|
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1731. sayfa)
-
-
Alıntıladığım uyarı mesajına göre burası da kabul etmiyor bence.
IMEI bilgisi girildiğinde arka planda kayıt tarihi kontrolü gerçekleştiğini sanmıyorum.
Ben teklif almak için IMEI üreten sitelerden rasgele alıp giriyorum onda bile sorun çıkmıyor.
İsterseniz deneyin:
-
Sorun olmaz hocam bende öyle aldım
-
Güle güle kullanın. 😊 -
İndirimi nereden buldunuz acaba
-
Hemen ürünün fiyatının altında sepete eklendiği zaman 2000 tl indirim yapılacağını belirten bir uyarı çıktı. Ürün sayfasında geri sayım aracı da bulunuyordu. 50 dakika kadar kalmış idi aldığım sırada. -
-
iPhone 16 HepsiBurada da 48500. Satıcısı farklı nasıl olabiliyor ? Dolandırıcı falan olmasınlar -
ARS MOBILE
Hepsiburada 48.500 doğru mudur? Bu şekilde alışveriş yapmamız güvenli mi?
Diğer modellerde çok uygun mesela iphone 15 43.500
-
Hepsiburada eskiyi yenile kampanyasından İphone 13 pro 128 gb (2 ay garanti mevcut) cihazıma kapıda yenile ile 35800 + 6000 TL = 41800 TL veriyor, Alınacak cihaz iphone 16 pro 128 gb 80999 TL şuan, sizce 39200 TL farkla geçilir mi? En uygun taksitli yöntem nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutcrbc -- 26 Kasım 2024; 9:4:31 > -
iphone 13 dün gece 31.5k aldım.şuanda satıcı sayfası açılmıyor bakalım gün içinde ne olacak.
-
Ben iptal ettim güvenemeyip -
Hesap çalınmış beyler iptal. -
evet iptal oldu
-
BU NEYİN İNDİRİMİNİ VERDİ BANA ALAYIMMI ARKADAŞLAR
-
quote:
Orijinalden alıntı: mgunsirayBU NEYİN İNDİRİMİNİ VERDİ BANA ALAYIMMI ARKADAŞLAR
Bende de aynı fiyat hocam herkese böyle sanırım, 13 pro değişimle 33100 TL ye geliyor kararsız kaldım
-
quote:
Orijinalden alıntı: blasko77
Hesap çalınmış beyler iptal.Hepsiburadayı aradım saaat 8 de problem olmaz dediler. Ancak satıcı kayboldu tam sipariş verirken.
-
Boya atma problemi var mı acaba siyahta ? natürel titanyum almayı düşünüyordum fakat fiyat cezbetti :) -
11 128 gb değişimi ile beraber aldım 57.320 TL geldi. Benim nöbet burada biter
-
Bi hata olmuş belli ki sepete ekletmedi hemen kaldırdılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X