Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.158
Cevap
1.211
Favori
3.556.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Garanti olarak olmaz, apple daki 15 gün iade vs haklarınız var bildiğim kadarı ile fazladan.

Onun dışında garanti v.s. aynı, Hb vs yerlerde apple fiyatından daha uygun. Aradaki fark yadsınamaz benim bütcemde.

Nereden alırsanız , satıcı troy, v.s. değilse pazar yerinin kendi satıcısından alın

• tyanali kullanıcısına yanıt

Bir kez hepsi buradadan eski telefon ile değişim kampanyasından almıştım değilim için teklif edilen ile yatırılan çok farklı idi bu sefer gidip direkt mağazadan değişim yapsam diye düşündüm.yoksa başka türlü satamam elden çıkaramam.gürgençlere bir soracağım bugün kısmetse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papikchi kullanıcısına yanıt

Geçen iş yerinden arkadaş telefoncuya gitmiş. İphone 14 pro max 31k normal sim ve e-sim olarak 1 yılda 8 ay kullanabiliyorsun yasal olarak. Ayrıca cihazı her sene açtırmak istersen para ödeyip açabileceğini söylemiş. Şu an 1.500 tl gibi bir rakam istemiş açmak için. Demek ki böyle yapanlar var ama risk her zaman var. Hadi aldın diyelim, kayıt'ta açtırdın 1 sene 2 sene kullandın ve btk çat buna engel koydu hopp bu sefer emei kayıt ücretleride artacak ya 4/1 fiyatına satıcan yada süreli kullanmaya devam olacak. Emei kaydı olmadanda kimse cihazı almaz kolay kolay. Kayıt ettirebildiğin bir cihazı 3 sene sonra erişimi tüm hatlara açıldığında ihtiyaç durumunda o zaman normal yurt içi garantisi bitmiş bir cihaz 60k ediyor ise sende 52-53k ya satarsın. Aslında hiç bir farkı olmuyor ama bizim millet kıl biraz bu konularda o yüzden rakam düşüyor azda olsa. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 5 Eylül 2024; 13:32:13 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

O bahsi geçen 1.500 tl verip açılan cihaz sürekli mi açık kalıyor, yoksa onu da her sene yeniletmek gerekir mi? BTK bunlara engel koymak istese şimdi koymaz mıydı acaba? Siz öyle söyleyince ikilemde kaldım şimdi

• papikchi kullanıcısına yanıt

Hayır her sene açtırmanız gerekiyor. Mesela bu sene aldınız 8 ay sonra kapandı 4 ay kullanabilmeniz için 1.500 2-000 tl ödeyeceksiniz. Sonraki sene gene o şekilde o zamanın parası ile 3-4 bin tl olcak her sene artıcak.

O zaman o şekilde kayıt yaptırmak pek mantıklı değil. Mecburen buradan bakcaz telefon artık, öyle bi durumda da en fazla ıphone 13 alabilirim herhalde

Peki bu durumda maliyet dışında bir eksisi oluyor mu? Açma işlemi tam olarak nasıl yapılıyor? Telefona herhangi bir zararı dokunuyor mu yoksa sadece kayıt işlemiyle mi ilgili?

15 pro max kullanıyorum, çift telefon kullanarak devam etmeyi düşünüyordum kalan 4 ayda ama bu yöntemi de duymuştum pek emin olamamıştım.

Kayıt için de maalesef yd giriş çıkışı ekonomik olarak ertelemem gerekiyor. (+31k gibi bir şey de mevcut tabii) yoksa en temizi kayıt yaptırmak.

Yurtdışı telefon almanın en mantıklı kısmı harcamayı kademeli yapıyor olman, işte 43k'ya aldım 31k+yd masrafları'nı 8 ay sonra yapabiliyorum gibi. (yapamadım o ayrı)

• Ay sonu asya ülkelerinde olacam sizce o zaman Ekim 9 a kadar sizce o zamana kadar 16 pro Max orda satışa çıkar mi

• 2.000 tl macbook kuponu olan bir hepsiburada hesabı kullanmak istiyorum. Makul bir ücrete hesabını (yan hesap, yeni hesap vs.) kullandıracak birisi varsa dm atabilir.

• Selamlar sizce yarın tanıtılınca 15 lerin fiyatlar nasıl olur düşermi az da olsa.
    16 pro düşünüyordum fakat çok fark olmayacaksa özellik olarak 15 pro alayım dedim şimdiden
    En uygun nerede var bu arada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

Tüm apple ürünlerine zam bekliyorum

iPhone 11’e kadar hepsine zam gelecek o eskidendi önceki model indirime girecek zam gelir sonra o zam üzerinden indirim uygularlar.Pazartesi geliyor kardeşim telefon alacaksan acil lazımsa git al yoksa çok geç olacak

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Hocam mevcutta kullandığım 11 var ama pili 73 , dört senedir kullanıyorum çok elzem değil fakat fırsat olursa yenileyeyim yada pili değiştirip devam edeyim diye düşündüm

Bütçenize karışma hakkım yok ama almak istiyorsanız en son modeli alın apple güncelleme veriyor ama özellik olarak son iki telefona daha yoğun ilgi gösteriyor.Bi telefonu 3-4 sene kullanacaksanız size tavsiyem 16 serisi almanız.15 serisi alacaksanız zamdan sonrası yani yeni fiyatlarla alacaksınız satıştan kalkacak satacak olan adamlarda bindirecek.IPhone 11 pili değiştirip kullanmayın hocam seneye büyük ihtimal apple 11 serisi için dükkanı kapatır

Teşekkürler hocam peki sizce 16 pro fiyatı ne olur

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Oldukça yüksekmiş :) 128gb almak yeterli olur mu ıcloud alsak yanında yer ay yoksa 256 mı şart foto video oldukça çekerim

256 gb uzun ömürlü olur onu tercih edin derim

• Yarın tanıtım yapıldıgı zaman hemen apple sıtesıne duser mı 16 lar? Ayrıca apple sıtesınden 16 yı yarın aldgımızda hemen mı gelıır yoksa 1 ayı buluyor mu?

• Düz cihazlar stokta oluyordu sanırım ama pro ve pro maxler 1 ay sonra olabilir.

• 
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.