Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1689. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.158
Cevap
1.211
Favori
3.556.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16871688168916901691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emirkanim kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada önsiparişleri iptal ediyor, ben çevremdeki herkesin 1 adet aldığı pro veya promax ler iptal edilmiş.

HB yi aradık, banka güvenlik prosedürüne takılmışsınız dedi. Bankayı aradık, yok öyle bişey ödemeniz onaylanmış ve ay içi yapılan harcamalara düşmüş, bizimle alakası yok dedi, tekrardan HB yi aradık niye yalan söylüyorsunuz dedik, şikayet formu oluşturdular. Bu sefer nasıl bir yalanla karşıma çıkacaklar merak ediyorum.

• Riverside. kullanıcısına yanıt
    Şu anda o rakama varsa düşünmeden alın

• Boz Birlik kullanıcısına yanıt

hb üzerinden 15 pro almıştım sepette%10 indirimle 60 k ya gelmişti kafalarına göre siparişimi iptal ettiler sözde fiyat hatalıymışş hb çook yaşanıyor bu durum resmen paramızı kullanmaktan başka birşey değil

• Hepsiburada çöpünden yanlışlıkla 16 pro max aldık şuanda iptal edildi...

Bu çöp firmadan daha birşey almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Arayın, iptal sebebi olarak banka güvenlik kontrolünden geçememiş diyecekler :)

Böyle çöp bir firma olamaz neyse 15 pro max üstüne 30 k veresimde yoktu kendileri bilir

Fark 20 e düşünce alırız.

Teşekkür ederim hocam. 50bine turkcell den aldım geçen gün.

• Stoklara girmeye başladı sanırım ön siparişten sepete ekle'ye döndü hepsiburada'da falan

yok mu bi kampanya, faizsiz vade falan..

• Hepsiburadadan çöp almayın çöp 1 adet ürün aldık kafasına göre iptal etti...

kayıt oluşturuldu bankadan onay gelmedi dedikleri sipariş için 3d girmiştim...

hepsiburada senle daha işim olmaz.

• Aİ özellikleri Türkçe olmayacak dolayısı ile TR için İphone da Aİ nin bir anlamı olmayacak anladığım kadarıyla. Öyle bir haber vardı sabah DH da. Sırf Aİ için model yükseltmeye gerek kalmadı anladığım kadarıyla .

Klasik hb tek taraflı tuşa basmış ardından da der size yeniden sipariş verebilirsiniz diye..

X satıcıdan 10k indirimli ürünümü iptal ettiler sonra 10k pahalı fiyattan alabilirsiniz diyorlar harika değil mi?

• Amazon düz 16 siyah modelde 128 ve 256’nın fiyatını ters girmişler niyeti olan ucuza 256 alabilir şu an

• Timurcbc T kullanıcısına yanıt
    Pro ile aralarında aşırı fiyat var 🤦120'hz siz bide.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Timurcbc T kullanıcısına yanıt

Satın aldım ama 256 gelmeyecek gibi. Siparişlerim sayfasına 128 olarak düştü ama ürün sayfasına girdiğimde 256 olanı aldınız daha önce diye gösteriyor

Bi müşteri hizmetlerine yazalım bakalım :)

• Arkadaşlar değiştokuş kısmında şuan en iyi teklifi ve ek desteği veren firma hangisi?

• İphone 16 beyazı ve siyahı 256 GB 65 bin tl

• toysican kullanıcısına yanıt

Satın alınca bir üstteki mesajım gibi oluyor sipariş sayfasına 128GB olarak düşüyor

Müşteri hizmetlerine yazdım ama dönüş olmadı muhtemelen sistemsel bir hata deyip iptal edecekler veya 128 yollayacaklar ben iade etmiş olacağım :)

• Herkese merhaba.

Apple sitesinden 16 pro maxi ön sipariş tarihinde hemen sipariş geçmiştim fakat teslimat tarihi 13 ekim sonrası görünüyor.

Daha önce deneyimi olan biri var mı acaba, ürünün 13 ekimden önce teslim edilme ihtimali varmı?

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt

Genelde 5-6 gün daha erken teslim ediliyor.

• 
Sayfa: önceki 16871688168916901691
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.