Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34.158
Cevap
1.211
Favori
3.556.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16861687168816891690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.hepsiburada.com/iphone-16-pro-256gb-p-HBCV00006Y4HBN?ftid=tusin2y11wzoc81q&url_src=ios-product-detail

Sanki uygun gibi alınabilir mi? Fiyatlar düşer mi çıktığında..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emirkanim kullanıcısına yanıt

Bu işlere bir çözüm bulunmadı mı halen bilmediğimden soruyorum. Bu telefon yurt dışında 1000usd değil mi neredeyse 3 adet alınabilir

• Farkli kampanyalar gelip düşecektir kimse tr garantili bu rakamlara almaz yurtdisi alir o yüzden güncelleme yaparlar diye düşünüyorum y.t.d 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 13 Eylül 2024; 16:15:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Bu işlere bir çözüm bulunmadı mı halen bilmediğimden soruyorum. Bu telefon yurt dışında 1000usd değil mi neredeyse 3 adet alınabilir

iPhone 16 Pro 128 gb. 999$
    Fiyatı

34,000 + 31,000 = 65,000 TL

Yeniden değerleme oranı IMEI kayıt ücretini de etkiler. 2024 yılında yeniden değerleme oranı sonrasında IMEI kayıt ücreti 31,692 TL olarak tahsil edilir. Yurt dışından getirilen cep telefonlarını aktif olarak kullanabilmesi için 31,692 TL IMEI kayıt ücretinin ödenmesi ve kayıt işlemlerinin tamamlanması gerekir

• emirkanim kullanıcısına yanıt

işte buna bir çzöüm bulunamadı mı?

2 telefon alsak mesela 2 yıl boyunca kayıtsız idare etmiyor mu?

Çift sim ve e-sim kullanımları ile

yada arızalı deyip yurt dışında tamir edildi ımeı değişti diyenler vardı tutmadı mı?

• Mediamarkt iphone 16 satisi sayfasinda yuzde 10 kupon diyor
    Nedir bilen varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeheart44 -- 14 Eylül 2024; 1:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt

club puandan bahsetmiş

MediaMarkt CLUB puanlarımı nasıl kullanabilirim?

MediaMarkt CLUB üyeleri yaptıkları alışverişlerden puan toplayabilir ve puanlarını kupona dönüştürerek indirimli alışveriş yapabilir. Dönüştürülebilir puan limitlerini ve kupon tutarlarını aşağıda bulabilirsiniz.

• 2.000 puan 100 TL değerinde kupona denk gelir ve 100 TL'lik kupon aktif edildikten sonra 1 ay içerisinde 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılır.
    • 4.000 puan 200 TL değerinde kupona denk gelir ve 200 TL'lik kupon aktif edildikten sonra 1 ay içerisinde 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılır.
    • 6.000 puan 300 TL değerinde kupona denk gelir ve 300 TL'lik kupon aktif edildikten sonra 1 ay içerisinde 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılır.
    • 8.000 puan 400 TL değerinde kupona denk gelir ve 400 TL'lik kupon aktif edildikten sonra 1 ay içerisinde 4.000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılır.
    • 10.000 puan 500 TL değerinde kupona denk gelir ve 500 TL'lik kupon aktif edildikten sonra 1 ay içerisinde 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılır.

kısaca işine yarayacak bir şey gibi görünmüyor hocam :)

• Pazartesi günü telefon ile sipariş vererek 46.169₺ ye sarı renk iPhone 14 512GB satın aldım ve çarşamba günü elime ulaştı. 2.350₺ de kredi kartı puanı kazandım ama bu kişiye özeldi. Sanırım alınabilecek en uygun rakamı buldum.

• blue legend kullanıcısına yanıt

Nereden aldiniz ve hangi kart

• hbarisk kullanıcısına yanıt

Anladim 300 tl bisi yani;)

• metinidis M kullanıcısına yanıt
    11 bariz şekilde daha ağır ve kaba hocam, ayrıca oled ekran 12 de baya fark yaratıyor. çok zorlamayacksa 12 alin.

Vatan Bilgisayar’dan aldım. Halkbank ve Vakıfbank kartlarını kullandım. Telefonla sipariş çift kart olacak şekilde aldım.

• telefonda ticari kart vb taksit mevcut mu acaba vade farksız herhangi bir firmada?

• Shafter kullanıcısına yanıt

Teknosa, Akbank ticari kart ile 6 yapıyordu vade farksız.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Online siteler yapiyor mu? Bilgileri bulamadim

Onu da bir zahmet deneyin hocam.

• teknosa da ön sipariş denedim garanti ve ykb ticari kartlarım var.garantiye 6 taksit yapabiliyor peşin fiyatına.

• Bir cep telefonu markasının çağ dışı 60hz ekranlı en dip modeline 4 asgari ücret vermek için sabah akşam kampanya, fırsat, taksit cart curt kovalayıp 8 farklı karta böldürmeye çalışan başka bir millet var mıdır acaba merak ediyorum.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Vatan/3
    Teknosa Akbank ve bonus /6 diğerleri 3
    Media Markt iş/6 diğerleri 3
    Onlineda da olur
    Ticari kartlara

• tyanali kullanıcısına yanıt

Vade farki yok degilmi

Gecen magazada sordum media market ve teknosa 3 tsksit dediler

• 
Sayfa: önceki 16861687168816891690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.