalükarda hepsi burada haklı çıkıcakasa ki birde üstüne dava ve avukatlık masarafları yüklencekk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X